Shop-O-Rama - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 5 Ian 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Vă așteptăm în acest topic pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la noul shop de event, Shop-O-Rama, precum și la noul format al evenimentulului Recicl-O-Mat. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința noutăților.

  Nu uitați să consultați AICI tutorialul evenimentului, iar AICI tutorialul magazinului de event.

  Spor!
   
  Modificat ultima dată: 12 Ian 2018
 2. Nota maxima,un event super interesant cu premii mari,ma gandesc deja de pe acum sa folosesc peste 1.000 SC pentru a face rost de cat mai multe plante si baterii :D deoarece din perspectiva mea,merita
  Va doresc mult noroc maine la prima recoltare :)
   
  -katnik-, gabone02, deea_rebella și alți 10 apreciază asta.
 3. NM1969

  NM1969 De-al casei

  Salut.Daca eventul incepe maine la ora 15 , bateriile cand incep sa rasara din terenuri ? Intreb deoarece stiu ca la editiile anterioare bateriile incepeau sa apara la recoltare cu o zi inainte (daca nu gresesc) de inceperea eventului.
   
  Modificat ultima dată: 5 Ian 2017
  -katnik-, davidsiirina08, donnadmn și alți 4 apreciază asta.
 4. dadan

  dadan Împărat forum

  Din pacate din nou vor fi avantajati cei cu howie,deoarece doar dropul va fi important in acest event.Durata este scurta.Premiile sunt foarte bune,dar...pentru cine poate.Bafta.
   
  kiri2270, -katnik-, geckofeet666 și alți 13 apreciază asta.
 5. iarina56

  iarina56 Expert forum

  Buna ziua ! O intrebare : la categoria Limitat, de exemplu, se dau 2 cupoane combina (3 h) de 5 ori. Trebuie sa platesc 5 x 100 creitari sau toate cele 5 cupoane costa 100 creitari ? Multumesc !
   
  -katnik-, matusam, davidsiirina08 și alți 6 apreciază asta.
 6. jagarella

  jagarella Veteran Forum

  Interesant. Deci bateriile nu raman de la un event la altul, dar creitarii, da. La balciul lui Renzo, se pastreaza de la un event la altul si biletele si jetoanele, aici doar jetoanele :). Ma pot considera favorizat de faptul ca nu am consumat bateriile aiurea pana acuma, am luat doar strict ce m-a interesat, astfel ca am vreo 700 de baterii pe stoc. Acum ma voi stradui sa le utilizez pe toate - nu-mi vor ramanea decat maxim 9. Planta nu este folositoare decat celor care nu au nivel cu plante de acelasi numar de PE. Eu nu o sa plantez si nu o sa donez plante de event, pentru asta exista sura. SPOR

  Iarina, un set de 2 cupoane le cumperi cu 100 de creitari si poti face asta de 5 ori.
   
  Modificat ultima dată: 5 Ian 2017
  kiri2270, -jenitrandafir-, -katnik- și alți 11 apreciază asta.
 7. iarina56

  iarina56 Expert forum

  Multumesc !
   
  -katnik-, matusam, stoiantudorel și alți 8 apreciază asta.
 8. ovidiu1a

  ovidiu1a Avansat

  Se pare ca va trebui sa platim pentru fiecare din cele 5 posibilitati cate 100 de creitari, de aceea aceste 2 cupoane sunt introduse in categoria limitate, caci pot fi achizitionate doar de 5 ori, cat scrie in patratelul indicator din dreapta sus. Daca le vom achizitiona o data va scrie 1/5 in acel patratel; 2/5 daca le vom achizitiona de 2 ori, etc.
   
  Modificat ultima dată: 5 Ian 2017
  -katnik-, -elenaion49-, donnadmn și alți 5 apreciază asta.
 9. Gogoasa

  Gogoasa Mare-maestru forum

  Se pare ca nu vom avea Linie de Vrej, dedicata, ca si pina acum...
   
 10. Cruella

  Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

  Buna ziua!


  Creițarii vor putea fi obținuți în principal în cadrul evenimentelor periodice de tip Recicl-O-Mat, Piața de fructe - se intenționează ca acestea să revină mai des, iar în viitor vor fi oferiți și cu alte ocazii (exemple posibile: premii eventuri, bonus de la Conul Vasile).
  Este adevarat ca cei care detin multi Howie vor fi avantajati, dar creitarii incet, incet se vor strange.

