Anunț Tranzacţie sms - preţ, mamudele, cod BIG şi număr de telefon

Discuție în 'Anunțuri tehnice' creată de k0, 14 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Howdy Fermieri,

  Vrem să vă informăm că în cursul zilei de astăzi datele necesare expedierii unui mesaj text/SMS din România au fost modificate, acest lucru însemnând că fiecare dintre voi va trebui, cum de altfel este necesar mereu înaintea realizării unei tranzacţii bancare de orice tip, să se conecteze la secţiunea de tranzacţii (La oraş=>Bancă=>Ia-ţi mamudele) a contului său şi să verifice numărul de telefon la care trebuie să expedieze mesajul precum şi codul BIG ce trebuie completat în corpul SMS-ului trimis.

  Vă rugăm să aveţi în vedere că, în lipsa trimiterii corecte a unui mesaj text, conţinând NOILE date pe care le găsiţi în fereastra de "Payment", contul vostru de joc nu va putea fi creditat cu mamudelele corespunzătoare.

  Aşadar, verificaţi în permanenţă înainte de trimiterea unui mesaj SMS, datele necesare cu scopul de a fi cele corecte (număr de telefon şi codul BIG)!

  Echipa voastră Farmerama
   
  cristina_alina11, donnadmn, m0r7aLy1 și alți 2 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.