Raspunsuri tematice prin citate, maxime, cugetari

Discussion in 'Jocuri de forum' started by roliana57, Apr 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Criselt

Criselt Legendă vie

“O minte largita de o noua experienta nu mai revine niciodata la vechile dimensiuni." – Oliver Wendell Holmes

2. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

"Emoţiile mortale sunt intense, solide, egale. Cei cu adevărat în stare să sufere sufleteşte au şi orgoliul de a refula totul, au şi durerea inferiorităţii lor, de o clipă, şi poate că tocmai această comprimare mistuie şi doare mai mult, deci e de presupus că tocmai cei mândri, care işi ascund simţirea, sunt cei care, şi mai ales prin asta, suferă cu adevarat." Camil Petrescu

3. pisitani

pisitani Ambasador forum

Stiu doar ca ceea ce cauti vei gasi aici... comprimat in cuvinte putine o stare de melancolie sau nostalgie.
    Impartaseste ... sentimentele tale printr-un mesaj care se potriveste propriilor trairi.

cookie

tema noua : pas

4. MaryOTool

MaryOTool Supervizor forum

"A sta pe loc înseamnă de fapt a merge înapoi. Când faci un pas mic înainte, de fapt eşti cu doi paşi în faţa celui care s-a oprit. Cu doi paşi în faţa ta, a celui de ieri." - Daniel Zarnescu

5. jacobs_fy

jacobs_fy Demiurg forum

"Credinţa înseamnă să faci primul pas chiar dacă nu vezi toată scara."

~Martin Luther King~

6. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Fă primul pas cu încredere. Nu trebuie să vezi întreaga scară. Pur şi simplu păşeşte. Martin Luther

7. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

Imaginaţia e ca linia orizontului: faci un pas spre ea, şi ea se depărtează cu doi paşi.
    La ce ne foloseşte atunci?
    Să mergem înainte.
    Alessandro Baricco

8. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

"Primul pas în înţelepciune este să conteşti totul, ultimul pas e să fii de acord cu toate." Georg Christoph Lichtenberg

tema nou: fuga

9. malagambafane

malagambafane Legendă vie

În dragoste, singura victorie e fuga. Napoleon Bonaparte

10. Criselt

Criselt Legendă vie

"Nimeni nu reuşeşte să fugă de propria inimă." - Paulo Coeho

11. -colonelu-

-colonelu- Legendă vie

"Am citit enorm toată viaţa, am citit ca un fel de dezertare ... Este o fugă, în cărţi, un fel de a scăpa de sine." (Emil Cioran)

12. jacobs_fy

jacobs_fy Demiurg forum

"Cu fuga nu prinzi iepurele."

~proverb romanesc~

13. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

"Vă recomand moderaţia, cumpătarea şi fuga... de straniu, atât în păreri, în idei, cât şi în purtări sau altceva." Michel de Montaigne

tema noua: zbor

14. -cow_girl-

-cow_girl- De-al casei

"Nici o pasăre nu are zbor prea înalt, dacă nu zboară cu aripi proprii."

William Blake

15. fermiera11

fermiera11 Maniac forum

Cine crede-n zbor e stăpân peste zare.
    Lucian Blaga

16. Criselt

Criselt Legendă vie

"Odată ce ai încercat zborul, vei păși totdeauna pe pământ cu ochii ridicați spre cer, acolo unde ai fost, și vei dori mereu să te întorci." - Leonardo da Vinci

17. pisitani

pisitani Ambasador forum

Ți-am făcut cuib în sufletul meu si nu am nevoie de stelele de pe cer, sau Luna pentru ca bunurile mele cele mai de preț...sunt ”TU”.
    Am exact ceea ce îmi trebuie pentru a zbura, si zbor... tocmai pentru că brațele tale sunt aripi.

Cookie

18. -colonelu-

-colonelu- Legendă vie

"Ideile sanatoase sunt acelea care pot zbura in lume." (Nicolae Iorga)
    Tema: Valuri

19. Criselt

Criselt Legendă vie

"Un om fericit descifreaza el ceva in intinderile marine? Ca si cum marea ar fi facuta pentru oameni ! Pentru acestia e pamântul, acest amarat pamant ... Dar acordurile nefericirii se impreuna cu ale marii , intr-o armonie voluptuoasa si sfasietoare ce ne arunca in afara de soarta muritorilor. Ati privit marea in momentele ei de plictiseala? Parca isi agita valurile din scarba de ea insasi. Le trimite sa nu se mai intoarca. Dar ele revin , revin neincetat. Asa patim si noi. Cine ne intoarce spre noi insine, cand ne sfortam mai mult a ne indeparta? - Emil Cioran

20. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

Pe valurile lumii, ca şi pe valurile mării, nu plutesc decât acei care ştiu să înoate.
    A.C. Cuza