Trecut-au anii...

Discuție în 'Păreri despre joc' creată de _Agathon_, 16 Ian 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. .Vlady_V.

  .Vlady_V. Pretendent

  In introducere vreau sa ma prezint ca fiind un nostalgic desavarsit cand vine vorba de acest joc. Am inceput sa joc prin 2012, atunci cand cineva mi-a recomandat un joc cu ferma, dar am intrat pe jocul "gresit", adica pe Farmerama.

  Fiind mic de varsta, nu aveam alta ocupatie, toate bune si frumoase, iar eu pe joc non-stop. Colegii mei de scoala si prietenii, inclusiv mama mea isi facusera cont ca sa joace si sa ma prinda din urma, insa singurul care s.a tinut de joc, cel putin pana la un punct, am fost eu.
  Imi amintesc cu drag cum arata jocul in prima zi cand mi.am facut cont, iata cateva dintre amintirile mele:
  Va mai aduceti aminte cum arata vechea pagina din care te logai in joc? Da, cu vechiul logo, vilisoara, cocosul care dadea din aripa ca sa te salute si celelalte animale.
  Cine mai retine vechea melodia din joc? Da, exact acea melodie captivanta care iti dadea impresia ca plantele cresc mai repede si pe care o fredonam? Am fost foarte dezamagit cand a fost eliminata din joc. Vorbesc de vechile plante care chiar aratau cu adevarat ca plantele reale. Mari si explicite.
  Dar, totusi, mai stie cineva sau isi mai aduce aminte de marele mit al Piersicului XXXL? Da, cu trei de "X", nu cu doi. Acel piersic auriu si dublu fata de cel obisnuit, pe care l-am vazut doar prin poze si despre care ne contraziceam unii pe altii ba ca exista, ba ca nu. (Totusi eu cred ca exista, am vazut o dovada acum multi ani.) Am sperat atat de mult ca intr.o buna zi o sa il am si il consideram cel mai rar item de avut din joc, probabil ca si este.
  De departe cel mai important lucru pentru mine a fost ca imediat dupa ce am inceput sa joc, am cunoscut prin forum si mesageria jocului o persoana, care mi-a devenit cel mai bun prieten, Sebi. Faptul ca s-a intamplat asta, il numesc butterfly-effect, deoarece daca nu imi faceam cont aici, nu il cunosteam. Spun asta deoarece, fara sa intru in detalii, daca nu dadeam de jocul acesta si de omul asta, fara sa exagerez, nu mai eram persoana care sunt acum, de aceea sunt recunoscator si imi aduc mereu aminte cu drag de acel moment.
  In final vreau sa imi reamintesc de momentele acelea in care sa ajungi la nivelul 100 era telul tuturor, si parea atat de imposibil. Priveam cu o ciuda admirativa pe vechea pagina de news, topul fermierilor cu cel mai mare nivel. Toate acestea se intamplau pe vremea in care sa strangi 100.000 de gologani insemna cu adevarat o avere, dar cei mai norocosi dintre noi au facut prima suta de mii, atunci cand i-au castigat la roata norocului-bucurie fara margini, imi amintesc ca mama mea a fost castigatoarea lor prima data. Nici nu va spun cat de suparat am fost.

  A fost odata, ba chiar ca niciodata, ca de nu ar fi fost nu s-ar mai fi povestit, o ferma simpla, care nu a vrut sa imbatraneasca cu vremea si s-a modernizat constant, in bine, dar si in rau. La multi ani Farmerama, jocul nostru de suflet. La multi ani fermieri.
   
  bibilica-13, misu_mama, rubarbu și alți 28 apreciază asta.