Raspunsuri tematice prin citate, maxime, cugetari

Discussion in 'Jocuri de forum' started by roliana57, Apr 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

Există oameni care sunt cu înverşunare împotriva mea.
    Nu m-au văzut vreodată, nu au citit nicio carte de-a mea, nu m-au ascultat niciodată, nu ştiu ce fac şi totuşi sunt cu înverşunare împotriva mea.
    Uneori este surprinzător. Chiar şi pentru a fi împotrivă trebuie ca mai întâi să fii aproape, să cunoşti, să priveşti, să observi.
    Ei nu m-au văzut vreodată.
    Dacă ne-am întâlni pe stradă ar trece pe lângă mine deşi mă urăsc de moarte.
    Osho

2. Criselt

Criselt Legendă vie

"Cea mai inversunata lupta este cu tine insuti, te afli in ambele tabere." - François-Marie Arouet de Voltaire

3. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Introspecţia critică obsesivă este reversul medaliei pentru înverşunare. Vaclav Havel

4. matusam

matusam Legendă vie

"Niciodată un om cinstit nu se poate apăra cu atâta inverșunare ca mincinosul care a fost prins."- Nicolae Iorga

5. -colonelu-

-colonelu- Legendă vie

„Cu câtă înverşunare ne risipim toţi frumoasa şi înşelătoarea tinereţe, care nu mai revine niciodată...” (Panait Istrati)
    Tema: Orizont

6. matusam

matusam Legendă vie

"Învăţătura trebuie să fie uneori un drum, totdeauna un orizont."- N. Iorga

7. Criselt

Criselt Legendă vie

"Amintirea... o muzica ce ne vine de undeva, de dincolo de orizont." - Garabet Ibraileanu

8. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

Orice seducţie cade pe un teren pregătit de aşteptare şi dorinţă.
    Există un a priori al dorinţei care pluteşte peste lumea oamenilor, un orizont în care ne scăldăm cu toţii şi în virtutea căruia seducem şi putem fi seduşi.
    Nimeni nu se poate sustrage acestui orizont.
    Toţi aşteptăm ceva. Cu toţii suntem orientaţi, printr-o dorinţă confuză, către zările vaste ale vieţii.
    Gabriel Liiceanu

9. -colonelu-

-colonelu- Legendă vie

„Tot cerul senin, un singur punct negru jos la orizont; dar acesta aduce furtuna.” (Titu Maiorescu)

10. jacobs_fy

jacobs_fy Demiurg forum

"Răbdător. Persoană înzestrată cu un orizont de aşteptări." ~David Boia ~

tema: rabdare

11. matusam

matusam Legendă vie

"Cine poate răbda merge înainte. Răbdarea este amară, dar roadele sale sunt dulci."- François de La Rochefoucauld

12. Criselt

Criselt Legendă vie

"Timpul e o fiară care are nesfârşita răbdare de a înghiţi totul."- Octavian Paler

13. jacobs_fy

jacobs_fy Demiurg forum

"Nu te poţi bucura de nimic dacă nu ai răbdare, răbdare şi ai să ajungi un om, mare." ~ Luca Filip~

14. lucky_bird29

lucky_bird29 Cunoscător forum

Cu iubire şi răbdare, nimic nu este imposibil. Daisaku Ikeda

15. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

Să ai întotdeauna două animale de călărie: răbdarea şi prudenţa.
    Răbdarea te vesteşte şi prudenţa te păzeşte.
    Prudenţa este arta de a controla riscul.
    Alexandru Paleologu

tema: ulei

16. goldhe

goldhe Locuitor permanent

Adevarul iese ca uleiul la suprafata apei. proverb romanesc

17. Criselt

Criselt Legendă vie

"Cine se trezeşte de dimineaţă, la academie ajunge şi cu uleiul puternic înmiresmat al cunoaşterii capul îşi unge." - Michelle Rosenberg

18. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

Dintre toate florile, "Floarea-soarelui" o ia cel mai des pe ulei.
    Girel Barbu

19. jacobs_fy

jacobs_fy Demiurg forum

"Folclor electoral: Dă-mi o sticlă de ulei. Şi votez pe cine vrei!" aforism ~ Valeriu Butulescu

20. matusam

matusam Legendă vie

"Poate sună sprinţar, hilar, dar o ţară are nevoie în mod clar de industrie ca un cabanos prăjit - de muştar, ca peştele - de mujdei şi ca salata - de ulei."- Michelle Rosenberg

Tema noua Faima