Feedback Puternicul Roc

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 24 Dec 2025 la 09:00.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest eveniment?

Acest sondaj se va închide pe 30 Dec 2025 la 11:40.
  1. Îmi place

54,3%
  2. Mi-e indiferent

8,6%
  3. Nu-mi place

37,1%
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Puternicul Roc. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

2. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

M-aș fi abținut de la vot, orice supraîncărcare în perioada asta a sărbătorilor nu mi se pare potrivită, dar faptul că primim drop și din adăposturi mă face să votez pozitiv! Nu de alta, dar va trebui să mai fac un efort pentru drop prăjiturele la eventul festival Lolapalooza! Le mănânc ceva de speriat!
    Ciudat că linia dă +1 la flori dar amplifică PE la legume!

3. Razvy78

Razvy78 Cunoscător forum

Daca nu era cu timp poate il faceam dar cum timpul e limitat in perioada asta a sarbatorilor merg pe eventul existent si la acesta voi spune pas,mult succes celor ce se apuca de el,vot negativ

4. luciana1949

luciana1949 Locuitor permanent

Scuze,eventul se joaca numai pe pajistea principala de unde iese dropul sau si pe celelalte terenuri pentru plante si animalutele care trebuie donate si sunt contracronometru ?

multam,m-am cam incurcat...

Modificat ultima dată: 24 Dec 2025 la 21:38
  5. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Cam pierdere de timp eventul. O cutie Piccolo, o lada de bonusuri "I" si cam atat. Linia de vrej lesinata rau, mai bine lipsa.
    Am facut animale instant si inca am peste 10.000 de prajituri, iar acum am pomi pe terenuri pentru ca stocurile la anumite fructe scazusera la un 4.500 istoric si de neconceput, asa ca nu i-as scoate acum.
    Craciun fericit, cu sanatate si voie buna va doresc!

Modificat ultima dată: 24 Dec 2025 la 20:09
  6. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Un event usor, se face repede. Cat timp beau o cafea, l-am terminat.. Imi place.

marcela_f69, cp58, fabian201070 și alți 7 apreciază asta.
  7. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Sarcinile contra timp nu sunt legate de drop.

marcela_f69, cp58, in.the.rain și alți 6 apreciază asta.
  8. -katnik-

-katnik- Baron forum

Event finalizat,vot pozitiv,spor tuturor fermierilor !

9. cp58

cp58 General forum

-katnik- și marcela_f69 apreciază asta.