Recoltare muzeu

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de jagarella, 9 Dec 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. jagarella

jagarella Supervizor forum

O problema de care ma bat la fiecare recoltare. Am un muzeu pe insula cu itemi de valoare ridicata. Atunci cand activez bonusurile de PET, valoarea de recoltare trece peste un anumit prag si nu il mai pot recolta. Este gata de recoltare dar valoarea lui imi spune ca este "-2.147.483.648". Trimit tichet de fiecare data si pe urma ma lasa sa recoltez. Eeeh, acuma sa vezi cum o sa le explic in engleza treaba asta, dupa ce se implementeaza in joc noul sistem. Ce se poate face oare?

in.the.rain, MicuNicu și ani.vajai apreciază asta.
  2. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Coincidență. Itemul Lovitură dintr-o bucată plasat în muzee provoacă erori la recoltare, probabil din cauza dimensiunii atipice. Este o problemă care se află în atenția echipei tehnice.
    Vom folosi fraza ”în forum nu putem face verificări” tot mai rar de acum înainte. Vom prelua o parte din atribuțiile suportului direct în forum, bineînțeles cu excepția problemelor de plăți sau a celor care implică date personale.

RazvanAndrei, popik70, in.the.rain și alți 2 apreciază asta.
  3. jagarella

NU este de la itemul 3 x 3. la amiaza am pus 6 itemi din care 4 sunt 2x1 si imi apare din nou aceeasi valoare cu minus (atunci la acel moment, acum ca au mai scazut niste bonusuri de PET, imi arata corect 800 milioane). Mi-au scos muzeul de pe teren cei de la suport, nu stiu daca s-a adaugat la nivel valoarea muzeului de dimineata

in.the.rain apreciază asta.
  4. k0

Ba este, o problemă generalizată. Dacă nu crezi, poți insista cu același rezultat.

in.the.rain apreciază asta.
  5. jagarella

NU am pus itemul 3x3 si totusi problema persista

adriane45 și in.the.rain apreciază asta.
  6. k0

Despre ce problemă vorbim mai exact? Muzeul va putea fi recoltat dacă nu conține itemul Lovitură dintr-o bucată.
    Dacă vorbim de afișarea incorectă a totalului PE/PET poate nu ar strica o curățare a clientului, dar atunci când un item este cules, chiar dacă totalul este afișat incorect pentru cîteva secunde, la sincronizarea datelor cu serverul de joc, totalul PE/PET este corectat.

in.the.rain, jagarella și adriane45 apreciază asta.