Eveniment Reproducerea râșilor

Discuție în 'Anunțuri oficiale' creată de k0, 3 Iul 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  0.gif

  Salutare fermieri,

  Începând cu data de 04 iulie, ora României 15:00, va fi implementată reproducerea râșilor, începând cu nivelul de joc 50. Toate informațiile necesare le găsiți în tutorialul de AICI.

  Runele permanente dedicate râșilor la Arborele înțelepciunii vor fi, de asemenea, introduse în joc odată cu reproducerea acestora:

  R1.png
  Crescător de râși
  R2.png
  Problemă încurcată
  Conține: 20 Râși, 20 Parfumuri,
  10 Superhrană, 1 Adăpost solo
  Preț: 60 Steluțe
  Conține: 1 Râs sfinx
  Pret: 60 Steluțe

  Cu această ocazie, în perioada 04 iulie, ora României 15:00 - 10 iulie, aceeași oră, veți putea participa la eventul Zile leneșe cu râșii, despre care găsiți toate informațiile AICI iar pentru nelămuriri și discuții pe marginea evenimentului, vă rugăm să folosiți tema oficială de discuții.

  Odată cu data de încheiere a evenimentului, în joc vor fi implementate și misiunile permanente, despre care puteți citi AICI.

  Echipa voastră Farmerama
   
  trancesound, kiri2270, florinidm și alți 5 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.