Feedback Valea Florilor de Colț

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 6 Dec 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare această caracteristică de joc?

Sondaj închis pe 9 Feb 2023.
  1. Îmi place

27,4%
  2. Mi-e indiferent

5,5%
  3. Nu-mi place

67,1%
  1. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Este drop si nu are alte condiționalități in afara de spațiu suficient la capitolul "diverse" după deblocarea copacului care îl necesită (larice european). Totuși are o rată de apariție mai mică, durează câteva zile pâna să se strângă ceva, la mine așa s-a întâmplat. Vezi mai sus in subiectul ăsta (3 pagini mai in urma), Cruella a dat sfaturi pentru cei care caută dropul "foarfece de grădină"

Modificat ultima dată: 7 Mai 2023
    paulici_01, in.the.rain, -katnik- și alți 3 apreciază asta.
  2. costelcristea1958

costelcristea1958 Novice forum

buna ziua cum sa procedez sa deblochez fag rosu. mersi

paulici_01, in.the.rain, clauliviu și alți 4 apreciază asta.
  3. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Dupa ce ajungi la nivelul 19, se deblochează posibilitatea activarii Fagului roșu, ca în imaginea de mai jos...
    Dai ce îți cere acolo (insigne), deblochezi, si după aceea aștepți sa primești și dropul special necesar, culegator de fructe...
    Dropul ăla nu iese chiar imediat, va trebui să te înarmezi cu răbdare. Ce poți face tu e să pui copaci cu timp mare, adica fag american, cireș de vară, chiar și vișin.
    Uite poza:

paulici_01, raisa2005, in.the.rain și alți 8 apreciază asta.
  4. mama9949

mama9949 Novice forum

buna tuturor fermierilor ! As dori si eu sa ma ajute cineva cu un raspuns la o intrebare. Cum se pot produce crengile inflorite ? Nu am dat atat de multa atentie acestei noi pasuni , insa as vrea sa stiu. Multumesc anticipat !

paulici_01, raisa2005, clauliviu și alți 4 apreciază asta.
  5. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Nu se produc, este drop si iese din orice copac!
    Probabil ca esti la inceput in vale, este primul drop care apare, vor mai aparea pe parcurs si altele.
    Noi cei ceva mai avansati deja aruncam crengutele sa facem loc dropului mai nou sau cheitelor de deblocare sloturi suplimentare!
    La inceput orice drop apare mai greu, ai rabdare ca o sa vina si la tine!

-katnik-, dodi.b, amaliaghitescu și alți 5 apreciază asta.
  6. costelcristea1958

buna ziua am toate necesarul ex. culegat de fructe si ce mai trebuie sant dar nu-mi apare cuventul "produ" nu reusesc se dispara lacatul din bulina mersi

-katnik-, in.the.rain, malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  7. kameliana59

kameliana59 Comandant forum

Banuiesc ca vrei sa faci "Fagul rosu".Mai intii asigura-te ca ai deblocat copacul de la Calea Intelepciunii , apoi verifica stocul de copaci, poate ai atins limita maxima de stocare.

8. costelcristea1958

da vreau sa-mi apara cuventul dedesubt "Produ" sa pot sa plantez. ce sa fac sa reusesc nu reusesc deloc.ceilanti pomi am reusit dar asta fag rosu deloc rog sa ma lamuriti mai amanutit. rog

paulici_01, malagambafane, clauliviu și alți 2 apreciază asta.
  9. nikolae28

nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

In primul rand, colecteaza toti copacii din sloturile de productie.
    In al doilea rand, asigura-te ca ai toate ingredientele necesare producerii Fagului rosu: 24 x Combustibil verde, 2 x Cherestea de calitate, 5 x Humus de calitate si 1 x Culegător de fructe. Daca ai nivelul 19 si ai toate acestea, atunci poti produce Fagul rosu fara probleme.

paulici_01, malagambafane, clauliviu și alți 3 apreciază asta.
  10. costelcristea1958

nu inteleg sa recoltez toti copaci din sloturile de productie?am toate ingrdientele enumerate mai sus si tot nu merge.

11. nikolae28

Pai daca nu mai ai slot de productie liber, unde sa produci alt copac ?

12. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Nu stiu cum sa te lamuresc, vad ca incearca si moderatorii! daca ai posta o fotografie poate ne-am lamuri mai usor!
    Pana una alta, incerc eu sa-ti arat cum trebuie sa arate sa produci Fagul rosu (in conditia in care eu il am deblocat si upgradat la maxim), sloturi de productie libere si tot necesarul cerut
    Uite asa ar trebui sa fie si la tine, verifica te rog ce nu e la fel! Poate e vre-o bifa care nu s-a inverzit:

Si de aici trebuie deblocat:

Modificat ultima dată: 22 Mai 2023
    Adynicolae, paulici_01, -katnik- și alți 4 apreciază asta.
  13. costelcristea1958

buna am totul cu verde cum arata in imagine dar dedesubt nu e cuvantul "produ"

Adynicolae, clauliviu, in.the.rain și alți 3 apreciază asta.
  14. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Buna! Sa-mi incerc si eu norocul.:) Daca nu scrie produ cred ca nu ai deblocat fagul rosu. Ai nivelul 19? Ordinea deblocarii si mult mai multe explicatii gasesti la Farmerama de la A la Z, Valea florilor de colt.

Modificat ultima dată: 22 Mai 2023
    MicuNicu, Adynicolae, clauliviu și alți 5 apreciază asta.
  15. costelcristea1958

da am nivelul 19 indradevar bulina palpaie si nu stiu care insigna sa ma duc sa donez

malagambafane, MicuNicu, Adynicolae și alți 4 apreciază asta.
  16. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

Asa cum ti-a aratat MicuNicu mai sus , prima bulina. Cred ca ai nevoie de doua insigne nivel 2 !

-Abramburica-, -katnik-, paulici_01 și alți 4 apreciază asta.
  17. costelcristea1958

nu reusesc sub nici-o formasi nu stiu sa fac poza.doar am deblcat tatia copacii.

malagambafane, clauliviu, -katnik- și alți 2 apreciază asta.
  18. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Tocmai, pana aici ai mai deblocat copaci...Intri la fagi si vezi ordinea deblocarii, fagul rosu e la 6.

19. kamilla180770

kamilla180770 Începător forum

BUNA ZIUA AM O INTREBARE DETIN 2550 DE STELUTE DAR NU POT DEBLOCA VALEA FLORILOR DE COLT

in.the.rain, clauliviu, MicuNicu și alți 2 apreciază asta.
  20. nikolae28

Te rugam sa nu mai "strigi" la noi cu majuscule.

Din ce cauza nu poti debloca ? Ne poti da mai multe amanunte ? Ai atins nivelul 100 pe ferma? Este conditie de deblocare.

adriane45, in.the.rain, paulici_01 și alți 4 apreciază asta.