Problema afisare oferta.

Discuție în 'Arhiva ajutor' creată de AndyPandy84, 15 Mai 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. AndyPandy84

  AndyPandy84 Maestru forum

  Buna ziua! Am nevoie de alt sfat: la aceasta editie D&C am activat 2 schimburi. Unul dintre ele este afisat la cautare in lista de oferte, celalalt apare la oferte active dar lipseste din lista. Sper sa fie ceva rezolvabil in joc, prea tarziu sa apelez acum la serviciul de suport, multumesc.
   
 2. _Agathon_

  _Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

  Lista de oferte, oferte active, lista... o_O Mai clar putin, nu se putea?:)
  Ce am inteles: la sectiunea "Administreaza oferte" - "Ofertele mele" ai 2 schimburi; daca verifici si la "Cauta oferte" gasesti doar o oferta depusa de tine. In cazul in care despre asta este vorba, si mie mi s-a intamplat. Ori nu se actualizeaza foarte repede lista "Cauta oferte" sau oferta ta este deja pe drum catre un alt fermier care a acceptat schimbul.
   
  donnadmn apreciază asta.
 3. AndyPandy84

  AndyPandy84 Maestru forum

  Ok, reformulez: apare la "Administreaza oferte" - "Ofertele mele"; nu apare la "Cauta oferte"...sper ca este pe drumul cel bun, catre un alt fermier, nu are motive sa fie timida :)
   
 4. _Agathon_

  _Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

  Deci am inteles corect. :)
  Avand in vedere ca avem tema de discutii, inchidem.
   
  -ciocollate- și donnadmn apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.