Feedback Studiu pe brânză

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 25 Feb 2026 la 09:00.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest eveniment?

Acest sondaj se va închide pe 12 Mar 2026 la 19:00.
  1. Îmi place

60,9%
  2. Mi-e indiferent

0 vot(uri)
    0,0%
  3. Nu-mi place

39,1%
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Studiu pe brânză. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

paulici_01, raisa2005, adriane45 și alți 6 apreciază asta.
  2. Razvy78

Razvy78 Expert forum

I-mi place eventul. cred ca voi merge cu un teren pentru planta de event si cu un teren pentru drop

paulici_01, raisa2005, in.the.rain și alți 5 apreciază asta.
  3. cosmincody

cosmincody Profesionist forum

Eventul suna bine si consider ca avem destul timp la dispozitie sa il finalizam.
    Am facut un mic calcul si avem nevoie de urmatoarele (calculul nu include necesarul pentru produsul de event "Dosar de caz"):

- planta branzoasa: 35.027
    - creta: 926
    - benzi de politie: 621

O sa astept eventul cu cele doua terenuri pline cu pomi pentru a obtine creta. Spor tuturor! :)

paulici_01, bmw123bmw, raisa2005 și alți 9 apreciază asta.
  4. alynyho9595

alynyho9595 Începător forum

Cu ce scena o sa incepeti: Birou sau Atelier?

paulici_01, bmw123bmw, in.the.rain și alți 4 apreciază asta.
  5. fabian201070

fabian201070 Cunoscător forum

eu creta o voi face din reproduceri.sunt sigur ca va iesi 132 buc.

paulici_01, bmw123bmw, raisa2005 și alți 5 apreciază asta.
  6. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Creta ma va incetini pe mine la acest event pt. ca stiu din propria experienta ca dropul la pomi, indiferent de care pun, va fi mic...cel putin asa a fost la mine, intotdeauna. Daca voi avea la inceputul eventului 177 de crete, voi deschide atelierul de unde voi lua la a treia sarcina descuiatorul de lacate cu care voi deschide si biroul, astfel merg in paralel. Spor tuturor.

paulici_01, vladutz1992, bmw123bmw și alți 6 apreciază asta.
  7. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Frumos event! Inca nu sunt foarte lamurit cu mecanismul eventului dar sunt convins ca-i voi da de cap , mai ales ca e suficient timp!

paulici_01, kameliana59, bmw123bmw și alți 4 apreciază asta.
  8. Margo15

Margo15 Maestru forum

Cum pregatiti terenurile pentru eventul de maine? Ce plantati pe ele pentru un drop cat mai bun?

paulici_01, kameliana59, raisa2005 și alți 2 apreciază asta.
  9. aida59

aida59 Mare-maestru forum

Vrejul trebuie luat cu monede stea si sunt cam multe. Nu cred ca voi putea.

paulici_01, kameliana59, bmw123bmw și alți 2 apreciază asta.
  10. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Eu cred că s-a exagerat cu dropurile!
    Creta, înțeleg, sunt variante, pomi, vecini, reproduceri, copaci fermecați.
    Dar să ceri 50 bandă de poliție pentru un produs de event necesar grăbirii plăcilor speciale, bandă de poliție obținută din adăposturi folosind aceleași câmpuri cu cele cultivabile cu plantele de event nu mi se pare în regulă.
    Și chiar dacă nu folosești produs de event, 621 de benzi de poliție cerute tot e mult,
    mai ales că pentru șanse la drop mai bune îți trebuie ad-uri de la 10h în sus, cu maxim 2-3 recoltări pe zi!
    Refuz să cred că eventul e destinat doar pentru cei care pot face animale instant, deși n-ar fi primul event așa structurat!
    O să votez negativ din cauza asta!

Modificat ultima dată: 25 Feb 2026 la 17:53
    paulici_01, vladutz1992, kameliana59 și alți 5 apreciază asta.
  11. in.the.rain

in.the.rain Ambasador forum

Cred ca poti sa rupi o ora (de preferat prima ora pana se coc primele plante de event ) din terenuri sa faci adaposturi instant pentru 1000 drop... Parerea mea !

paulici_01, bmw123bmw și raisa2005 apreciază asta.
  12. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Dacă tot faci asta, fă vreo 4-5000, cam atâtea îți trebuie doar în prima zi! Gândește-te puțin! Ai (parcă, că nu le-am numărat atent) vreo 6 plăci speciale, 3 mai precis la 10h, cărora le poți aplica de 3 ori x 5 produse x 3 recoltări zi, în total 45 x 50 = 2250 bandă pe zi!
    Și mai sunt și cele 3 cu monede stea, nu mai rețin dacă sunt tot la 10h sau la 20h, dar cu siguranță se vor consuma și acolo destule!
    Ce să fac cu mia aia a ta?
    Am instanturi la ad-uri, dar tot mi se pare exagerată cerința!

Modificat ultima dată: 25 Feb 2026 la 18:38
  13. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Corect. Cel mai nasol la acest event este faptul ca toate cele 3 feluri de drop, ies de pe terenurile pe care faci si planta. Macar daca dropul il puteai face in terenurile tropicale. Si, ai dreptate, benzile de politie pt. un produs de event, este o cantitate, nu mare ci foarte mare. Am facut si eu acum un calcul si este mult chiar si pt. cei care fac adaposturi instant.

MicuNicu și paulici_01 apreciază asta.
  14. Nick2511

Nick2511 Novice forum

Imi poate spune si mie cineva ce sunt acele "instanturi de ad-uri" despre care vorbiti? Multumesc

15. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

5 itemi arta pulverizării florilor, neconsumate, care când sunt activate reduc fiecare cu 20% timpul de coacere al adăposturilor!
    Deci, la hrănirea ad-urilor (cu hrană normală) se coc instant! Pe scurt, ad-uri instant.
    Și, ca să fiu sincer, încă îmi caut un motiv să fac eventul, că pentru un cuib de pupăză parcă nu m-aș deranja așa tare, cu reproduceri, animale instant și alte vrăji pentru cantitatea mărișoară de plante.
    E tare puțin ofertant tabelul cu cadouri, după tot efortul presupus să obții suficiente jocuri să încerci să finalizezi!
    Dacă n-ar fi fost itemele ălea punctate binișor, nici nu mă gândeam măcar!
    Așa, în amintirea eventurilor Marea urmărire trecute, când se câștigau copaci cu mm, sau mai recent arbori Jumbo și upgrade-uri, las ferma cu itemi pe câmp, nederanjați, și mă mai gândesc mâine dimineață dacă mă apuc de vrăji, posibil doar să-mi demonstrez că pot!

Modificat ultima dată: 25 Feb 2026 la 20:25