Feedback Valea Florilor de Colț

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 6 Dec 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare această caracteristică de joc?

Sondaj închis pe 9 Feb 2023.
  1. Îmi place

27,4%
  2. Mi-e indiferent

5,5%
  3. Nu-mi place

67,1%
  1. jeniurechean

jeniurechean Expert forum

Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți unde să produc sau trebuie să primesc foarfece de grădină pentru a produce larice european.

cp58, paulici_01, -katnik- și alți 5 apreciază asta.
  2. geta57

geta57 Rutinat

Este drop și iese din recoltarea pomilor!

cp58, tcmxxl1975, paulici_01 și alți 5 apreciază asta.
  3. mara031991

mara031991 Expert forum

va rog frumos pe cei ff avansati imi puteti spune dupa cea de a 2 a linie de vrej nivel 15 ne mai asteapta o surpriza de acest gen? Multumesc mult

MicuNicu, in.the.rain, raisa2005 și alți 5 apreciază asta.
  4. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Deocamdata nu detinem informatii in aceasta privinta.

in.the.rain, raisa2005, cp58 și alți 8 apreciază asta.
  5. kameliana59

kameliana59 Comandant forum

M-am blocat aproape pe toate planurile. Nu pot sa produc materiale pt. ca depozitul de materiale este plin; nu pot sa fac pomi pt.ca depozitul de pomi e plin. La insigne am deblocat 2 locuri pt.ca le-am dat la schimb(aiurea sa dai la schimb insigne si pomi) dar la urmatoarea tura ma blochez si la insigne pt.ca trebuie sa golesc depozitul de fructe iar peste urmatoarele doua recolte ma blochez si la depozitul de fructe si stau pe tusa; in cazul asta abonamentul de "taietor lemne" nu poate fi eficient ca nu-l pot folosi. Nu inteleg de ce s-au facut pragurile atit de mici la capacitatile de stocare pt. ca este de la sine inteles ca daca intri in Valea Florilor, intri sa faci ceva, sa produci, doar nu intri sa te uiti la peisaj. De la "Diverse" nu mai spun cite arunc la gunoi de fiecare data; cred ca am aruncat mii de chihlimbar si crengi inflorite.Dupa ce ma blochez la toate depozitele, voi lua o vacanta de la Vale pina se va mai imbunatati jocul si se vor mai gindi niste strategii, pt. ca nu-mi convine sa tot dau pomi si insigne la schimb ca sa golesc cu tiriita cite un loc, doua.

paulici_01, in.the.rain, -katnik- și alți 15 apreciază asta.
  6. nikolae28

nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

Aproape aceeasi problema o am si eu (daca o pot numi chiar o problema). Mai ales cu capacitatea de stocare la fructe. Dar o rezolv incet-incet producand insigne. Iar insignele, avand o valoare mare de schimb, le bag la "Reciclare" si le transform in puncte. Si produc mai des Fagi americani, pentru ca deocamdata numai din ei pot face insigne de nivel 2, dar ofera si trunchiuri mai bune. Si Visini si Ciresi, pentru insigne de nivel 1. mai ales ca din pomii astia iese Foarfece de gradina, ca sa pot produce Laricele european. Cand se strang prea multe insigne, fac si de nivel 3. Si pe acestea le pun la "Reciclare". Restul pomilor ii fac de umplutura, pentru comenzile clientilor. Asta, ca mai am un pic pana la nivelul 17 cand pot mari capacitatea de stocare la fructe.
    Cand nu prea am alternative, folosesc Caisi alpini cat cuprinde. Au timp de crestere mic. Iar fructele lor le folosesc pentru insigne pentru ca necesita multe si astfel se goleste sura mai rapid pentru a veni cu alte fructe mai mari.
    In ceea ce priveste articolele de la "Diverse", nu e nicio nenorocire ca le elimin, vin altele.
    Intr-adevar, poate ca ar fi trebuit o alta implementare a capacitatilor de stocare. Dar asa cum este acum, e o provocare, sa incerci sa te descurci cu ce ai.
    Nu cred ca e o urgenta prea mare sa avansezi in nivel rapid, atata vreme cat deocamdata sun disponibile doar 20 de niveluri.

7. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Buna ziua!
    Stie cineva din ce tip de arbori iese mai des dropul "culegator de fructe"? Cel necesar pentru fag rosu...
    Tot trag cu ochiul la diverse, inca n-a binevoit sa apara... E adevarat ca am schimbat nivelul de curand, si avand in vedere experientele trecute cu lipsa dropului specific necesar la nivelul respectiv (incepand cu creanga inflorita, cihlimbar, foarfece de gradina) stiu ca trebuie sa am rabdare vreo 2-3 zile pana incepe sa curga...

P.S.: A aparut si primul drop "culegator de fructe", de unde credeti? de la un cais alpin...

Modificat ultima dată: 28 Apr 2023
    adriane45, paulici_01, tcmxxl1975 și alți 9 apreciază asta.
  8. cp58

cp58 Ambasador forum

La mine a aparut din larice european.

paulici_01, tcmxxl1975, ani.vajai și alți 6 apreciază asta.
  9. geta57

geta57 Rutinat

Mie mi-au apărut din larice alpin și din cais ansu. Dar ție de unde a apărut foarfecele? Eu abia reușesc 1 la 2 zile. Am pierdut și clienți care voiau fructe de larice european.

in.the.rain, z.zoita, paulici_01 și alți 6 apreciază asta.
  10. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Am tinut pe campuri cam aceeasi formatie, cu mici schimbari!
    De ex. acum am scos un Cais ansu sa pun Fagul rosu (stanga sus) si am inlocuit un visin cu un Cais european.
    Am pastrat mereu 6 Fagi pe camp, 3 visini, 2 caisi alpini, 2 larici, 2 caisi ansu, 2 ciresi de vara, 1 larice european pana la ultima schimbare.
    O poza cu structura actuala:
    Dupa cum se observa, copacii sunt in stagii de coacere diferite, de aceea imi este usor sa gestionez stocurile de copaci, nu raman niciodata fara:

Modificat ultima dată: 29 Apr 2023
    in.the.rain, ani.vajai, adriane45 și alți 11 apreciază asta.
  11. geta57

geta57 Rutinat

De unde ai caiși europeni?

in.the.rain, ani.vajai, tcmxxl1975 și alți 7 apreciază asta.
  12. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

De "pe sub mana", ca nu s-au inventat inca! Era vorba de cires de vara, le-am facut compot, m-am zapacit cu atatea fructe!

Buna dimineata!
    A inceput sa curga si dropul cel nou, tot din formatia veche de copaci!
    E bine, ca mi-a disparut stresul:
    poza:

Modificat ultima dată: 30 Apr 2023
    in.the.rain, ani.vajai, adriane45 și alți 10 apreciază asta.
  13. geta57

geta57 Rutinat

Cred că ar fi foarte utilă o afișare a stocurilor de la ”Fabrica de cherestea”. De multe ori trebuie să ieșim pentru a verifica ce nevoi avem și se pierde timp tot umblând de colo colo!

in.the.rain, paulici_01, ani.vajai și alți 6 apreciază asta.
  14. crinul_alb

crinul_alb Scriitor în devenire

Buna, ma poate dumiri cineva cum scap de crengutele inflorite ca am prea multe si nici clientii nu le vor, as arunca din ele dar nu ma pricep cum
    .

MicuNicu, in.the.rain, -katnik- și alți 2 apreciază asta.
  15. cp58

cp58 Ambasador forum

Faci clic pe cos si ti se dechide urmatoarea ferestra

tolicuturicu, MicuNicu, paulici_01 și alți 5 apreciază asta.
  16. crinul_alb

Multumesc doar ca nu gasesc nici un cos ca altfel ma taia si pe mine capul

-katnik-, cp58, malagambafane și alți 4 apreciază asta.
  17. Cruella

cos.PNG

Cosul rosu din dreapta jos a imaginii. Poti selecta ce nr. de crengute doresti sa stergi.

-katnik-, cp58, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  18. crinul_alb

multumesc mult

-katnik-, cp58, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  19. mara031991

mara031991 Expert forum

La capitolul diverse pentru a avea foarfeca de gradina care sigur apare ca drop trebuie sa deschd un slot sau in momentul in care va aparea la strangerea copacilor apare automat ? Multumesc mult

paulici_01, in.the.rain, -katnik- și alți 4 apreciază asta.
  20. Cruella

Apare ca drop din momentul deblocarii Laricelui european. Nu iese usor la inceput, dar te pot ajuta pomii cu timp mai lung de coacere tinuti pe teren cateva zile.