Raspunsuri tematice prin citate, maxime, cugetari

Discussion in 'Jocuri de forum' started by roliana57, Apr 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

"Dintre toate roadele pamântului, omul e singurul care nu se coace niciodată. Nu există maturitate; doar tinereţe. Pentru societate e un dezastru: de aici conflicte, catastrofe şi inadecvări de tot soiul: ideologii şi ştiinţe perfecte pentru oamenii necopţi. Pentru ins e o binecuvântare: ramâne ingenuu toată viaţa." Constantin Noica

2. fermiera11

fermiera11 Maniac forum

Pentru oricare om a fi matur înseamnă a regăsi seninătatea care în copilărie ne făcea să ne ridicăm după ce am căzut la pământ.

Friedrich Nietzsche

3. matusam

matusam Legendă vie

"Am trait in acea singuratate care la tinerete e dureroasa, insa la maturitate e minunata."- Einstein

Tema noua Rugina

4. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

Purpura papilor a umplut de rugină Evangheliile.
    Fabrizio Caramagna

5. matusam

matusam Legendă vie

"Chimia e de partea celor buni. Rugina calomniei nu afecteaza suflete de aur."- Valeriu Butulescu

6. Criselt

Criselt Legendă vie

"Lenea e la om ca şi rugina la fier." - proverb romanesc

7. jacobs_fy

jacobs_fy Demiurg forum

"Nu vă adunaţi comori pe pământ, unde molia şi rugina le strică şi unde hotii le sapă şi le fură. Ci adunaţi-vă comori în cer, unde nici molia, nici rugina nu le strică, unde hotii nu le sapă şi nu le fură. Căci unde este comoara ta, acolo va fi şi inima ta." Sfantul Matei ~ Despre milostenie, rugăciune şi post. Să nu ne străduim numai după cele pământeşti. - 6:19-21~

8. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Suav, amurgu-şi lasă rugina în pahare,
    Miresmele grădinii în noi se răspândesc,
    S-a desfundat clondirul cu vin moldovenesc,
    Mai toarnă, cârciumare, mai cântă, lăutare!

Pastorel Teodoreanu

tema noua: vinuri

9. jacobs_fy

jacobs_fy Demiurg forum

"E vinul de-azi mai rău ca cel de ieri, amicii mei?
    Mai bun ca orice vin băut e cel pe care-l bei!"
    ~ MIHAI EMINESCU~

10. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

Este bine sa ne amintim ca exista cinci motive pentru a bea: venirea unui prieten, setea cuiva, frica de sete pe viitor, gustul excelent al vinului sau oricare alt motiv.

proverb latin

11. -colonelu-

-colonelu- Legendă vie

"Oamenii sunt ca vinul: timpul îi acreşte pe cei răi, dar sporeşte calitatea celor buni." (Cicero)

12. Criselt

Criselt Legendă vie

"Puţin vin este un antidot contra morţii, în cantitate mare este otrava vieţii." - proverb persan

13. pisitani

pisitani Ambasador forum

Cel mai bun VIN este cel VIN LA TINE...cu VINUL ...TE IUBESC....este singurul VIN ce vreau sa il beau cu TINE...
    VINUL chiar exista...

pisitani

tema noua: speranta

14. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Dragostea e speranţă, şi fără speranţă lumea nu ar exista. Octavian Paler

15. Criselt

Criselt Legendă vie

„Speranţa nu înseamnă faptul că aştepţi ca totul să îţi mergă bine, ci faptul că faci ca totul să aibă un scop.” — Vaclav Havel

16. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

Ai sperat, ai visat, ai pierdut.
    Ce contează?
    Mai poți pierde, mai poți visa, mai poți învinge!
    Asta contează!

Aurelian Silvestru

17. Jettatura

Jettatura Maestru forum

" Daca Speranta moare ultima, chiar ca merita sa traiesti cu Speranta ! " - Victor Martin

18. pisitani

pisitani Ambasador forum

Nu sunt perfecta , dar cu tine am invatat cum sa fac fata furtuniilor, nu tinandu-ma de ce pot, cat de mult timp pot ...ci avand incredere, ca tu , cea mai importanta persoana din viata mea, nu imi vei da drumul niciodata. Dragostea este un cadou, dar trebuie sa alegi sa-l accepti pentru ca dragostea alunga durerea si teama si le inlocuieste cu SPERANTA...de aici si speranta mea infinita...

ODIHNE

tema noua...
    Curaj

19. matusam

matusam Legendă vie

"Găseşte curajul de a fi tu însuţi, chiar dacă încă nu ştii cine eşti!"- Paulo Coelho

20. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

Curajul este mersul prin frica inspre faptul de a fi liber.
    Gabriel Liiceanu