Eveniment Templul ușilor

Discuție în 'Eventuri' creată de Adelina40, 8 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Adelina40

  Adelina40 Guest

  Salutare fermieri!

  În perioada 11 aprilie, ora 14:00, ora serverului, cu o oră mai târziu în România - 17 aprilie, aceeași oră, vizităm Templul ușilor.

  Tutorialul poate fi consultat >>AICI<<, iar pentru nelămuriri și discuții pe marginea evenimentului, vă rugăm să folosiți tema oficială de discuții.

  Echipa voastră Farmerama
   
 2. EllaBalerina

  EllaBalerina Board Administrator Team Farmerama RO

  Salutare fermieri!

  În perioada 15 septembrie, ora serverului 14:00, cu o oră mai târziu în România - 21 septembrie, aceleași ore, explorăm din nou Templul ușilor, în cadrul unui eveniment cu o mecanică diferită față de ediția anterioară.

  Tutorialul poate fi consultat >>AICI<< iar pentru nelămuriri și discuții pe marginea evenimentului, vă rugăm să folosiți tema oficială de discuții.

  Echipa voastră Farmerama
   
  2avon, florinidm, trancesound și alți 18 apreciază asta.
 3. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri!

  În perioada 01 martie, ora României 15:00 - 07 martie, aceeași oră, coborâm în Templul ușilor pentru a explora noi camere.

  Tutorialul poate fi consultat AICI iar pentru nelămuriri și discuții pe marginea evenimentului, vă rugăm să folosiți tema oficială de discuții.

  Echipa voastră Farmerama
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.