Anunț Program tip bot

Discuție în 'Anunțuri tehnice' creată de k0, 24 Ian 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  În ultimele zile, unii jucători au suferit erori de logare sau probleme de rulare a jocului cauzate de un program de tip bot. Ieri programul a fost detectat și au fost blocate mai multe conturi de joc care l-au utilizat.
  După cum știți, utilizarea acestui tip de programe care influențează jocul este strict interzis prin CCG acceptate la deschiderea contului. Blocarea conturilor care utilizează programe externe pentru a obține avantaje în joc este o procedură normală.
  Pentru că de această dată au fost afectați în mod negativ jucătorii care utilizează corect jocul, avem un mic cod bonus: la introducerea în meniul de joc a codului BADBOTS veți primi 10 Parfumuri de lux și 10 Super hrană. Codul va fi valabil până în 25 ianuarie, ora serverului 23:59.

  Cu mulțumiri pentru corectitudine, un sfârșit de săptămână plăcut vă urează
  Echipa voastră Farmerama
   
  ioanagirl94, -katnik-, Criselt și alți 21 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.