Propuneri de actualizare a temei ”Expoziția fermelor”

Discuție în 'Mediatecă' creată de _Agathon_, 9 Dec 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. _Agathon_

  _Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

  Salutare fermieri!
  Nu am putut trece cu vederea inițiativele voastre din ultimul timp de a deschide noi teme cu conținut grafic. Din păcate, toate subiectele se regăseau în teme deja deschise pe forum, iar o nouă temă cu același subiect risca să devină spam.
  In consecință, venim în intâmpinarea dorințelor voastre și vă invităm, în această temă de discuții, să postați idei de dezvoltare a temei deja existente “Expoziția fermelor”, ținând cont (așa cum spunea un fermier) că “fiecare dintre noi in mod sigur are ceva unic cu care ne poate surprinde si incanta”. Puteți propune chiar și un titlu nou pentru această temă, în concordanță cu noul ei conținut.

  Vă rugăm să nu "dublați" temele deja existente pe forum în secțiunea Diverse.
  Această temă de propuneri va fi deschisă pană pe 31.12.2018. După această data, echipa de moderare va analiza propunerile voastre și vă va prezenta rezultatul final. Noua temă va putea conține idei selectate din mai multe propuneri.
  Vă așteptam.
  Spor la treaba!

  Echipa voastră Farmerama
   
 2. Eponge

  Eponge Rutinat

  Cred ca un "upgrade" ar fi acela cerut intr-o tema anterioara (saptamana trecuta cred), si anume, faptul ca pe langa postarile artistice cu modul in care sunt aranjate terenurile, ar putea fi acceptate si postarile cu munca fermierilor de peste ani, sau cu rezultatele obtinute intr-un timp scurt, de la caz la caz, asa cum a fost enumerat in tema pe care o specificam la inceput:

  "- poate cineva sta bine la capitolul septel detinand un numar impresionant de animale reproduse de nivel mare si doreste sa ne incante;
  - poate cineva are un numar impresionant de plante, animale sau fructe, produse etc (sau dintr-un anumit soi);
  - poate cineva detine sute, mii de produse mestesugaresti sau din contra o cantitate remarcabila de zahar, sare, sarma de flori etc.;
  - poate cineva sta bine la capitolul gologani, mamudele, experienta etc.."
   
 3. _Agathon_

  _Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

  Ar fi... :)
  Dar avem rugămintea ca ideile să fie formulate foarte clar şi să nu uităm de:

  Vă rugăm să nu "dublați" temele deja existente pe forum în secțiunea Diverse.
   
  mada_nice, malagambafane, kiri2270 și alți 7 apreciază asta.
 4. -alinuta1987-

  -alinuta1987- Începător forum

  Ar fi foarte frumos daca topicul ar fi mai antrenant, sa facem concursuri de expozitie pe diferite teme specifice. Sa ne votam fermele intre noi si sa se acorde premii frumoase (daca imi aduc bine aminte, inainte era un top zilnic la News, si se ofereau nu stiu ce ghivece cu flori; nu e mai este posibila castigarea lor, nu?).
  Apoi sustin si ideea de mai sus....
  Succes
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.