Anunț Probleme de acces

Discuție în 'Anunțuri tehnice' creată de k0, 6 Dec 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Seara bună fermieri,

  Vă prezentăm un mesaj al dezvoltatorului:

  Dorim să vă informăm că Bigpoint este afectat în prezent de atacuri DDoS și de aceea avem aceste probleme de conectare în toate jocurile noastre, inclusiv Farmerama. Departamentul nostru IT combate în mod activ atacul și lucrează la o soluție de durată.

  Vă rugăm să știți că datele voastre personale și conturile sunt în siguranță. Atacurile DDoS urmăresc în primul rând perturbarea serviciului și nu implică niciun compromis de informații sensibile.

  Apreciem înțelegerea și sprijinul dumneavoastră în această perioadă și vă vom ține la curent pe măsură ce avem mai multe informații.
   
  jupanu89, bobmic50, Agoma și alți 15 apreciază asta.
 2. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Seara bună,

  Se pare că soluția împotriva atacurilor a fost găsită, cu speranța că ”va ține” deși serviciile BigPoint încă nu funcționează în parametrii optimi.

  Se intenționează ca eventul Bazele agriculturii pe insulă să fie reactivat. Pentru moment nu pot fi făcute actualizări, motiv pentru care este posibil ca eventul să se încheie în această seară cum era programat, dar cel mai probabil va fi prelungit până joi la ora 11:00.

  De asemenea, cadourile de la Calendar și de la Conul Vasile vor fi creditate automat pentru zilele afectate în cursul zilelor următoare și bineînțeles va fi oferit un mic pachet compensatoriu.

  Vom reveni cu detalii,
  Echipa voastră Farmerama
   
  jupanu89, valecorina, DanaDor și alți 41 apreciază asta.
 3. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Astăzi în jurul orei României 17:00, va deveni activ un mic pachet compensatoriu. Va putea fi revendicat din secțiunea News, o singură dată per cont până în 01 august, ora României 23:00, și conține: 4 Cupoane Ajutoare automate 12h, 50 SC, 30 Compost special a la Suzi, 2 Bonus de PE/PET L, 5 Chutney de morcovi și mere, 5 Tichete petrecere, 30 SH, 1 Ladă de bonusuri pentru fermă II, 60 Creițari Monede-stea, 1 Cutie magică „Piccolo”.

  Echipa voastră Farmerama
   
  Modificat ultima dată: 27 Iul 2023
 4. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Scripturile care deschid automat cadourile pierdute și returnează eventualele mamudele consumate de către unii jucători pentru a deschide aceste cadouri rulează în prezent. Din cauză că atacurile DDoS continuă însă, aceste scripturi au o perioadă de rulare estimată de 70 de ore, prin urmare Calendarul de vară va fi prelungit cu 2 zile, prelungindu-se astfel perioada în care cadourile neaccesate pot fi deschise.

  Echipa voastră Farmerama
   
 5. nikolae28

  nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Ca urmare a atacurilor continuate DDoS jocul a avut și va avea în continuare întreruperi care nu pot fi prevăzute și nici anunțate. Există o întreagă echipă în departamentul IT care lucrează non-stop pentru contracararea acestora. Bineînțeles, vom reveni cu noutăți pe măsură ce vom avea informații oficiale.

  Vă mulțumim pentru înțelegere.

  Echipa voastră Farmerama !
   
  paulici_01, florinidm, trancesound și alți 26 apreciază asta.
 6. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Ca urmare a problemelor de accesare din ultimile seri, cele 2 eventuri în desfășurare au fost prelungite cu 24 de ore.

  Echipa voastră Farmerama
   
 7. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Vă prezentăm mai jos mesajul dezvoltatorului:

  După cum știți, ne confruntăm cu atacuri DDoS serioase și departamentul IT lucrează continuu
  împotriva acestora.

  Dorim să subliniem că vă suntem recunoscători pentru înțelegerea situației, precum și pentru răbdarea voastră extraordinare. Mulțumim!


  Oricum, sperăm cu adevărat că situația se va încheia în curând și că Farmerama va funcționa fără alte întreruperi!

  Ca un mic cadou de mulțumire, v-am pregătit un mic cod bonus. Dacă veți introduce în meniul de joc codul
  CONFIDENCE, veți primi 30 Super compost, 30 Compost special a la Suzi, 20 Super hrană, 1 Cupon ajutoare automate 1h și un 1 Cupon ajutoare automate 3h. Codul va fi utilizabil până la sfârșitul zile de 20 august, o dată / cont.

  Echipa voastră Farmerama
   
  lorena_adina, valecorina, oaki67 și alți 25 apreciază asta.
 8. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Seara bună,

  După cum probabil ați observat, atacurile DDoS se repetă în ultimile ore, mulți jucători confruntându-se cu probleme de accesare a jocului. Echipa tehnică caută noi soluții.

