probleme

Discuție în 'Probleme generale' creată de Ambra., 9 Mai 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Im pare rau Chronos, ca ai inchis subiectul referitor la eroarea cu care ma confrunt, dar trebuie sa revin. Nu mai inteleg nimic, am rulat antivirusul, in tot sistemul, nu a gasit nici un virus, am sters tot ce se putea din browser, ajutata de un jucator care mi-a scris in joc, am facut si defragmentare, acum nu mai stiu ce sa fac, jocul functioneaza cca 20-30 min apoi imi apar aceste imagini:

Partea proasta este ca acum imi apar aceleasi mesaje si pe telefon, si nu pot intelege cum pot avea un virus care sa-mi dea bataie de cap pe doua dispozitive diferite. Mentionez ca numai pe joc face figuri, in rest totul functioneaza normal, pot vedea orice, numai jocul nu-l pot accesa.

malagambafane apreciază asta.
  2. Chronos

Chronos Guest

Este posibil sa fie vreun programel ascuns prin browser care isi face el un fel de reclama printr-un spam agresiv. La orice browser folosit ai aceasta problema. La telefon folosesti Puffin?

3. Ambra.

Ambra. Împărat forum

da, pe orice browser si da, la tel am Puffin

donnadmn și SOSYGMA apreciază asta.
  4. H3ra

H3ra De-al casei

Ambra.,jos in dreapta ai un stegulet,intra acolo si ai msj, de acolo poti rezolva

donnadmn, SOSYGMA și Ambra. apreciază asta.
  5. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Daca este cumva afectat doar browserul de vreun virus sau un program malicios, cam de 2 sau 3 ori in 4 ani am folosit un program deosebit de curatare a browserului si anume AdwCleaner, care este actualizat foarte des. Cauta-l pe internet, il vei gasi usor cu google. El iti va scana computerul in foldere, browserele firefox sau chrome, dll-urile, iconitele de pe desktop, si iti va arata ce a gasit ca a fost afectat de acel virus sau alte programe care i se par suspecte, pe urma te va lasa sa alegi din ce a gasit ce doresti sa iti stearga dupa scanare( lasand bifate sau debifand in fiecare categorie: Folders, Files, Dll, Shortcuts,Reg, etc. ). Unele poate au dorit sa iti schimbe pagina de start in browser, altele sa iti urmareasca navigarea, sau sa-ti blocheze browser-ul, insa dupa scanare cu un restart de sistem aproape orice eroare, legata de browsere va fi corectata. Este cea mai buna solutie pe care am gasit-o pe internet; am testat mai multe, dar nu au functionat ca si programul care ti-l recomand.

Modificat ultima dată: 9 Mai 2016
    mokka_gabryel, Agro80, Ade-Leona și alți 6 apreciază asta.