Recoltare rapida

Discuție în 'Probleme generale' creată de lorena20082008, 27 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. lorena20082008

lorena20082008 Novice forum

Buna ziua!
    Jocul are viteza foarte mare, manual este foarte greu de recoltat deoarece se fac pasi de la sine, se pune compost singur, se planteaza plante singure... E o defectiune la jocul meu?

malagambafane apreciază asta.
  2. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! De cand joci acest joc?

malagambafane apreciază asta.
  3. lorena20082008

Joc de vreo ...4 ani, sunt la nivelul 96...

soky71 și malagambafane apreciază asta.
  4. Chronos

Chronos Guest

In acest caz stii si tu ca nu prea are cum ca jocul sa iti planteze singur si sa puna toate celelalte singur. Eu nu intampin aceasta problema. Nici viteza nu este prea rapida. Ne mai poti oferi ceva detalii despre ce si cum, adica despre cum se intampla mai exact? Numai cu ajutorul combinei poti spune ca se insamanteaza si se culege de la sine dar tot trebuie sa dai niste comenzi pe la combina. Poate ai un delay la joc, adica o intarziere si dai click acum si peste o secunda se intampla ceea ce ai facut tu. In afara de o anumita situatie si de situatia cand ai cont Premium si functia de culegere automata a pomilor, jocul nu prea le face singur.

5. lorena20082008

Nu am cont Premium si nici despre combina nu este vorba, doar la insamantarea manuala se intampla. Problema e de mai mult timp, acum este mai acuta.
    Cand recoltez plantele, la unele sunt necesare doua click/uri, iar altele se recolteaza cu un singur click, foarte rapid. La pomi, la fel, pentru unii sunt necesare doua click/uri, iar pentru altii, doar un click, iar la al doilea deja s/a pus compostul suzi. Si totul e neuniform.
    La norisori, dau un click sa trec pe urmatoarea pagina si se dau doua pagini, inapoi la fel.
    Daca vreau sa vand ceva de 3 ori, dupa trei click/uri, imi apare ca vand de 4 sau 5 ori.
    Va multumesc!

Cam jumatate din plante si din pomi se recolteaza automat, fara sa dau click, doar cand ajung la ele, iar altele nu.

Modificat ultima dată de către moderator: 27 Aug 2016
  6. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Nu este o problemă de joc. Cauzele pot fi multe: cache-ul browserului nu este curățat recent, conexiunea la Internet este slabă, driverul mouse-ului sau chiar mouse-ul poate fi cel obosit.

7. Chronos

Chronos Guest

Imi permit sa mai vin si eu cu o completare la cele spuse anterior de catre k0rdar. Este psobil sa te afli in situatia in care m-am aflat eu o data si anume: butonul de click stanga de la mouse, de la atatea recoltari manuale pe 3 conturi, la parcele mici si nu numai,, s-a stricat. In sensul ca eu, fizic, apasam o data pentru un click iar el, virtual, facea comanda a doua click-uri. Mai pe scurt, apasam o data si era dublu click. Era dezastru la recoltat, la insamantat, la inchis deschis foldere si alte fisiere. Dar pentru ferma, nu se mai putea asa. Si era un mouse chiar bun, de gaming dar recoltarile manuale l-au "doborat". Poti incerca, sa vezi daca ai aceeasi problema.