  Echipa voastră Farmerama
   
  amaliaghitescu, oaki67, trancesound și alți 14 apreciază asta.
 9. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Vă prezentăm mai jos un nou mesaj al dezvoltatorului:

  Vă scriem pentru a ne cere din nou scuze pentru problemele recente care au afectat Farmerama. Ne-am confruntat cu unele atacuri DDoS care sunt încă în desfășurare, care au dus la timpi de nefuncționare și performanță lentă. Știm că acest lucru a fost frustrant pentru mulți dintre voi și ne pare cu adevărat rău pentru inconvenient.

  Echipa noastră IT lucrează din greu pentru a rezolva aceste probleme cât mai rapid și cât mai permanent posibil.

  Între timp, apreciem răbdarea și înțelegerea dumneavoastră. Apreciem feedbackul dvs. și vom continua să muncim din greu pentru a face din jocul nostru cea mai bună experiență posibilă pentru voi toți.
  Ca o mică compensație (o compensație suplimentară va fi oferită prin știrile din joc de îndată ce problemele sunt pe deplin sub control) am pregătit un mic cod bonus. Dacă introduceți codul WEARESORRY în meniul de joc, veți primi 1 Cupon Ajutoare automate 24h, 1 Cupon Ajutoare automate 36h și 1 Cupon Ajutoare automate 48h. Este valabil de acum înainte până duminică, 1 octombrie la ora serverului 23:59 și poate fi revendicat o singură dată pentru fiecare cont de utilizator.

  Vă mulțumim pentru înțelegere!
   
  roxy_ruta76, oaki67, luminitza0926 și alți 28 apreciază asta.
 10. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Un nou cod bonus va fi disponibil ca urmare a problemelor întâmpinate în continuare. Dacă introduceți codul PATIENCE în meniul de joc, veți primi 5 Tichete petrecere și 50 Super compost. Codul va fi valabil până la sfârșitul zilei de 15 octombrie.

  Echipa voastră Farmerama
   
  lorena_adina, roxy_ruta76, oaki67 și alți 12 apreciază asta.
 11. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  O nouă compensație pentru problemele cauzate de lunga serie de atacuri din ultimile luni va fi disponibilă în perioada 16 noiembrie 2023, ora României 15:00 - 22 noiembrie, ora României 23:00 serverului 23:59. Va putea fi revendicată din pagina News și conține: 120 ore Ajutoare agricole, 8 Cupoane Ajutor agricol 3h, 180 Super compost, 140 Compost special a la Suzi, 50 Super hrană, 10 Tichete petrecere, 1 Arta pulverizării florilor (+), 1 Linie de Vrej Fermierii noștri sunt grozavi, 1 Cutie magică „Piccolo”, 3 Lăzi de bonusuri, 1 Ladă de bonusuri pentru fermă II, 14 Creițari, +1 plante de pe terenul de event pentru 48h.

  LV.png
  Rând Vrej magic Fermierii noștri sunt grozavi
  Oferă
  : 1.000 PE x Nivelul de joc, 1 Ladă de distracție cu gheață, +50% PE/PET din itemuri pentru 6h / 40 ore
  Suplimentar, la Shop-O-Rama vor fi disponibile în aceeași perioadă, următoarele premii, fiecare achiziționabil o singură dată:
  • Cu prețul de 1 Creițar: 2 Arbori minune Tiki „Sulawesi”, 2 Arbori minune „Amazonit”, 25 Arbore Insta, 25 Creștere sincron.
  • Cu prețul de 2 Creițari: 30 Super compost, 20 Compost special a la Suzi, 15 Super hrană, 20 Compost Turbo a la Suzi, 1 Adăpost misterios „Mooncake”, 1 Adăpost misterios Tiki „Parkin”.
  • Cu prețul de 3 Creițari: 3 Insigne de pomicultor Nivel 1, 168h Silvicultor, 168h Grădinar, 168h Asistent producție.
  Echipa voastră Farmerama
   
  Modificat ultima dată: 16 Noi 2023
  lorena_adina, oaki67, ciresarul24 și alți 50 apreciază asta.
 12. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Seara bună,

  Dacă veți utiliza în meniul de joc codul bonus TROUBLES, veți primi 50 Super compost și 5 Tichete petrecere. Codul va fi disponibil până la sfârșitul zilei de luni, 27 noiembrie.

  Echipa voastră Farmerama
   
  PauL_MC, vyyo5252, florinidm și alți 11 apreciază asta.
 13. nikolae28

  nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  O nouă compensație pentru problemele de acces a jocului din ultima vreme va fi disponibilă începând de astăzi mâine, ora României 15:00, până pe 13 decembrie 2023, ora României 15:00 23:00. Va putea fi revendicată din pagina News și conține: 1 x Cupon Ajutor agricol 24 ore, 5 x Tichet de petrecere, 50 x Super compost, 50 x Compost special a la Suzi, 2 x Ladă de bonusuri.

  Echipa voastră Farmerama.
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 6 Dec 2023
  valecorina, adriroke, lorena_adina și alți 42 apreciază asta.
 14. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Ca urmare a problemelor de logare de aseară, vor fi rulate scripturi care să crediteze cadourile automat de la conul Vasile și de la calendarul de Ziua Îndrăgostiților jucătorilor afectați.

  Echipa voastră Farmerama
   
  vyyo5252, Gabryel-Gaby, valecorina și alți 13 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.