Anunț Update ”valoare” articole

Discuție în 'Anunțuri oficiale' creată de k0, 8 Oct 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri

  Mâine va fi introdus un update al sistemului ”Meta Item” din joc. Acest sistem este cel care generează creditarea recompenselor în funcție de nivelul jucătorilor.
  Fiecare articol de joc va primi o valoare care se va schimba automat odată cu creșterea în nivel. Acest sitem îmbunătățit va fi utilizat în toate caracteristicile de joc care necesită creditarea recompenselor aleatoriu în funcție de nivelul de joc, pentru a asigura recompense mai bune jucătorilor la nivele superioare.
  Echipa de dezvoltatori și Game designeri verifică mereu articolele de joc și nu se anunță mereu îmbunătățirile aduse sistemului de recompense aleatorii, dar în cadrul acestui update vor fi realizate mai multe modificări ale acestui sistem cu speranța că îmbunătățirile vor fi vizibile în vitor.

  Echipa voastră Farmerama
   
  davidsiirina08, ioanagirl94, goldhe și alți 14 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.