Raspunsuri tematice prin citate, maxime, cugetari

Discuție în 'Jocuri de forum' creată de roliana57, 27 Apr 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. roliana57

roliana57 Legendă vie

Am convingerea ca toate veacurile in care omenirea s-a zbatut in mizeria razboaielor si a ignorantei nu s-au datorat lui Dumnezeu, ci oamenilor. Mariana Fulger

tudor1966, matusam, EVE.violetta și alți 7 apreciază asta.
  2. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Când un filantrop vrea să uşureze suferinţa, o caută în închisori, unde în mizerie se află crima, şi nu în colibe şi cocioabe, unde în mizerie se află virtutea. Wilkie Collins

3. sosy_frumusica

sosy_frumusica Împărat forum

” Adevaratul Lux este să trăieşti in "mizerie" fără să te "murdăreşti". Viorel Mitea

4. adria2

adria2 Maniac forum

Saracia nu este un viciu, dar mizeria, stimate domn, este un viciu. In saracie mai pastram inca nobletea sentimentelor innascute. In mizerie insa, nu le mai pastreaza nimeni niciodata.

Feodor Dostoievski
    Tema noua : Dezamagire

tudor1966, matusam, EVE.violetta și alți 5 apreciază asta.
  5. malagambafane

Fiecare are dreptul la dezamăgire. Octavian Paler

tudor1966, matusam, EVE.violetta și alți 4 apreciază asta.
  6. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

O hotarare care iti lasa un gust amar, inima grea, mintea incetosata si o stare de dezamagire nu iti va da putere s-o pui in practica - abia daca iti va furniza suficienta energie ca sa supravietuiesti". - Colin Turner

tudor1966, matusam, EVE.violetta și alți 5 apreciază asta.
  7. dadan

dadan Oracol omniscient

O viaţă, orientată primordial spre satisfacerea necesităţilor personale, duce, mai devreme sau mai târziu, spre o amarnică dezamăgire.

Albert Einstein

8. roliana57

roliana57 Legendă vie

Noi nu am uitat și nu vom uita toate acele momente în care am fost uitați, în care am vorbit, dar nu am fost ascultați, înțeleși, în care am întins disperați ambele mâini către oameni și nu s-a întors nimeni și nimeni nu ți-a întins mâna înapoi...Iustina Țalea

Lasa-ma sa-ti spun asta: daca intalnesti un singuratic, nu conteaza ce-ti zice, nu este din cauza ca ii place singuratatea. Este pentru ca a incercat inainte sa se amestece in lume si oamenii au continuat sa-l dezamageasca. Jodi Picoult

9. -colonelu-

-colonelu- Legendă vie

"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa te dezamageasca vreodata, probabil o va face." (Octavian Paler)
    Tema: Valoare

tudor1966, matusam, roliana57 și alți 4 apreciază asta.
  10. Hi_Im_King

Hi_Im_King Scriitor activ

„Valoarea unui lucru creşte proporțional cu dificultatea de a-l dobândi.” — Thomas Mann

Modificat ultima dată de către moderator: 15 Dec 2016
    tudor1966, adria2, mimi*** și alți 3 apreciază asta.
  11. stoiantudorel

stoiantudorel Comandant forum

Valorile nu mor niciodată.

proverb cecen

tudor1966, adria2, matusam și alți 9 apreciază asta.
  12. malagambafane

Unii oameni sunt ca aurul. Neavând valoare de întrebuinţare, ajung însemne ale valorii. Valeriu Butulescu

tudor1966, adria2, matusam și alți 8 apreciază asta.
  13. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

„Unele lucruri sunt iubite pentru că au valoare. Altele au valoare pentru că sunt iubite.”
    C.S. Lewis

TEMA-NOAPTE

tudor1966, deea_rebella, adria2 și alți 10 apreciază asta.
  14. dadan

dadan Oracol omniscient

Ignoranţa este noaptea minţii, dar o noapte fără lună şi stele.

Confucius

tudor1966, adria2, matusam și alți 9 apreciază asta.
  15. malagambafane

Noaptea e patima bărbaţilor. Saint-John Perse

tudor1966, adria2, matusam și alți 8 apreciază asta.
  16. sosy_frumusica

sosy_frumusica Împărat forum

"Imi place noaptea. Daca nu ar fi intuneric, nu am zari niciodata stelele."Stephenie Meyer

tudor1966, deea_rebella, adria2 și alți 10 apreciază asta.
  17. roliana57

roliana57 Legendă vie

Poate ca noaptea nu e decat pleoapa zilei. Omar Khayyam

tudor1966, deea_rebella, adria2 și alți 9 apreciază asta.
  18. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

"Ce bine totuşi că putem visa şi ziua şi noaptea. Ziua visăm cu mintea, noaptea visăm cu sufletul. Câteodată, inima încurcă visele cu visurile, dar asta... e altă poveste." Doina Postolachi

tema: ziua

tudor1966, deea_rebella, matusam și alți 8 apreciază asta.
  19. malagambafane

Mâine este cel mai important lucru în viaţă. Vine la miezul nopţii, cu speranţa că am învăţat ceva de la ziua de ieri. John Wayne

tudor1966, deea_rebella, adria2 și alți 8 apreciază asta.
  20. roliana57

roliana57 Legendă vie

In fiecare dimineata, la sculare, suntem creditati cu 86400 de secunde de viata pentru ziua respectiva, si seara, cand ne culcam, nu exista un report al lor, ce n-a fost trait in cursul zilei este pierdut, ieri a trecut. In fiecare dimineata, magia reincepe si noi ne jucam cu aceasta regula de neocolit: banca ne poate inchide contul in fiecare moment, fara nici un preaviz; in orice moment, viata se poate opri. Si atunci, ce facem cu cele 86400 de secunde zilnice? Nu sunt oare secundele de viata mai importante decat dolarii? Marc Levy

tudor1966, adria2, matusam și alți 6 apreciază asta.