Anunț Siguranţa contului de joc

Discuție în 'Anunțuri tehnice' creată de k0, 14 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare Comunitate,

  Pentru că în ultima vreme s-au înregistrat unele cazuri de "spargeri" de conturi de joc, doresc pe această cale să vă fac anumite recomandări care să vă fie de ajutor în scopul unei protecţii sporite a securităţii contului vostru de joc:
  • Modificaţi-vă parola în mod regulat! Cu cât realizaţi mai des acest lucru, cu atât mai sigur va fi contul vostru de joc. Aduceţi-vă aminte că cei care îşi schimbă datele în mod frecvent sunt cei mai bine protejaţi împotriva "spargerilor" de conturi.
  • Evitaţi folosirea de parole simple! Parola voastră ar trebui să fie alcătuită din litere mari şi mici (majuscule şi minuscule). Parole de tipul “123456” sau “abcde” nu sunt sigure!
  • Nu transmiteţi nimănui informaţii despre contul vostru! Indiferent dacă este vorba despre jucători (pe care îi cunoaşteţi bine), suporteri, administrator sau moderatori! Angajaţii noştri nu vă vor cere niciodată date referitoare la contul vostru de joc (e-mail, ICQ sau MSN)!
  • Nu folosiţi niciodată aceleaşi date de logare de două ori! Alţi utilizatori ar putea abuza de aceste informaţii, de exemplu, în teamspeak.
  Utilizaţi acest recomandări pentru a vă proteja contul de joc!

  Nimeni în afară de voi nu este responsabil de asigurarea contului împotriva "spargerii" sale.

  Mulţumită acestor măsuri de siguranţă, veţi fi în situaţia de a oferi cel mai bun nivel de securitate contului dumneavoastră.

  Mai bine sigur decât să vă pară rău!

  Vă rog să vă asiguraţi că citiţi aceste sfaturi de siguranţă şi că faceţi tot posibilul pentru a definitiva siguranţa contului personal. Din acest moment înainte, Bigpoint nu va mai fi considerat responsabil pentru daunele provocate de pierderea conturilor din cauza neglijenţei de utilizare a parolelor şi datelor conturilor voastre.

  Mulţumim,
  Echipa voastră Bigpoint
   
  roliana57, larisa_natasa, bobyroxy și alți 10 apreciază asta.
 2. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Dragi jucători,

  Vrem să vă atragem atenția prin prezenta asupra faptului că a da un simplu click pe link-uri străine poate conduce în anumite situații la pierderea contului vostru de joc. Din păcate nu avem posibilitatea să controlăm în parte fiecare link postat în forum. Din acest motiv vă recomandăm să nu dați click pe link-uri pe care nu le cunoașteți sau a căror sursă de proveniență vă trezește orice formă de suspiciune. Vă rugăm să acordați atenție sporită și în viitor la accesarea doar a link-urilor prezentate de persoane de încredere (de exemplu: echipa de suport în cadrul postărilor originale, așadar nu citări ale unui post aparținând unui membru al echipei Farmerama).

  Salutări din partea,
  Echipei voastre Farmerama
   
  -katnik-, roliana57, ciupeastefan și alți 7 apreciază asta.
 3. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Dragi fermieri !

  Vă rugăm încă o dată să aveți în vedere că tranzacționarea conturilor de joc, precum și divulgarea datelor contului sunt strict interzise, conform termenilor și condițiilor Bigpoint. Oricând vom identifica persoane care își vând contul de joc, sau divulgă parole, sau întreprind orice altă acțiune în acest sens, vom suspenda conturile implicate sau, în cel mai rău caz, le vom bloca permanent.

  Vă rugăm să fiți foarte atenți cu parolele voastre - niciodată nu vi se vor cere datele de cont și/sau parolele de către administratori sau moderatori. Deci, păstrați-vă datele contului în siguranță și nu aveți încredere în nicio persoană care vă oferă vreun "hack", sau vă promite monedă virtuală sau reală în joc, sau vă promit anumite itemuri.

  Aceste persoane nu vă vor oferi nimic din ceea ce vă promit, nu doresc altceva decât să vă fure parolele și conturile !

  Vă rugăm să aveți în vedere toate aceste lucruri și să aduceți la cunoștința moderatorilor și a echipei de suport orice activitate care vi se pare suspectă !


  Vă mulțumim anticipat !


  Echipa voastră Farmerama

   
  -katnik-, anana1950, roliana57 și alți 9 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.