Concurs Primarul primăverii

Discuție în 'Arhiva centrală' creată de k0, 15 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri români!

  În următoarele zile vă lansăm o nouă provocare: candidați sau alegeți-vă candidatul pentru Primarul primăverii Farmerama!


  [​IMG]

  Noi fermierii, nu facem politică, dar poate avem nevoie de un reprezentant al comunității. Ales prin vot deschis de către voi, reprezentanții comunității Farmerama din România, acesta vă va reprezenta și vă va prezenta mai departe opiniile și doleanțele, dar vă va și ajuta cu un sfat, așa cum fac membrii echipei de moderare.

  Mandatul va dura 3 luni. Dupa primele luni vom decide daca această formulă va fi continuată cu organizarea de noi alegeri.

  Atribuțiile Primarului

  1. Să respecte regulamentul de joc, forum și chat și să ajute la respectarea acestora. Un Primar care încalcă regulamentele sau nu-și respectă atribuțiile va fi demis înainte de încheierea mandatului, funcția revenind următorului clasat la alegeri, până la sfârșitul celor 3 luni.
  2. Să organizeze activitiți speciale de tip concurs în forum sau chat;
  3. Să urmărească reacțiile jucătorilor din temele de discuții din forum, în chat și să transmită feedback privind noutățile de joc, evenimentele în desfășurare etc. echipei de administrare. Modul de comunicare va fi stabilit de comun acord;
  4. Lunar, să transmită echipelor de suport de administratori 5-10 noi idei de dezvoltare / îmbunătățire / viitoare evenimente;
  5. Periodic, va posta în tema special creată în acest scop un raport al activității sale.
  Beneficiile Primarului
  1. La alegerea sa in funcție, Primarul va primi pe contul de joc un item foarte rar (Oaie de echipă).
  2. Avatar și semnătură speciale.
  3. Acces la un fond de mamudele, negociabil cu echipa de moderare, în funcție de platforma electorală și posibilități. Aceste fonduri, asemănătoare premiilor acordate la concursurile oficiale de forum, pot fi utilizate pentru organizarea unor activități speciale în comunitate. Organizarea acestor activități va intra în atribuția Primarului după aprobarea acestora de către administratori. Nu va fi posibilă deturnarea acestor fonduri!
  În data de 21 februarie, între orele 18-22, jucătorii care doresc își vor depune candidatura în tema de față.
  1. Candidatul va posta numele său de joc și userID-ul;
  2. Candidatul trebuie să aibă o vechime de minim 2 ani în joc cu contul cu care candidează;
  3. Postarea unui candidat poate conține în plus, pentru a ajuta la formarea imaginii candidatului: câteva informații despre candidat - informațiile cu caracter confidențial nu vor fi permise (adresă, număr telefon, etc. conform regulamentului de forum) - informații despre experiența sa ca jucător și ca membru al comunității românești, slogan, platforma, promisiuni "electorale", banner "electoral", viitori consilieri.
  4. Nu se accepta satirizarea unor personaje politice reale.
  În perioada 23 februarie, ora 08:00 - 25 februarie, ora 20:00, vă veți exprima votul prin sondaj deschis în tema ce va fi special creată. La sfârșitul acestei perioade voturile vor fi verificate, eliminând voturile exprimate de pe conturi alternative. Dacă vor fi înregistrate minim 200 de voturi valide, candidatul cu cele mai multe astfel de voturi va primi titlul de Primar al primăverii. În caz contrar, concursul va fi anulat. Rezultatele finale vor fi anunțate până în data de 28.02.

  Tema de discuții dedicată acestui concurs poate fi găsită >>AICI<<
   
 2. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Deschidem pentru postarea candidaturilor. Succes!
   
 3. andrew1997

  andrew1997 Baron forum

  Salutare!

