Feedback Serie de abțibilduri - Start

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 27 Aug 2024.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest eveniment?

Sondaj închis pe Marți la 17:24.
  1. Îmi place

47,2%
  2. Mi-e indiferent

5,7%
  3. Nu-mi place

47,2%
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la noul tip de event. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința acestei ediții.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

MicuNicu, victorashi, in.the.rain și alți 5 apreciază asta.
  2. coboduza

coboduza Scriitor activ

Merge la cineva albumul cu abtibilduri ? Eu am 60 de lipici dar nu pot lipi nimic .

MicuNicu, vyyo5252, oni2012 și alți 7 apreciază asta.
  3. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

La mine e ok! Le-am lipit automat!

MicuNicu, vyyo5252, oni2012 și alți 8 apreciază asta.
  4. geta57

geta57 Rutinat

Ce se întâmplă cu abțibildurile care se află deja în albumele de la vilișoară? Ar trebui să le ștergem de acolo și să le lipim în albumele noi?

MicuNicu, victorashi, vyyo5252 și alți 6 apreciază asta.
  5. gligoruttz

gligoruttz Junior Expert

Buna seara. Ma ajuta si pe mine cineva ? Nu inteleg de unde vine lipiciul.

MicuNicu, victorashi, vyyo5252 și alți 5 apreciază asta.
  6. Amaterasu10

Amaterasu10 Scriitor în devenire

Fiecare jucător va primi la prima accesare a jocului pe perioada seriei 50 de unități de lipici. Lipici suplimentar poate fi obținut drept recompensă în cadrul seriei sau de la alte eventuri, și achiziționat de la Magazinul de accesorii.”

MicuNicu, Adynicolae, paulici_01 și alți 7 apreciază asta.
  7. k0

Nu:

MicuNicu, -ciocollate-, paulici_01 și alți 6 apreciază asta.
  8. mara031991

mara031991 Expert forum

Va rog mult sa ma ajutati sa imi spuneti de unde pot accesa albumul pt a mai lipi ceva abtibilduri deoarece nu mai gasesc sa fac eventul. Multumesc mult

MicuNicu, paulici_01, victorashi și alți 5 apreciază asta.
  9. clauliviu

clauliviu Scriitor activ

Din locul unde era golful piratilor. In partea stanga a hartii.

MicuNicu, -ciocollate-, paulici_01 și alți 6 apreciază asta.
  10. oni2012

oni2012 Cunoscător forum

Bună!

Ajutati-mă să înțeleg de ce nu văd abtibildurile în albumul roșu!? Am 17 tokenuri roșii,5 portocalii și 45 lipici, în albumul galben am 60 abtibilduri plasate, în cel portocaliu 30 abțibilduri plasate, mai am 263 abtibilduri disponibile. Ce îmi scapă?

MicuNicu, paulici_01, victorashi și alți 5 apreciază asta.
  11. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

N-am înțeles nici eu prea bine mecanismul, dar când am întâmpinat aceeași problemă am produs mai întâi abțibilduri portocalii!
    Se pare că trebuie să existe mai întâi abțibilduri portocalii neplasate în album ca să le poți upgrada la cele roșii.
    Deci, du-te la albumul portocaliu ca și cum ai plasa în el abțibilduri, verifică dacă ai neplasate, dacă nu ai fă câteva și după aceea mergi la albumul roșu și încearcă să le produci!
    Eu așa am reușit!
    Vezi că mai există și ceva lag în joc, așa că ieși și reintră după operațiunea descrisă mai sus, o să meargă până la urmă!
    Spor!

-ciocollate-, paulici_01, victorashi și alți 8 apreciază asta.
  12. oni2012

oni2012 Cunoscător forum

Mulțumesc! Ai dreptate, aveam 5 tokenuri portocalii pe care le-am folosit pentru produs abțibilduri în albumul portocaliu și mi-au fost afișate tot atâtea abțibilduri disponibile pentru produs în albumul roșu. Deci e clar-în albumul roșu se upgradează abțibilduri portocalii care nu au fost plasate!

-ciocollate-, paulici_01, victorashi și alți 7 apreciază asta.
  13. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Fiind un event nou, învățăm împreună, iar dacă nu s-a intenționat asta, probabil că dezvoltatorii o să corecteze!”

14. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

O, da! Chiar se simt cele 1000%!!! Bine, parca n-ar fi chiar 1000%, dar chiar si asa...
    Daca acum fara niciun bonus de itemi arata asa, abia astept sa culeg maine dimineata vrejurile si parcurile cu multiplicatori sa vad la cat ajunge!

Edit: Dezamagit, nu e mare diferenta fata de ce era fara acel "1000%"...

Modificat ultima dată: 5 Sep 2024
    vyyo5252, victorashi, -ciocollate- și alți 10 apreciază asta.
  15. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Mâine dimineață mă "dezamăgesc" și eu...

vyyo5252, paulici_01, Adynicolae și alți 9 apreciază asta.
  16. veve47

veve47 Conte forum

Buna dimineata, felicitari celor care au completat albumele, dar eu nu mai pot plasa nimic in albume de vreo trei zile intrucat atunci cand dau umplerea paginii, aceasta se blocheaza si se invarte in nestire floarea galbena, iar ca sa-mi reiau jocul pe ferma trebuie sa dau F5. Am facut tot ce trebuia si, nimic! Are cineva vreo idee de ajutor? Multumesc.

victorashi, MicuNicu, paulici_01 și alți 5 apreciază asta.
  17. k0

Pentru că au fost raportate mai multe cazuri și serviciul suport nu deține instrumentele necesare echipa tehnică investighează deja și va găsi o soluție.

victorashi, MicuNicu, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  18. geta57

geta57 Rutinat

Bună ziua! Am câștigat 2 abțibilduri uimitoare și nu le găsesc nicăieri. Oare pe unde ar putea fi?

victorashi, MicuNicu, vyyo5252 și alți 3 apreciază asta.
  19. k0

Pot fi văzute în albumul galben, ”Plasează abțibilduri” sau în albumul portocaliu, ”Produ abțibilduri” pentru upgradare, sau în albumul de abțibilduri clasic.

victorashi, MicuNicu, vyyo5252 și alți 4 apreciază asta.
  20. Razvy78

Razvy78 Avansat

Am terminat cu albumul bonusurile si premiile bune[​IMG]

paulici_01, derby54, -vladutz98- și alți 5 apreciază asta.