Raspunsuri tematice prin citate, maxime, cugetari

Discuție în 'Jocuri de forum' creată de roliana57, 27 Apr 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Sirena11

Sirena11 Veteran Forum

,,Atata liniste e in jur ca se aud cum se izbesc de geamuri razele de luna...''(Lucian Blaga)

adriana_eu, SOSYGMA, -ciocollate- și alți 11 apreciază asta.
  2. Ambra.

Ambra. Împărat forum

La o desăvârşită linişte şi mulţumire sufletească ajunge de obicei numai mediocritatea, care se divinizează pe sine însăşi. - Lucian Blaga

Tema inocenta

3. SunnyGarden

SunnyGarden Profesionist forum

"Oricine tremură în acest moment este vinovat; deoarece inocenţa nu se teme de judecata publică". (Maximilien Robespierre)

adriana_eu, SOSYGMA, -ciocollate- și alți 10 apreciază asta.
  4. Sirena11

Sirena11 Veteran Forum

,,Inocenţa şi frumuseţea au un singur duşman: scurgerea timpului.''W.B.Yeats

5. AMMA72

AMMA72 Comandant forum

Când loveşti un inocent făureşti un bandit. Victor Hugo

6. EVE.violetta

EVE.violetta Legendă vie

Fiecare act de rebeliune exprimă o nostalgie pentru inocenţă şi o chemare către esenţa fiinţei. Albert Camus

otis1503, haptalap, -LebadaAlba4- și alți 15 apreciază asta.
  7. roliana57

roliana57 Legendă vie

Marii înţelepţi o caută, o experimentează, dar modelul rămâne tot al copiilor pentru că inocenţa lor este stare a naturii lor, nu aspiraţie şi disciplină cum apare la cei mai buni dintre oamenii vârstnici.'' Ernest Bernea

Tema : Nonconformism

8. matusam

matusam Legendă vie

"Am visat întotdeauna un cititor nonconformist, care să nu se mulţumească numai cu lectura romanelor sau eseurilor mele, ci să-şi păstreze curiozitatea intactă şi pentru celelalte scrieri, mai puţin facile, se-nţelege, dar poate tot atât de semnificative". Mircea Eliade

9. Diana_Florea

Diana_Florea Pretendent

Mie însumi

Stilul meu carnavalesc
    E total nonconformist,
    Dar, de stau să mă gândesc,
    Mă ajută să rezist! GIORGE CORBU

10. Sirena11

Sirena11 Veteran Forum

Nonconformism...contemporan...voi fi nonconformista si nu voi avea un cont pe retele sociale, voi fi nonconformista si voi citi carti in detrimentul televiziunii, voi fi nonconformista si nu ma va interesa cine cu cine si de cate ori s-a casatorit, voi fi nonconformista si imi voi pastra gandurile, ideile, bucuriile si durerile pentru mine ,intr-o lume unde exhibitionismul a devenit sport national...normalul devine nonconformism ...imi place normalitatea mea nonconformisma.(gandurile mele si atat)

adriana_eu, EVE.violetta, matusam și alți 8 apreciază asta.
  11. AMMA72

AMMA72 Comandant forum

Indiferent cine, ce şi cum eşti, un lucru e sigur: trebuie să fii un nonconformist, în regulă, numai că societatea preferă ba chiar pretinde să te... conformezi "normelor" şi "uzanţelor" ei. Colin Turner

12. EVE.violetta

EVE.violetta Legendă vie

"De unde şi-a format "societatea" felul său de a gândi? Tot de la un individ cândva nonconformist, dispărut de suficient timp pentru ca ideile sale originale să nu mai constituie o ameninţare contra vreunui statu quo fosilizat". Colin Turner - Nascut pentru succes

Tema noua Arta

otis1503, haptalap, -LebadaAlba4- și alți 11 apreciază asta.
  13. adriana_eu

adriana_eu Mogul forum

Arta cu cei mai mulţi adepţi rămâne totuşi arta culinară.(Valeriu Butulescu)

-mafia444-, roliana57, AMMA72 și alți 5 apreciază asta.
  14. Diana_Florea

Diana_Florea Pretendent

Arta este chintesenţa spirituală a unei naţiuni. Angel Ganivet

-mafia444-, roliana57, AMMA72 și alți 2 apreciază asta.
  15. matusam

matusam Legendă vie

"Scopul artei este de a dezvalui arta si de a-l ascunde pe artist." Oscar Wilde in Portretul lui Dorian Gray

16. SunnyGarden

Arta este lucrul pe care toti il facem....sa iubim pe cineva este o arta,....sa ajutam pe cineva este arta,....sa intelegem ce ni se spune oare nu este arta?,....Sa intrebam , sa speram, sa visam, sa gandim, sa facem lucruri pe care ceilalti cred ca nu le putem face, oare nu este o arta ? Toti suntem artisti expusi in galeria existentei noastre. (de la mine citire)

-mafia444-, Diana_Florea, roliana57 și alți 4 apreciază asta.
  17. EVE.violetta

EVE.violetta Legendă vie

"Arta nu e o meserie şi nu slujeşte în principiu decât sieşi, şi rolul ei nu e cel de a produce efecte convingătoare, nici efecte, nici convingătoare, întrucât, înţeleasă sau nu, ea trăieşte." Tudor Arghezi

Tema noua Amintiri

otis1503, haptalap, -LebadaAlba4- și alți 11 apreciază asta.
  18. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

"Existenta uitarii nu a fost niciodata dovedita: Stim doar ca unele lucruri nu ne vin in minte atunci cand vrem."
    Friedrich Nietzsche

19. AMMA72

AMMA72 Comandant forum

Amintirile sunt icoanele timpului pierdut. Mircea Eliade

20. SunnyGarden

"Are dreptate aducerea-aminte: nimica nu poate fi pentru om mai frumos decat trecutul, caci trecutul e tineretea si tineretea este fericire!... fericire de a crede in toata pasarea ce zboara, fericire de a crede in frumosul si in bunul, fericire de a nu se indoi de cinste si de multe, fericire de a nu gandi la nimica, de a nu sti ce este viata si ce neagra prapastie este sufletul omului"... (Alecu Russo)

-mafia444-, adriana_eu, H3ra și alți 10 apreciază asta.