  Să vă prezint activitatea mea în joc. Eu joc acest joc de acum patru ani și jumătate, am aflat de el de la un coleg de clasă, pe vremea aceea. Îmi amintesc foarte bine de prima zi de joc "Ce bucurie era în sufletul meu când cumpăram un adăpost, cumpăram un copac sau primeam 1 mamudea la trecerea în nivel".
  În forum, sunt activ în fiecare zi pe parcusul a trei, patru ore, dar sper ca acest lucru să nu fie un dezavantaj în canditatură. Mulți mă cunosc de pe pe forumurile și fansite-uri oficiale, mai puțin sau mai mult. Îmi plăcea până acum ceva timp să dau zvonuri interesante în topicul oracolului și să ajut pe ici colo utilizatorii comunității, recunosc uneori am mai greșit dar, după cum spune proverbul românesc: "Omul din greşeli învaţă." și chiar cele mai precaute persoane greșesc.


  "Dacă cineva nu a greșit niciodată, înseamnă că nu a încercat să facă nimic nou." - Albert Einstein

  Numele partidului: PFN (Partidul Fermierilor Muncitori)
  Slogan: Noi avem soluția

  [​IMG]
  User: andrew1997
  ID: 4727684

  Vă mulțumesc!
  Succes tuturor candidaților! ;)
   
 4. Vladut

  Vladut Scriitor activ

  [​IMG]

  Username: -vladut001-
  ID: 25519278

  Salutări!

  Universul Farmerama m-a fascinat din prima clipa din care am inceput sa joc, a devenit o aventura, o aventura care s-a transformat intr-o pasiune, iar apoi această pasiune tinde a fi un mod de viață. M-am înregistrat pe acest joc în prima parte a anului 2011 și iată-ne, am ajuns în anul 2015 și eu am rămas, tot aici, captat în același univers – Farmerama.

  Ca jucător, mă aflu într-o continuă dezvoltare, am nivelul 90 pe fermă, puțin peste 200 pe Insula Bahamarama și sunt membru în Top Gamers Club. Atât pe forum, cât și pe chat, în limita competenței mele am ajutat de câte ori a fost necesar jucătorii aflati în dificultate și continui să îi ajut; deasemenea, am oferit feedback când am considerat că este oportun acest lucru. Tot ca membru al forumului, am ajutat la organizarea Concursului de creatie (la ambele etape). Nu vreau să vă plictisesc, așa că o să trec la alte lucruri. Am realizat o listă de “obiective”, nu doar de “promisiuni electorale”, obiective care o să le îndeplinesc dacă voi ajunge în funcția de primar.

  Obiective:

  · Organizarea unor concursuri interesante cu premii la fel de interesante – pe forum și în chat

  · Crearea unei teme de tipul “Agenda primarului” prin care o să vă țin la curent cu privire la activitatea mea și în care îmi puteți adresa întrebări/propuneri cu privire la activitatea mea

  · Stimularea jucătorilor înspre oferirea de feedback din partea acestora cu privire la evenimente, newslettere, mod de joc, etc.

  · Organizarea unor “dezbateri lunare” cu privire la evenimentele organizate în luna precedentă, plusurile, minusurile și modalitatea de îmbunătățire a evenimentelor.

  · Stimularea jucătorilor pentru a se implica mai mult în forum și chat
  In realizarea acestor obiective se va avea in vedere respectarea Conditiilor Comerciale Generale, a Regulamentului forumului si a Regulamentului chatului, dupa o consultare prealabila cu echipa de administrare.

  Sunt și vor fi alături de mine, consilierii:
  • Agro80
  • leczeg_laura
  • H3ra
  • 12232nick
  Vă mulțumesc pentru încredere și susținere!

  Să aveți parte de recolte bogate!
  -vladut001-
   
  rocop, theomanditza, vulpita**** și alți 39 apreciază asta.
 5. Chronos

  Chronos Guest

  Termenul pentru depunerea candidaturilor s-a incheiat.

  O seara buna!
   
  Agro80, trancesound, -steaua2009- și alți 6 apreciază asta.
 6. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Verificările voturilor sunt finalizate iar rezultatul fiind validat, -vladut001- devine primul Primar Farmerama!

  Felicitări!

  Mulțumim ambilor candidați, votanților (celor corecți :) ) și rugăm pe dom' Primar să contacteze serviciul de suport pentru clarificări.

  avatar-primar-2.png

  [​IMG]
   
  Modificat ultima dată: 27 Feb 2015
  andrew1997, soso2169, mariucuta și alți 16 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.