  Nu avem linie de vrej, dar premiile sunt tentante.
   
  kiri2270, -katnik-, stefania6262 și alți 14 apreciază asta.
 11. dydyana97

  dydyana97 General forum

  Am doar 237 de baterii in sura. Voi dona doar cate resurse am, fara sa stric ferma. Nici eu nu o sa donez plante de event. Nu stiu la ce categorie voi dona, doar sa termin bateriile si ce o iesi, o iesi.
   
  -katnik-, matusam, StinckyRedneck și alți 12 apreciază asta.
 12. ovidiu1a

  ovidiu1a Avansat

  Un mic ajutor, pentru cele 3 terenuri de la Ferama, se pare ca cele mai avantajate plante care vor putea fi donate la acest eveniment sunt cele care au o valoare de schimb in sura apropiata de a garoafei care are valoarea de 140 GG, iar dintre aceste plante care au un timp de crestere mai mare, in mod special cea pentru care am obtinut acele bonusuri din Sera, care combinate dau cea mai favorabila scurtare a timpului de crestere fata de alte plante asemenatoare. Eu recomand momentan garoafa cu 2 bonusuri, dar si bumbacul, planta la care se poate obtine un bonus pentru reducerea timpului si 2 pentru cresterea eficientei apei. In mod asemenator pentru cei care nu au acces la ele( avand un nivel mai mic) se poate utiliza trandafirul sau alte plante ce au valoarea din sura mai apropiata de a trandafirului, in mod special pe cele mai apropiate de garoafe, dar este bine ca pentru cea aleasa sa se obtina sau sa fie deja activate bonusurile obtinute din sera, pentru reducerea timpului de crestere cu apa.
  Iar pentru cele 2 terenuri ale insulei, de asemenea se poate alege intre pepeni galbeni, psysalis si ghimbir, plante cu o durata de crestere mai mare si o valoare de schimb convenabila, fata de alte plante.
  O necunoscuta ramane insa, pentru insula in mod special, daca valoarea de schimb a plantei de eveniment este mai mare fata de cele enumerate mai sus, atunci va fi mai preferabil ca planta de eveniment sa fie cultivata.
  Totusi o mica atentie trebuie sa avem caci donand aproape tot ce avem in inventar la o planta, animal sau produs mestesugaresc, nu le vom mai putea ulterior recupera in timp scurt, cand vom mai avea nevoie de ele, asadar sa donam doar ce putem face in timpul evenimentului.
   
  Modificat ultima dată: 5 Ian 2017
 13. mona_lica

  mona_lica De-al casei

  Buna,interesant event,abia astept bravo bp
   
 14. Chronos

  Chronos Guest

  Buna ziua tuturor! Au fost bune bucatele de sarbatori? Bateriile nubloniene vor incepe sa iasa ca drop o data cu inceperea evenimentului. Nu uitati ca si Pomii Fermecati vor oferi ca drop baterii nubloniene. Spor la eveniment.
   
 15. 09kis

  09kis Comisar forum

  Am doar 23 baterii in sura.Va trebui sa muncesc daca vreau sa obtin craitari. Spor !
   
 16. Jettatura

  Jettatura Maestru forum

  Mica mea armada a broscutelor, sunt deja tare nerabdatoare ...
  deja au inceput dansul in inventar (ashe de incalzire) !

  Mult spor tuturor ! xD;)
   
 17. popescudana42

  popescudana42 Legendă vie

  Si fara o armata de broscute se pot finaliza eventurile,eu termin printre primii si nu am decat o broscuta,asa ca nu vad sensul la fiecare event sa scoti in evidenta numarul tau de broscute si eficacitatea lor.
  Un event foarte frumos,eu il asteptam demult..
  Provizii in sura am asa ca astept sa inceapa...
  Tuturor mult succes...
  Felicitari BP...
   
 18. Pyt077

  Pyt077 Junior Expert

  buna ,am o intrebare creitarul ramine in joc la finalul eventului?,sau se sterge,pentru ca ca sa iei un premiu mai important trebuie sa aduni mai multi creitari,trebuie donat mult
   
 19. Chronos

  Chronos Guest

  Creițarul constituie moneda virtuala pentru aceasta noua implementare permanenta in joc deci are si el caracter permanent.
   
 20. Pyt077

  Pyt077 Junior Expert

  multumesc de raspuns ,o seara placuta