Raspunsuri tematice prin citate, maxime, cugetari

Discuție în 'Jocuri de forum' creată de roliana57, 27 Apr 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. dadan

dadan Oracol omniscient

Admiraţia este una din formele bunătăţii şi simpatiei omeneşti; cea mai aleasă poate, fiind cea mai fecundă.
    Alexandru Vlahuta

E o dovadă de nobleţe când admiraţia supravieţuieşte prieteniei.
    Jules Renard

tema:constiinta

stoiantudorel, tudor1966, mariuta48 și alți 5 apreciază asta.
  2. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Conştiinţa este rădăcina curajului adevărat; dacă un om este curajos, el îşi ascultă conştiinţa. James Freeman Clarke

stoiantudorel, Cruella, tudor1966 și alți 6 apreciază asta.
  3. roliana57

roliana57 Legendă vie

Conştiinţa te sfătuieşte ca un prieten înainte de a-ţi fi judecător. Stanislas

stoiantudorel, tudor1966, mariuta48 și alți 5 apreciază asta.
  4. matusam

matusam Legendă vie

"Cand avem constiinta curata, avem Craciunul in permanenta cu noi."- Benjamin Franklin

5. dadan

dadan Oracol omniscient

Trupul meu nu este eu, mintea mea nu este eu. Nu este eu nici conştiinţa mea. Eul, adevăratul meu "eu" este acel lucru de care sunt conştient. Căci deţin conştiinţa esenţei mele spirituale, dumnezeieşti. Nu înţeleg aceasta esenţă, dar numai ea este "eul" meu adevărat.

Lev Tolstoi

tema noua:zapada

6. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Aştept zăpada iar să cadă,
    Căci iarna iat-a şi-nceput,
    Se văd şi oameni de zăpadă,
    Că de nimic am tot văzut.

epigrama de Eugen Albu

7. matusam

matusam Legendă vie

"Clipele vietii ni se cern lin si se topesc ca fulgii de zapada."- Elena Stan

Viziune, stoiantudorel, EVE.violetta și alți 7 apreciază asta.
  8. roliana57

roliana57 Legendă vie

Zăpada posedă acest secret de a reda inimii, dintr-o suflare, bucuria simplă pe care anii i-au smuls-o fără milă. Antonine Maillet

9. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

"Uneori mi se pare că dragostea e ca zăpada: atâta vreme cât calci uşor - e frumos. Dar cum pui piciorul apăsat, adânc, totul ţi se preface sub paşi, în noroi..." Domnita Gherghinescu- Vania

tema: furtuni

10. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

După orice furtună apare soarele şi se limpezesc apele cerului. Nu aşa se întâmplă cu sufletul omului. După fiecare înşelare a lui, durerea rămâne ca un fel de curcubeu promiţător de amintiri neplăcute.
    Vasile Gavrilescu

11. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

„Viața nu este despre cum supravietuiești în furtuna, ci despre cum dansezi in ploaie.” Autor Necunoscut

Viziune, stoiantudorel, EVE.violetta și alți 6 apreciază asta.
  12. matusam

matusam Legendă vie

"Furtunile declansate din senin in suflet determina naufragiul tuturor navelor inrolate sub steagul echilibrului."- Elena Stan

Viziune, stoiantudorel, EVE.violetta și alți 5 apreciază asta.
  13. roliana57

roliana57 Legendă vie

Şi, odată ce furtuna a trecut, n-o să-ţi mai aminteşti cum ai reuşit să supravieţuieşti. Nici măcar n-o să-ţi dai seama că furtuna s-a terminat cu adevărat. Un lucru este sigur: când o să ieşi din furtună, nu vei mai fi aceeaşi persoană cu aceea care a intrat. Acesta este adevărul despre furtuni. Haruki Murakami

14. rusu.luci

rusu.luci Locuitor permanent

Furtuna este marea în care se scaldă muntele.
    Grigore Vieru
    Tema Pasiune

15. roliana57

roliana57 Legendă vie

Pasiunea e sentimentul care îți spune: acesta e ceea ce trebuie făcut. Nimic nu-mi poate sta în cale. Nu contează ce spune oricine altcineva. Acest sentiment este atât de bun încât nu poate fi ignorat. Voi urma această minunată senzație de bucurie și voi acționa în direcția care mă face fericit. Wayne W. Dyer

16. -colonelu-

-colonelu- Legendă vie

„Numai o pasiune puternica, unica, da pret adevarat vietii.” (Liviu Rebreanu)

17. dadan

dadan Oracol omniscient

Cine are o pasiune, nu se plictiseşte niciodată.

Stendhal

18. matusam

matusam Legendă vie

"O pasiune n-are nevoie de motivari, ea nu cere neaparat sa fie inteleasa si explicabila, dimpotriva, incepe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfarsind abia cand simte din nou nevoia de lamuriri."- Octavian Paler

19. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Eu nu ştiu să trăiesc fără pasiune. Tot ceea ce fac, fac din pasiune şi cu pasiune. Scriu din pasiune, mă supăr din pasiune, înjur din pasiune, mă bat cu pasiune. Oriana Fallaci

tema: vals

Modificat ultima dată: 3 Dec 2016
  20. roliana57

roliana57 Legendă vie

Viaţa este ca valsul apelor jucăuşe, peste rezistenţa pietrelor care-i stau în cale. Valeria Mahok