Schimbare parola!

Discuție în 'Probleme generale' creată de Anyta49, 2 Dec 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Anyta49

Anyta49 Începător forum

Buna ziua ,doresc sa imi schimb parola, multumesc!

2. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Din meniul din dreapta-sus, apasa pe butonul Configurare cont. Se va deschide o fereastra si de acolo poti schimba si parola.

stoiantudorel și adrian1934 apreciază asta.
  3. Anyta49

Anyta49 Începător forum

multimesc ff mult

4. dorina68

dorina68 Începător forum

Buna ziua, sunt daiana68 si am uitat parola.Nu stiu cum sa reusesc sa o schimb.Va multumesc!

5. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua. Foloseste optiunea Parola uitata. Dar trebuie sa ai acces la adresa de mail arondata contului.

6. dorina68

dorina68 Începător forum

Am incercat cu aceasta optiune dar nu mai stiu ce adresa de mail am avut la joc.Daca va dau o adresa de mail imi puteti accepta o alta parola? mail: *******
    Va multumesc!

Modificat ultima dată de către moderator: 16 Feb 2017
  7. Chronos

Chronos Guest

Din pacate nu te putem ajuta. In forum nu se fac publice adrese de mail, nume de conturi de joc si alte date personale, gen adresa de domiciliu, numar de telefon, etc. Contacteaza te rog Serviciul suport, explica-le situatia si vezi daca te pot ajuta.

donnadmn apreciază asta.
  8. dorina68

dorina68 Începător forum

Oricum, multumesc mult!

9. Chronos

Chronos Guest

Cu drag. Din pacate multi jucatori isi neglijeaza adresa de mail aferenta contului de joc, pe principiul "mie nu mi se poate intampla".

AICI ai detalii despre cum poti contacta Serviciul suport.

O seara frumoasa!

Inchidem!

donnadmn apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.