Raspunsuri tematice prin citate, maxime, cugetari

Discussion in 'Jocuri de forum' started by roliana57, Apr 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

"Si totusi, daca as fi putut sa o iau de la capat, eram sigur ca as fi facut exact la fel, pentru ca acela eram eu: omul care pierde totul. Nu as fi putut fi altul, ale carui vise frumoase sa nu se mai prabuseasca. Candva ma iluzionam ca as putea face sa fiu altcineva, dar intotdeauna sfarseam prin a ma intoarce la mine. Acesta sunt eu: asteptand mereu o plecare." Haruki Murakami

tema: istorie

2. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Istoria este nisipul care rămâne în clepsidra timpului.
    Mihai Enachi.

3. adria2

adria2 Maniac forum

Nu va fie teama de viitor, nu plangeti pentru trecut.

Percy Bisshe Shelley

4. -colonelu-

-colonelu- Legendă vie

” Un fapt e numai atunci istorie cand nici una din radacinile lui nu mai atinge prezentul.” (Nicolae Iorga)

5. roliana57

roliana57 Legendă vie

Istoria isi bate joc de cei ce nu o cunosc, repetandu-se. Nicolae Iorga

6. matusam

matusam Legendă vie

"Astept o istorie a neamului, scrisa lucid, cu cerneala, nu cu lacrimi si sange."- Valeriu Butulescu

Tema noua Corabie

Last edited: Sep 13, 2016
  7. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Apa care poarta corabia este si cea care o inghite. proverb arab

8. Chronos

Chronos Guest

Cand intalnesti o corabie mare, zdruncinata si slabita de furtuni si batalii apocaliptice, care continua sa navigheze cutezator prin ape tulburi cu doar 3 mateloti, ajungi la concluzia ca tu ai navigat doar in cada iar spuma care parea a fi de la talazuri, era spumantul tau de baie parfumat. - concluzie personala.

9. matusam

matusam Legendă vie

Corabia vieţii
    ne poartă
    pe valuri
    de mătase
    spre portul
    speranţei
    unui vis
    aparte...

Şi prin furtuni
    de gânduri
    ne apropiem
    de maluri,
    să ne pictăm
    pe pânza clipei
    nenumărate idealuri...- Viviana Milivoievici

10. Agro80

Agro80 Conte forum

"Poarta-mi sufletul asa cum o corabie isi poarta poalele pe valuri. Poarta-mi sufletul spre visuri, idealuri. Corabie sa fiu si vantul sa-mi sufle in vele, tu, sa fii matelotul care niciodata nu-mi rosteste numele." Anonim.

11. roliana57

roliana57 Legendă vie

Nu uita că niciun vânt nu favorizează o corabie fără port de destinație. Seneca

tema: pilda

12. mimi***

mimi*** Împărat forum

Fiecare pilda cuprinde in ea cel putin o viata...
    Paula Adriana Cozian

13. roliana57

roliana57 Legendă vie

O, om, ce mari răspunderi ai
    De tot ce faci pe lume,
    De tot ce spui, în scris sau grai
    De pilda ce la alţii dai,
    Căci ea, mereu, spre iad sau rai
    Pe mulţi o să îndrume....
    Deci nu uita!... Fii credincios
    Cu grijă şi cu teamă
    Să laşi în urmă luminos,
    Un semn, un gând, un drum frumos,
    Căci pentru toate, neîndoios,
    Odată vei da seama. Sfântul Ioan Iacob de la Neamţ

14. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Graitorul de rele da pe fata lucruri de taina,iar omul cu duhul cumpanit le tine ascunse. Pildele lui Solomon

15. adria2

adria2 Maniac forum

Multi oameni sunt surzi la strigatul vietii, iar altii aud strigatul si nu fac nimic, ceea ce este si mai grav.

Marian Rujoiu

16. matusam

matusam Legendă vie

Nu judeca! Fiecare persoana din jurul tau duce o lupta despre care nu stii nimic. - Anonim

Tema noua Nu inceta sa...

17. EVE.violetta

EVE.violetta Legendă vie

Nu înceta niciodată să zâmbeşti, nici chiar atunci când eşti trist, pentru că nu se ştie cine se poate îndrăgosti de zâmbetul tău. Gabriel Garcia Marquez

18. -colonelu-

-colonelu- Legendă vie

"Nu inceta sa te minunezi ca un copil curios in fata marelui mister in care ne-am nascut." (Albert Einstein)

19. matusam

matusam Legendă vie

Nu inceta sa visezi. S-ar putea ca realitatea sa-ti faca o surpriza, sa depaseasa cu mult imaginatia. Nu inceta sa ceri mai mult de la viata. Incearca sa renunti la frustrari, la limitele pe care ti le-ai impus si te vei simti liber. Dar, oare, esti pregatit pentru aceasta libertate? - eu -

20. stoiantudorel

stoiantudorel Comandant forum

Nu inceta niciodata sa crezi in tine si in forta ta,nu fa lucruri in viata doar din ambitie sigur mai tarziu vei regreta.

Maimu.