Tutorial Setare meniu limba română

Discuție în 'FAQ aspecte tehnice' creată de -pianoman-, 19 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Farmerama RO

  Salutare tuturor!

  Pentru că există mereu întrebări din partea unora dintre voi care mai întâmpină anumite probleme, neavând limba română selectată automat odată cu logarea în joc şi neputând astfel vizualiza meniul jocului în limba maternă, iată şi soluţia mai jos.

  Pentru a seta o altă limbă decît cea folosită în mod curent este suficient să intraţi pe pagina de joc şi sus, în bara de adresă a paginii web (în browserul vostru de internet) să adăugaţi id-ul de sesiune &lang= în continuarea linkului de joc, iar după semnul = se va scrie codul limbii în care doriţi să aveţi interfaţa de joc. Apăsaţi apoi tasta Enter şi voilà.

  Aşadar pentru limba română este de ajuns dacă veţi scrie &lang=ro şi veţi apăsa apoi "Enter".

  NOTĂ: Pentru că jocul se află într-o continuă dezvoltare și are parte mereu de transformări, vă rugăm să aveți în vedere faptul că tutorialele de forum din secțiunea FAQ reprezintă mijloace de ajutor complementare puse la dispoziție de moderatori. Compania Bigpoint iși rezervă dreptul de a modifica ulterior datele prezentate, fără a anunța în prealabil acest lucru.
  Pentru informațiile cele mai recente, urmăriţi în permanență secțiunea //Anunțuri oficiale//.  Şi acum, spor la cultivat în limba română!
   
  Modificat ultima dată: 19 Noi 2013
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.