Feedback Serie de abțibilduri VII

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 27 Mai 2026.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre această ediție?

Acest sondaj se va închide pe 18 Aug 2026 la 08:25.
  1. Îmi place

80,0%
  2. Mi-e indiferent

5,0%
  3. Nu-mi place

15,0%
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la ediția a șaptea a Seriei de abțibilduri. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul, iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

victorashi, -katnik-, -elenaion49- și alți 4 apreciază asta.
  2. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

La albumul rosu, la 96% avem 10 MM iar la 100%, o lada picollo.

victorashi, cp58, paulici_01 și alți 4 apreciază asta.
  3. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Bonusul pentru completarea cu 125 de abtibilduri in albumul rosu, este de 1300%, nu 1400% cat scrie in tutorial.
    Este greseala de afisaj la mine, sau asa este la toti jucatorii?

victorashi, cp58, paulici_01 și alți 4 apreciază asta.
  4. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Așa e la toți! 1300%.
    La celelalte categorii (plante și pomi) e de 1700%, conform cu tutorialul!

victorashi, cp58, paulici_01 și alți 3 apreciază asta.
  5. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Se va remedia discrepanta si va fi asa cum apare in tutorial.:)

in.the.rain, victorashi, cp58 și alți 4 apreciază asta.
  6. marilena0603

marilena0603 Novice forum

Am si eu o problemă, nu ştiu ce anume am făcut greşit: deşi în precedentele serii ale albumului am avut suficiente abţibilduri pentru a umple albumul roşu şi a duce spre 80-90% celelalte albume, acum nu mai am: am amplasat 69 de abţibilduri în albumul galben, dar nu mai văd altele disponibile pentru a le amplasa (deşi, spre exemplu, mai am cel puţin două obţinute astăzi). În albumul portocaliu nu apare niciun abţibild, deci nu pot pune mai departe abţibilduri pentru a ajunge la albumul roşu (unde văd abţibilduri, dar evident nu am acces la ele). Ce greşesc şi unde sunt abţibildurile?

7. k0

Uneori durează zile sau chiar săptămâni până sunt disponibile abțibildurile de la eventuri noi în ”Serie”.

8. marilena0603

marilena0603 Novice forum

Mulţumesc, voi aştepta. Dar de ce nu se vede (nici măcar pe gri) vreun abţibild în albumul portocaliu, în schimb văd astfel de abţibilduri gri în albumul roşu? Se vor vedea după ce pun 70 de abţibilduri în albumul galben? Îmi scapă ceva?

9. k0

Ca de obicei, sunt vizibile după deblocarea albumului.