Tutorial Prins de pești 2017

Discuție în 'Arhiva FAQ' creată de EllaBalerina, 27 Iun 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. EllaBalerina

  EllaBalerina Board Administrator Team Farmerama RO

  [​IMG]

  Eventul se va desfășura în perioada 28.06, ora României 15:00 - 04.07, aceeași oră și va fi accesibil de la cronometrul de event, secțiunea News sau din locul special amenajat în fața Cooperativei.


  [​IMG]

  -----------------------------------------------------------------------------
  Drop de event
  (trei tipuri)


  [​IMG]
  Cârlig de undiță
  (drop din plante)

  Acesta va apărea aleatoriu în urma recoltării plantelor din fermă şi insulă şi îl veţi putea trimite şi cadou. Îl veţi regăsi în secţiunea "Articole de sezon" din lista de cadouri.

  Cârligele de undiță pot fi achiziționate și de la Complexul comercial:

  Cantitate12550100
  Preţ2 MD 45 MD 75 MD 135 MD
  Fiecare Cârlig de undiță rămas în Șură după încheierea evenimentului va fi transformat în 15 PE, 15 PET şi 20 GG.
  Pe parcursul eventului, pe lângă cele 650 PE, Arborele fermecat va oferi și 1 x Cârlig de undiță.

  [​IMG]
  Pene de momit
  (drop din adăposturi, ateliere și Poienița de procreare)

  Acestea vor apărea aleatoriu în urma recoltării adăposturilor și atelierelor din fermă şi insulă, în urma reproducerilor şi le veţi putea trimite şi cadou. Le veţi regăsi în secţiunea "Articole de sezon" din lista de cadouri.

  Penele de momit pot fi achiziționate și de la Complexul comercial:

  Cantitate12550100
  Preţ2 MD 45 MD 75 MD 135 MD
  Fiecare Pană de momit rămasă în Șură după încheierea evenimentului va fi transformată în 15 PE, 15 PET şi 20 GG.

  [​IMG]
  Disc metalic
  (drop din arbori)

  Acesta va apărea aleatoriu în urma recoltării pomilor din fermă şi insulă şi îl veţi putea trimite şi cadou. Îl veţi regăsi în secţiunea "Articole de sezon" din lista de cadouri.

  Discurile metalice pot fi achiziționate și de la Complexul comercial:

  Cantitate12550100
  Preţ2 MD 45 MD 75 MD 135 MD
  Fiecare Disc metalic rămas în Șură după încheierea evenimentului va fi transformat în 15 PE, 15 PET şi 20 GG.
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Produs moară
  (trei tipuri)


  [​IMG]
  Momeală de pescuit

  Cu aceasta veți prinde un singur pește.

  O veți putea produce la Moara din fermă și la cea din insulă din următoarele ingrediente: 3 cârlige de undiță și 4 pene de momit.
  Timp de producție: 10 secunde

  Fiecare Momeală de pescuit obișnuită rămasă în Șură după încheierea eventului va fi transformată în 100 PE, 100 PET şi 120 GG.

  [​IMG]
  Momeală premium

  Cu aceasta veți prinde doi pești (de același fel) și totodată veți avea șanse puțin mai mari să prindeți din peștii mai valoroși, decât la momeala de pescuit obișnuită.

  O veți putea produce la Moara din fermă și la cea din insulă din următoarele ingrediente: 6 cârlige de undiță, 6 pene de momit și 6 discuri metalice.
  Timp de producție: 10 secunde

  Fiecare Momeală premium rămasă în şură după încheierea eventului va fi transformată în 150 PE, 150 PET și 200 GG.

  [​IMG]
  Momeală de lux

  Cu aceasta veți prinde trei pești (de același fel) și totodată veți avea șansele cele mai mari să prindeți din peștii mai valoroși.

  O veți putea produce la Moara din fermă și la cea din insulă din următoarele ingrediente: 17 cârlige de undiță și 17 discuri metalice.
  Timp de producție: 10 secunde

  Fiecare Momeală de lux rămasă în Șură după încheierea eventului va fi transformată în 300 PE, 300 PET și 400 GG.

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  [​IMG]

  Coșul mic al pescarului voios conține: 12 Cârlige de undiță, 12 Discuri metalice, 6 Pene de momit, 4 Momele de pescuit. Preț standard 1,99 euro.
  Coșul mediu al pescarului voios conține: 40 Cârlige de undiță, 40 Discuri metalice, 20 Pene de momit, 8 Momele de pescuit, 1 Momeală Premium. Preț standard 4,99 euro.
  Coșul mare al pescarului voios conține: 80 Cârlige de undiță, 80 Discuri metalice, 40 Pene de momit, 10 Momele de pescuit, 3 Momele Premium, 1 Momeală de lux. Preț standard 9,99 euro.
  Coșul uriaș al pescarului voios conține: 125 Cârlige de undiță, 125 Discuri metalice, 75 Pene de momit, 10 Momele de pescuit, 5 Momele Premium, 5 Momele de lux. Preț standard 12,99 euro.


  Fiecare coș poate fi cumpărat de câte ori doriți!

