Te invit la Cinema - filme favorite

Discuție în 'Colțul vorbitorului' creată de Chronos, 31 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. lore

lore Novice forum

Sense and Sensibility (2008 ) - ecranizare BBC dupa romanul autoarei Jane Austen. serialul are 3 episoade si este superb, daca va plac filmele romantice :)

malagambafane, Gogoasa, ardentlove și alți 11 apreciază asta.
  2. black_snow69

black_snow69 Duce forum

KRAMER CONTRA KRAMER

malagambafane, Gogoasa, ardentlove și alți 14 apreciază asta.
  3. roliana57

roliana57 Legendă vie

Nopti albe (White Nights)
    Regia: Taylor Hackford Cu: Mikhail Baryshnikov, Gregory Hines, Jerzy Skolimowski
    Filmul este o arta a unuia dintre cei mai mari balerin rusi, Mikhail Baryshnikov.
    Este povestea unor oameni care se numeau: Baryshnikov, Nureyev, Alexander Godunov ... oameni care au renuntat la multe pentru a-si putea exprima ...geniul artistic.

adria2, malagambafane, Gogoasa și alți 15 apreciază asta.
  4. pisitani

pisitani Ambasador forum

The Sound of Music (Sunetul Muzicii )este un film de film vechi, muzical, 1965 american regizat si produs de Robert Wise.

malagambafane, adria2, fanMJ și alți 14 apreciază asta.
  5. -mafia444-

-mafia444- Comandant forum

Taken 1: Teroare in Paris- (În film Liam Neeson joacă în rolul unui fost agent CIA, pe nume Bryan Mills, care încearcă să-și recupereze fiica după ce ea a fost răpită de către traficanții de ființe umane în timp ce ea călătorea în Franta)

Taken 2: Teroare in Istambul- (Liam Neeson revine în rolul lui Bryan Mills, fostul agent CIA care nu s-a dat în lături de la nimic pentru a-şi salva fiica răpită în primul film Taken. În Taken 2: Teroare în Istanbul, Mills devine ţinta unui personaj misterios, care caută răzbunarea, iar acesta trebuie să-şi folosească talentele sale speciale pentru a-şi proteja familia de o armată de mercenari care vrea să-i ucidă.)

Taken 3: Teroare in L.A.- (În primele două părţi ale cunoscutei serii de acţiune, fostul agent Brian Mills (Liam Neeson) a trebuit să-şi apere familia de atacatori, vânându-i fără milă. Doar că de această dată vânătorul se transformă în vânat, având pe urmele sale atât autorităţile, cât şi un duşman din trecutul său plin de violenţă, duşman gata de orice pentru a-l face pe Mills să sufere.)

pisitani, malagambafane, Gogoasa și alți 16 apreciază asta.
  6. mihaelaiuhas

mihaelaiuhas Ambasador forum

mafia444, ce mult mi-au placut si mie Taken 1 si Taken 2, le-am vazut chiar de mai multe ori, Liam Neeson, este unul dintre preferatii mei. Din pacate Taken 3, nu am apucat inca sa-l vad!

malagambafane, Gogoasa, ardentlove și alți 13 apreciază asta.
  7. fl_o1950

fl_o1950 Conte forum

Seria : Stapanul Inelelor

malagambafane, Gogoasa, ardentlove și alți 15 apreciază asta.
  8. matusam

matusam Legendă vie

Schindler's List(1993) - Lista lui Schindler - Cu Liam Neeson

Filmul prezinta povestea adevarata a lui Oskar Schindler care reuseste sa salveze vietile a peste 1100 de evrei in timpul Holocastului.

Modificat ultima dată: 3 Feb 2015
  9. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Ca si coincidenta, azi mi-a adus curierul acest film (blu ray) pe care l-am luat la oferta, pe langa alte cateva filme. Intamplarea face sa imi placa filmele istorice si cele ce au ca tematica razboaiele. Insa tot intamplarea face, ca acele link-uri sa conduca pe site-uri unde se gasesc reclame diverse. Te-as ruga sa elimini link-urile din titlu si de la numele actorului pentru a evita, din nou, stergerea postarilor. Pe viitor, incercati sa aveti in vederea indepartarea link-urilor ce pot duce la filmulete la care nu avem drept de difuzare sau redistribuire sau link-uri ce conduc la site-uri ce pot contine reclame sau alte imagini nepotrivite. Va multumim.

10. AMMA72

AMMA72 Comandant forum

The Boy in the Striped Pyjamas(2008) - Baiatul in pijama vargata-
    Cu David Thewlis, Vera Farmiga

Cu acţiunea plasată în timpul celui de-al doilea război mondial, povestea este spusă prin ochii inocenţi ai lui Bruno, fiul de 8 ani al unui comandant dintr-un lagăr de concentrare. Băiatul se împreteneşte cu un băieţel evreu, aflat după gardurile lagărului.

pisitani, malagambafane, adria2 și alți 16 apreciază asta.
  11. MeSimply

MeSimply Începător forum

Buna seara, hmmm filme!
    Sunt o pasionata de filme, cele care iti marcheaza viata intr-un sens bun, cele care te trezesc la realitate, cele care te amuza.....
    Am sa va fac o lista cu toate filmele care mi-au placut mie, in mod special ! Multumesc!

pisitani, malagambafane, Gogoasa și alți 6 apreciază asta.
  12. EVE.violetta

EVE.violetta Legendă vie

Sleepless in Seattle - Nopti albe in Seattle -

Cu Tom Hanks, Meg Ryan

13. bubu_byta

bubu_byta Pretendent

Liceenii
    Poate vi-se pare banal dar sant sigura ca majoritatea dintre voi cunoasteti acest film,dar mie imi place foarte mult.
    Faptul cum se facea scoala in acele vremuri si cat de frumoase si intense erau povestile de iubire.
    Respect :inlove: :inlove: :inlove:

olgapetcu, pisitani, malagambafane și alți 12 apreciază asta.
  14. Stefan].

Stefan]. De-al casei

Pinguinii din Madagascar-filmul-fenomen care le va deconspira identitatea pinguinilor.

pisitani, malagambafane, adria2 și alți 15 apreciază asta.
  15. Sirena11

Sirena11 Veteran Forum

The Green Mile

pisitani, malagambafane, adria2 și alți 16 apreciază asta.
  16. _Chihuahua_

_Chihuahua_ Profesionist forum

Un film impresionant Sirena! Cred ca l-am vazut de vre-o 5 ori....

Hobbitul Batalia celor cinci ostiri

pisitani, malagambafane, Gogoasa și alți 14 apreciază asta.
  17. Ursoaica

Ursoaica Mare-maestru forum

Piratii din Caraibe : Pe ape si mai tulburi (nu prea grozav, dar frumos si imi place)

pisitani, malagambafane, adria2 și alți 15 apreciază asta.
  18. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Jim Carrey:Ace Ventura: detectivu' lu' pește.....

pisitani, malagambafane, Gogoasa și alți 16 apreciază asta.
  19. rusu.stefi

rusu.stefi Maestru forum

Pacala ,Declaratie de dragoste,filme romanesti in general.

pisitani, malagambafane, Gogoasa și alți 13 apreciază asta.
  20. -LebadaAlba3-

-LebadaAlba3- Junior Expert

Serialul Minti criminale

pisitani, malagambafane, Gogoasa și alți 11 apreciază asta.