Feedback Valea Florilor de Colț

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 6 Dec 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare această caracteristică de joc?

Sondaj închis pe 9 Feb 2023.
  1. Îmi place

27,4%
  2. Mi-e indiferent

5,5%
  3. Nu-mi place

67,1%
  1. kamilla180770

kamilla180770 Începător forum

Scuze pentru majuscule, am nivel 221, am intrat pe primele pagini de discutii si am vazut un raspuns ca trebuie sa am runele din jur deblocate

in.the.rain, clauliviu, -katnik- și alți 2 apreciază asta.
  2. nikolae28

nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

In acest caz, dupa ce deblochezi toate runele anterioare vei putea debloca si Valea Florilor de colt.

in.the.rain, paulici_01, clauliviu și alți 3 apreciază asta.
  3. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Buna seara. Imi poate spune cineva care este diferenta dintre " abonament de productie" si " asistentul de productie pt. 30 de zile"? Vad ca sunt pt. 30 de zile amindoua si in descriere, amindoua fac acelasi lucru. Sau nu am citit si inteles eu bine tutorialul?

in.the.rain, paulici_01, z.zoita și alți 4 apreciază asta.
  4. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Abonamentul se reinnoieste automat si banii sunt luati de BP, asistentul trebuie sa il cumperi singur cand doresti.

in.the.rain, paulici_01, z.zoita și alți 5 apreciază asta.
  5. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Multumesc frumos.

Adynicolae, in.the.rain, paulici_01 și alți 6 apreciază asta.
  6. daniela42-67

daniela42-67 Începător forum

Bună ziua ! Îmi spuneți vă rog de unde pot cumpăra copaci pentru a planta în Valea florilor de colț !? Mulțumesc anticipat !

paulici_01, Adynicolae, in.the.rain și alți 3 apreciază asta.
  7. Fix-it

Fix-it Forum Moderator Team Farmerama RO

Copăceii din vale nu se cumpăra, se produc!
    Citește tutorialul de AICI, totul e explicat acolo foarte frumos!

adriane45, paulici_01, in.the.rain și alți 5 apreciază asta.
  8. MContender_

MContender_ Novice forum

Nu găsesc pe forum o listă a produselor pentru toți copacii, nici la tutorial nu este.

in.the.rain, MicuNicu, paulici_01 și alți 3 apreciază asta.
  9. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Nici AICI?

in.the.rain, MContender_, MicuNicu și alți 5 apreciază asta.
  10. MContender_

MContender_ Novice forum

Nu a mers căutarea pe forum. Mersi.

Am o întrebare că nu am fost atent.
    Am avut plantat un larice alpin. Am recoltat stadiu 4/5 (din 3 în 4). Apoi am folosit Copac instant. Am ajuns la 5/5, dar nu am avut fructe la colectare, a sărit direct la tăiere când am dat click pe el. Nu trebuia recoltat și la stagiu 5/5? Nu-mi dau seama dacă a fost bug vizual.

Am deblocat de 2 săptămâni zona nouă, și e minunată, un pic greoi modul de început, dar e superbă zona și noua formă de joc. Excelent cu siguranță spre deosebire de Clar de lună e minunată Vale a Florilor de Colț.

paulici_01, in.the.rain, MicuNicu și alți 2 apreciază asta.
  11. Fix-it

Fix-it Forum Moderator Team Farmerama RO

Când aplici Copac instant, fructele aferente etapei respective de creștere intră direct in stocurile tale de fructe.
    Dacă nu ești sigur și dispui de suficiente produse (copac instant) îți sugerez să aplici încă unul, verificând înainte și după stocul la fructele respective, așa te vei convinge!

paulici_01, x3qthr, in.the.rain și alți 8 apreciază asta.
  12. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Pentru că AICI v-am oferit o informație care s-a dovedit eronată și imposibilă din punct de vedere tehnic, punctele de experiență alpine obținute după atingerea nivelului alpin maxim nefiind păstrate, vă rog pe acei jucători care ați continuat să jucați intensiv în Valea Florilor de Colț ca urmare a postării greșite, să contactați serviciul suport pentru a stabili modul de compensare pentru neplăcerile provocate. Mulțumesc!

13. geta57

geta57 Comisar forum

Și ce să solicităm?

14. jagarella

jagarella Supervizor forum

Daune morale si materiale :))))

15. Archfiend_ZZ

Archfiend_ZZ Scriitor în devenire

Din pacate cele aproximativ 2 luni de cand am ajuns la nivelul maxim si am tot acumulat puncte nu pot fi "compensate". Resursele, dar mai ales timpul consumate in aceasta perioada nu pot fi restituite, iar compensatia.. care ar fi? noile ingrasaminte si niste bombonici? Dezamagitor.
    Nu inteleg imposibilitatea tehnica in ceea ce priveste cumulul extra de AEP, avand in vedere ca nu acum mult timp s-a facut acelasi lucru pentru insula.
    Imi place terenul nou care se deblocheaza la nivelul 25, dar momentan valea florilor va lua o pauza.

16. k0

Punctele acumulate peste nivelul maxim au fost acumulate doar parțial, din eroare, pentru câteva conturi, ceea ce a dus la informația eronată.
    Și în cazul acestor conturi, nivelul va fi corectat, astfel că nu putem crește artificial, estimativ, conturile unor jucători români în timp ce jucătorii din alte comunități nu pot fi tratați la fel.

Da, foarte.

17. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Deja devine prea imbirligat jocul.Terenul cel nou pt. plante, mie nu-mi place pt. ca are prea multe restrictii: nu poti sa pui semintele cum vrei, trebuie sa le pui doar in paturi pe diagonala si daca sari 2 nu mai poti pune decit pe urmatoarele 2..timpii de recoltare iar dau batai de cap....prea incurcat . Pina la urma constat ca este un alt joc cuprins in jocul Farmerama..Oricum, eu tot de doua ori pe zi voi intra in Vale, indiferent de timpul de recoltare al plantelor, restul timpului ma ocup de ferma .. Nu-mi place nici faptul ca, deblocarea parcelelor de pe celalalt teren in care poti sa pui adaposturi, ateliere, itemuri de pe ferma principala, este conditionata de atingerea anumitor niveluri alpine;de ce alpine daca ceea ce punem acolo sunt din ferma principala? Deci, voi mai sta mult si bine cu o multime de itemuri in inventar, daca ma gindesc cum se pot obtine punctele alpine.In concluzie, mi se pare ca devin un robot facind mereu acelasi lucru pe terenurile alpine pt ca faci non stop aceleasi lucruri: faci copaci, ii pui pe teren, ii culegi, ii tai, pui altii, etc....la fel si cu plantele...

MicuNicu, paulici_01, luciana1949 și alți 12 apreciază asta.
  18. Gabry_mafia

Gabry_mafia Scriitor în devenire

Dar daca reciclez insigne primesc puncte alpine sau?

MicuNicu, paulici_01, clauliviu și alți 3 apreciază asta.
  19. in.the.rain

in.the.rain Supervizor forum

Nu!
    Unde este amplasat terenul ''Gradine alpine''?

20. k0

Încă nu este. Va fi accesibil ca în imaginea din tutorial, terenul din dreapta-jos.

MicuNicu, malagambafane, in.the.rain și alți 3 apreciază asta.