Raspunsuri tematice prin citate, maxime, cugetari

Discuție în 'Jocuri de forum' creată de roliana57, 27 Apr 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. roliana57

roliana57 Legendă vie

Pentru ca trebuia mentionata o tema noua, imi permit sa o mentionez eu

Tema: Povesti

-mafia444-, donnadmn, adriana_eu și alți 6 apreciază asta.
  2. SunnyGarden

SunnyGarden Profesionist forum

"Poate că povestea este partea cea mai frumoasă a vieţii omeneşti... cu poveşti ne leagănă lumea, cu poveşti ne adoarme... Ne trezim şi murim cu ele". (Mihai Eminescu)

_Chihuahua_, -mafia444-, adriana_eu și alți 9 apreciază asta.
  3. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Adevaratele povesti de dragoste nu au final - Richard Bach

_Chihuahua_, -mafia444-, matusam și alți 10 apreciază asta.
  4. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

"Povestea este sinteza mitului, iar mitul este mai adevarat decat realitatea, intrucat realitatea este efemera, concreta si limitata, este carne si sange, in timp ce povestea este eterna, fiindca deasupra ei pluteste spiritul. Iar spiritul este cel care care desparte lumina de intuneric, pamantul de ape, apele sarate de cele curgatoare, cele de deasupra Pamantului de cele de sub pamant."-Petre Anghel

5. roliana57

roliana57 Legendă vie

Vrei să-mi spui că nu tu m-ai adus aici? În locul acesta minunat în care copacii, florile şi cerul sunt mai frumoase decât tot ce am văzut eu până acum? Sînziana Popescu - Viata ca o poveste

_Chihuahua_, -mafia444-, matusam și alți 9 apreciază asta.
  6. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

-mafia444-, matusam, AMMA72 și alți 8 apreciază asta.
  7. Sirena11

Sirena11 Veteran Forum

Provocare...este o provocare sa zambesti atunci cand inlauntrul tau se prabuseste tot, este o provocare sa iubesti atunci cand ai urme de talpa pe suflet, este o provocare sa te ridici de jos atunci cand ai pe umeri dureri cat poate duce un om, este o provocare sa te incapatanezi sa traiesti cand nimeni nu-ti mai da nici o sansa...este o provocare sa cresti un copil frumos intr-o societate urata...atat de multe provocari si atat de putin timp sa le faci fata la toate...(doar eu)
    ,,Accepta provocarile pentru a simti minunatul gust al victoriei!''(George S. Patton)

_Chihuahua_, -mafia444-, matusam și alți 10 apreciază asta.
  8. SunnyGarden

"Când vrei să te confirmi la nesfârşit, când faci lucruri din dorinţa de a te confirma şi percepi totul ca pe o provocare, nu te mai bucuri de lucrul în sine. Când totul e o provocare, devii încrâncenat". (Tudor Chirila)

_Chihuahua_, -mafia444-, matusam și alți 9 apreciază asta.
  9. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

"Blestemul este o provocare nemasurata si el creste in tarie cu cit se indreapta spre nemasurat."-Emil Cioran

10. Ambra.

Ambra. Împărat forum

”Succesul înseamnă să repeți greșeală după greșeală fără să-ți pierzi setea de provocare.” - Winston Churchill

11. adriana_eu

adriana_eu Mogul forum

"Problemă" este doar un cuvânt deprimant pentru provocare.
    (replica din serialul Ally McBeal)

Tema noua: Inversunare

12. roliana57

roliana57 Legendă vie

"Niciodată un om cinstit nu se poate apăra cu atâta inverșunare ca mincinosul care a fost prins." Nicolae Iorga

13. SunnyGarden

"Introspecţia critică obsesivă este reversul medaliei pentru înverşunare". (Vaclav Havel)

14. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Să lupţi pentru o idee, să lupţi pentru un sentiment, pentru o patimă sau pentru o nebunie, dar să crezi în ceva şi să lupţi, asta e viaţa. Cine nu simte nevoia unei lupte, nu trăieşte ci vegetează. - Panait Istrati

15. Sirena11

Sirena11 Veteran Forum

Cea mai inversunata lupta este cu tine insuti! Te afli in ambele tabere..(Voltaire)

16. EVE.violetta

EVE.violetta Legendă vie

"Cu cat destinul se inversuneaza mai tare, cu atat mai tare rezisti si tu..." Publius Ovidius Naso

Tema noua Batranetea

otis1503, haptalap, -LebadaAlba4- și alți 16 apreciază asta.
  17. Ambra.

Ambra. Împărat forum

"Nu regreta ca imbatranesti. Este un privilegiu refuzat multor oameni." - Anonim

18. EVE.violetta

EVE.violetta Legendă vie

"Tinereţea e timpul de a învăţa înţelepciunea, bătrâneţea e timpul de a o aplica.” Jean-Jacques Rousseau

otis1503, haptalap, -LebadaAlba4- și alți 19 apreciază asta.
  19. SunnyGarden

"Batranetea este o mutilare a corpului, care ramane intreg: toate le are si la toate lipseste ceva". (Democrit)

_Chihuahua_, -mafia444-, SOSYGMA și alți 11 apreciază asta.
  20. AMMA72

AMMA72 Comandant forum

"Cei mai mulţi oameni îşi folosesc tinereţea pentru a-şi ruina bătrâneţea.” Jean de la Bruyere