[Prezentare] IonutXD!

Discuție în 'Prezentări jucători' creată de IonutXD!, 1 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. IonutXD!

  IonutXD! Începător forum

  Salutare!


  Ma numesc Ionut , am 15 ani si locuiesc in judetul Arges , comuna Albestii de muscel. Hobby-urile mele sunt navigatul pe internet , fotbalul si ascultatul muzicii.

  Incep prin a va spune ca joc Farmerama din anul 2011 , afland de el de pe un alt joc detinut de Bigpoint , Zoomumba , insa din cauza unor "prosteli" ( sa le spun asa) am renuntat de 2 ori la joc , de fiecare data regretand , si gandindu-ma cum ar fi aratat ferma mea acum avand in vedere ca in 2012 aveam level 80.

  Imi amintesc prima data cand am intrat in joc , avea o grafica simpla , dar cu totul speciala :) . Inceram sa trec cat mai repede in nivel , sa fac gologani , sa obtin mamudele , sa am o ferma foarte frumoasa!
  I
  Acum , trebuie sa o iau din nou de la level 1 , fara iteme , fara Bahamarama , fara gologani , fara mamudele , dar cel mai important , fara prietenii pe care ii aveam inainte .

  Va urez mult succes la fermele voastre , cati mai multi gologani si mamudele , evente terminate , dar cel mai important :


  Distractie placuta!
   
  jasmine_03, kiri2270, malagambafane și alți 11 apreciază asta.