Raspunsuri tematice prin citate, maxime, cugetari

Discussion in 'Jocuri de forum' started by roliana57, Apr 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. pisitani

pisitani Ambasador forum

Aripile lucioase se deschid ca nişte valuri pe plajă, si te caut, venind pe urmele tale ce au lăsat un miros si nimeni nu-l simte. Te caut, te găsesc şi te acopăr cu aripile iar tu nu ştii doar simţi o stare de bine în minte şi suflet ...si-ţi şoptesc la ureche în valuri ş-auzi marea si tu nu ştii, dar în fiecare noapte te urmez! Tu nu ştii, dar în fiecare noapte îţi fur un sărut! Tu nu ştii, dar te am în fiecare noapte!

ODIHNE

2. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

"Viaţa este ca un mesaj într-o sticlă, care urmează să fie purtat de vânturi şi valuri." Gene Tierney

3. jacobs_fy

jacobs_fy Demiurg forum

"Relaţia fondată pe minciună e ca un castel de nisip deformat în fel şi chip de valurile spumegate ale mării vieţii."
    ~Michelle Rosenberg~

tema: nori

4. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Eram cu picioarele adânc înfipte în nori. Ennio Flaiano

5. -colonelu-

-colonelu- Legendă vie

" ... Norii mă liniştesc; dacă dimineaţa, din pat, îi văd trecând, mă simt în stare să înfrunt ziua." (Emil Cioran)

6. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

Ce dar sa-ti fac acum ca-i primavara? Din nori iti cos o rochie usoara.
    Din ghiocei iti fac o cingatoare. La gat iti pun sirag de lacramioare.
    Te-ncalt cu pantofiori de toporasi. Sa fii cea mai frumoasa din oras.
    Vrei si bratari? Ba inca si cercei? Iti fac un set complet din brebenei.
    Si gata! Nu mai am, stii bine, c-am cheltuit vreo trei poieni cu tine!
    Mai vrei si pace, bucurii si sanatate? Din astea n-am. La Dumnezeu sunt toate!
    Magda Isanos

7. pisitani

pisitani Ambasador forum

Daca ar exista o scara catre sufletul tau as putea urca printre nori doar sa te vad. As trage adanc aer in piept si mi-as intinde bratele spre tine, ingerasul meu. Dorul meu te gaseste si e alaturi de tine si iti umple inima cu pura si sincera dragoste si-mi face inima sa tresara de incantare caci intr-o zi voi sta in fata celui ce il iubesc.
    Pana la final, deasupra a toate si tot voi ajunge in Raiul iubirii si acolo vei veni sa ma saluti si sa ma iei in brate cu zambetul de pe chipul tau si dragostea din inima ta. Vom trai in Paradisul infinitului pentru totdeauna iubirea noastra. Dar pana atunci te vad in tacere, inchid ochii sa imi imaginez cum strigatul meu mut strabate norii pana in gandurile tale.

OHIHNE

Last edited: Oct 30, 2019
  8. matusam

matusam Legendă vie

"Norii sunt râuri care cunosc deja marea."- Paulo Coelho

Tema noua Sarcasm

9. -colonelu-

-colonelu- Legendă vie

"În pădurile primitive - ciomagul; în societate - sarcasmul." (Garabet Ibraileanu)

10. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

Şiretlicul stilului: să dea amărăciunilor banale o turnură insolită, să înfrumuseţeze mărunte necazuri, să voaleze golul, să existe "prin cuvânt", prin frazeologia suspinului sau a sarcasmului!
    Emil Cioran

11. matusam

matusam Legendă vie

"Când sunteţi tentată să faceţi o remarcă sarcastică sau caustică, să aveţi în vedere: excesul de piper poate strica o masă bună. Cuvinte necugetate au distrus multe prietenii preţioase. Dar, prin blândeţe, nu s-a pierdut nimic niciodată."- Swami Kriyananda

12. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

"O idee nouă e delicată. Poate fi ucisă de un zâmbet ironic sau de un căscat; poate fi înjunghiată de sarcasm şi speriată de moarte de încruntarea de pe faţa celui îndreptăţit să aibă o opinie." Charles Hendrickson Brower

13. pisitani

pisitani Ambasador forum

Unii spun ca sarcasmul este doar un scut pentru sentimente. Altii… ca e modalitatea perfecta prin care poti insulta orice idiot si sa scapi nepedepsit. Studiile arata ca persoanele sarcastice sunt mai inteligente decat iti imaginezi.
    John Haiman, lingvist la Colegiul Macalaster, spune ca sarcasmul este practic limba principala a societatii de astazi.

John Haiman

tema noua: vineri

14. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

Nu-i ceaţă-n vineri:
    Clădirile se-ascund
    De prea multe geamuri.

Nu-i frig în vineri:
    Vara se umple
    De prea multă toamnă.

Nu-i ploaie-n vineri:
    Norii asudă
    De prea multă joi.

Nu-i vis în vineri:
    Somnul se-ntinde
    De prea multă noapte.

Nu-i brumă-n vineri:
    Verdele plânge
    De prea multă febră.

Gabriela Chiscari

15. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Puterea obişnuinţei

S-au iubit cât erau tineri
    Luni, marţi, miercuri, joi şi vineri;
    Azi măcar nici n-o mai bate...
    Cică din... comoditate! Gheorghe Gurau

16. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

"Opreşte-te. Opreşte-te să mai aştepţi zilele de vineri. Opreşte-te să mai aştepţi verile. Bucuriile. Răsăriturile. Pe cineva care să se îndrăgostească de tine. Pe tine care să te iubeşti pe tine. Opreşte-te să mai aştepţi viaţa. Fericirea vine atunci când te opreşti să o aştepţi. Viaţa nu e aşteptarea unui moment. Viaţa e chiar momentul ăsta. Viaţa e acum." Mihai Morar

17. jacobs_fy

jacobs_fy Demiurg forum

Munca la birou are trei plusuri: ziua de vineri, salariul şi concediul.

Petru Ioan Garda

Last edited by moderator: Nov 1, 2019
  18. Criselt

Criselt Legendă vie

"Cred ca vedeti mamele care muncesc schimbandu-si atitudinea din "Slava Domnului ca este vineri", in "Slava Domnului ca este luni." Daca nici o mama nu a trecut prin asa ceva, inseamna ca ai ei copii nu sunt inca adolescenti." - Ann Diehl

Tema noua: spirit

19. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

Bogăţia vine cu o stare de spirit.
    Oamenii ar trebui să fie interesaţi cum să dobândească aceea stare de spirit, decât să caute metode de îmbogăţire.
    Napoleon Hill

Last edited: Nov 1, 2019
  20. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

"Stări de spirit, asta trebuie dat altora; nu conţinuturi, nu sfaturi, nu învăţături." Constantin Noica