  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Accesând eventul, vi se va deschide următoarea fereastră:

  [​IMG]

  Pentru a-l ajuta pe urs să pescuiască, trebuie mai întâi să alegeți momeala, cu un simplu click pe cea pe care o doriți (obișnuită, premium sau de lux). După ce veți alege momeala, va apărea în jurul momelii o „țintă” care indică cel mai bun loc de pescuit și un cerc care se mișcă. Locul cel mai bun pentru pescuit e cercul alb din țintă sau cât mai aproape de acesta - atunci e momentul cel mai bun să dați click pe momeala din mijloc pentru a pescui.

  Cel mai bine puteți observa întregul procedeu în animația următoare:

  [​IMG]

  Cam așa trebuie să fie cele două cercuri în momentul în care dați click pe momeală, pentru a avea șanse mai mari la un pește mai „valoros”:


  [​IMG]

  În imaginea următoare puteți vedea și exact ce pești puteți să prindeți în funcție de momeală și de locul în care era cercul care se mișcă atunci când ați dat click pentru pescuit:


  [​IMG]

  După cum se vede, cu nicio momeală nu veți avea o șansă garantată la cel mai mare pește dacă pescuiți în locul perfect, dar șansele sunt mai mari și de exemplu cu momeala de lux puteți prinde doar din primii trei cei mai buni pești dacă suprapuneți cercurile perfect. Nu uitați însă, la pescuit contează și norocul!


  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Ca recompensă pentru peștii prinși, veți primi monede-stea pe care le puteți folosi apoi la Magazinul pescăresc. Recompensele sunt în funcție de tipul de pește, mai exact:
  Tipul de pește
  Cantitate necesară
  Recompensă
  [​IMG]
  Marlin
  1
  25 [​IMG]
  [​IMG]
  Caracatiță
  2
  18 [​IMG]
  [​IMG]
  Pește balon
  3
  15 [​IMG]
  [​IMG]
  Pește papagal
  4
  12 [​IMG]
  [​IMG]
  Homar
  5
  10 [​IMG]
  [​IMG]
  Macrou
  6
  8 [​IMG]

  Recompensa o veți obține atunci când veți atinge cantitatea necesară la fiecare pește în parte. Dacă, spre exemplu, veți prinde pește Marlin cu ajutorul momelei de lux (care prinde de fiecare dată trei pești), atunci veți primi 75 de monede-stea, câte 25 pentru fiecare. Monedele-stea intră automat în cont, putând fi folosite apoi la Supermagazinul pescăresc.


  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Din fereastra eventului, veți putea merge la Supermagazinul pescăresc, unde în prima pagină veți găsi recompensele tematice - itemurile și linia de Vrej tematică pentru aceștia:

  [​IMG]

  În a doua categorie, la „Clasice”, veți regăsi itemurile și Liniile de Vrej aferente de la celelalte două ediții ale evenimentului, despre care puteți citi mai multe AICI, respectiv AICI. Liniile de Vrej pot fi achiziționate o singură dată pe fiecare cont de joc (dacă le aveți deja pe cele de la edițiile trecute vor fi indisponibile), iar itemurile de câte ori doriți.

  [​IMG]
  În ultima categorie sunt disponibile diverse alte premii pe care le puteți achiziționa cu monedele - toate sunt valabile o singură dată per cont:

  [​IMG]

  Fiecare monedă-stea rămasă în cont după finalizarea eventului va fi transformată în 200 PE, 200 PET și 250 GG.
  Peștii obținuți în număr insuficient pentru a obține recompensa vor fi transformați după finalizarea eventului după cum urmează: Caracatiță = 2000 PE, 2000 PET și 3000 GG, Pește balon = 1750 PE, 1750 PET și 2000 GG, Pește papagal = 1000 PE, 1000 PET și 1000 GG, Homar = 450 PE, 450 PET și 500 GG, Macrou = 200 PE, 200 PET și 250 GG.

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  [​IMG]
  Abțibild

  [​IMG]
  Repararea plasei
  Oferă: 700 PE/PET / 12 ore
  Ocupă: 1x1


  [​IMG]
  Un pui bun de somn
  Oferă: 1500 PE/PET / 12 ore
  Ocupă: 2x1


  [​IMG]
  Minuni scufundate
  Oferă: 3500 PE/PET / 12 ore
  Ocupă: 2x2

  [​IMG]
  Linie de Vrej Prins de pești 2017
  Oferă: 300 PE x Nivel joc, 300 PET x Nivel joc, 185 GG x Nivel joc / 11 ore


  NOTĂ: Pentru că jocul se află într-o continuă dezvoltare și are parte mereu de transformări, vă rugăm să aveți în vedere faptul că tutorialele de forum din secțiunea FAQ reprezintă mijloace de ajutor complementare puse la dispoziție de moderatori. Compania Bigpoint își rezervă dreptul de a modifica ulterior datele prezentate, fără a anunța în prealabil acest lucru.
  Pentru informațiile cele mai recente, urmăriţi în permanență secțiunea //Anunțuri oficiale//.
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 30 Iun 2017
  roliana57, matusam, zamolteana și alți 23 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.