Anunț Test important al clientului Unity/WebGL

Discuție în 'Anunțuri tehnice' creată de k0, 28 Noi 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Vă prezentăm mai jos un nou mesaj al dezvoltatorului:

  Ca urmare a pregătirilor pentru migrarea către clientul Unity/WebGL, care urmează să se întâmple în decembrie 2020, trebuie să trecem printr-un nou test foarte important de 24 de ore pentru a aduna mai multe date tehnice, de ex. timpul de încărcare și gradul de solicitare a serverelor. În timpul acestui test, clientul Flash trebuie să fie dezactivat.

  Mizăm pe înțelegerea și sprijinul dvs.! Deși putem înțelege că unii dintre voi s-ar putea simți copleșiți sau chiar deranjați de aceasta, nu avem altă opțiune decât efectuarea unui astfel de test pe serverele live și avem o solicitare imensă către voi:

  Vă rugăm să jucați Farmerama de marți,
  24 noiembrie, ora României 15:00, în clientul Unity Web/GL - nu trebuie să faceți nimic, versiunea este încărcată automat.

  Vă rugăm să jucați jocul în mod normal, așa cum faceți în fiecare zi, chiar dacă v-ați confruntat cu unele probleme în timpul fazei Open Beta - vă rugăm să încercați din nou. De asemenea, chiar dacă descoperiți probleme legate de încărcarea clientului Unity/WebGL în timpul testului, vă rugăm să reîncercați din nou, consultați tutorialul de AICI - există recomandări utile - și încercați din nou. Rețineți că timpul de încărcare inițial este mai lung decât cel cu care sunteți obișnuiți. Deci, aveți răbdare și, dacă este posibil, nu întrerupeți procesul de încărcare. Mulțumim anticipat!

  Suntem conștienți că ar putea apărea unele probleme de performanță în acest timp și ne cerem scuze în prealabil pentru neplăcerile cauzate și vom reveni la clientul Flash odată cu finalizarea testului miercuri,
  25 noiembrie la ora României 15:00.

  De asemenea, știm că există câteva subiecte frumoase de urmărit în forumuri. Știm cu toții că a fost un drum lung și un proces lung, dar acum suntem aproape de a ajunge la linia de sosire și cu ajutorul vostru, ne apropiem și mai mult. Într-o notă generală: rețineți că asistența Flash se încheie la sfârșitul anului 2020.

  Suntem optimiști că toți jucătorii pot juca Farmerama odată ce suportul flash se va încheia. O soluție alternativă la Unity/WebGL se află, de asemenea, în faza finală de pregătire și va fi testată de moderatorii noștri în următoarele câteva zile și de îndată ce suntem mulțumiți de calitate, o vom prezenta public. Rămâneți aproape!

  Nu în ultimul rând: suntem pe deplin conștienți că unii dintre voi ar putea fi dezamăgiți sau chiar supărați din cauza „momentului nepotrivit”. Două eventuri vor începe miercuri, iar pentru unii dintre voi ”Festivalul recoltei” este evenimentul anului. Putem înțelege că unii dintre voi s-ar putea simți neglijați. Acesta este motivul pentru care am decis să amânăm ambele evenimente care ar fi început la ora 15:00 până la 19:00, ceea ce acordă cel puțin 4 ore de pregătire suplimentară. Nu vom putea compensa integral, dar vom distribui un cod bonus miercuri pentru a vă ușura începutul evenimentului.

  Ca o mică motivație, vom pregăti un cod bonus suplimentar mic pentru perioada de testare. O vom anunța marți odată cu începerea testului!

  Vă mulțumim din nou mult pentru sprijin, înțelegere și loialitate - vă apreciem!

  Echipa voastră Farmerama
   
 2. nikolae28

  nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Ca urmare a începerii testului pentru viitorul Farmerama, dezvoltatorul a pregătit un cod bonus. Dacă utilizaţi codul IMPORTANT veți primi în contul dvs. 3 Tichete petrecere. Codul este valabil până în 25 noiembrie 2020, ora serverului 23:59 și se poate revendica o singură dată pe cont de utilizator.

  Echipa voastră Farmerama.
   
  florinidm, goldhe, valecorina și alți 17 apreciază asta.
 3. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Testul a luat sfârșit. Pentru a mai compensa într-o mică măsură neplăcerile provocate, dacă veți utiliza codul bonus HARVEST20 în meniul de joc veți primi 1 Chutney de morcovi și mere și 1 Amplificator de PE pentru plantele de event. Acest cod este valabil până mâine la ora serverului 23:59.

  Mulțumim pentru înțelegere,

  Echipa voastră Farmerama
   
  florinidm, bumbaca, goldhe și alți 12 apreciază asta.
 4. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Dezvoltatorul dorește să vă ureze pe această cale un sfârșit de săptămână plăcut. Utilizând codul bonus COZY în meniul de joc veți primi 1 Ladă de bonusuri. Acest cod este valabil până mâine la ora serverului 23:59.

  Mulțumim pentru înțelegere,

  Echipa voastră Farmerama
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.