Feedback Valea Florilor de Colț

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 6 Dec 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare această caracteristică de joc?

Sondaj închis pe 9 Feb 2023.
 1. Îmi place

  27,4%
 2. Mi-e indiferent

  5,5%
 3. Nu-mi place

  67,1%
 1. PauL_MC

  PauL_MC Scriitor în devenire

  La nivelul 18 am decis să bag 50 de mamudele în muguri de copac (creștere rapidă a copacilor) și am ajuns să am 35 de insigne, gata pentru a debloca tot copacul *fag roșu*. Și eram cam tot timpul pe aproape 2000 de fructe. Undeva la jumătatea nivelului 19 s-a cam dus tot progresul pe apa sâmbetei că tot ce am făcut, a fost să folosesc 10 *schimb dulce (reset la misiuni, de preferat la Scarlett Reynardson) că am surplus Chihlimbar și creangă înflorită și 40 de *semințe de boletus*. M-au rupt cele 40 de semințe și cele 10 misiuni, de acum am 3 zile în care trebuie să plantez doar Cais alpin că nu am lemne de nimic altceva.

  Cât de insignifiant poate să fie o decizie atât de mică, și ce consecințe drastice.
   
  paulici_01, MicuNicu, clauliviu și alți 4 apreciază asta.
 2. Tudy

  Tudy Mare-maestru forum

  Nivel 27!

  PIAȚA SATULUI

  "Începând din data de 27 septembrie 2023, ora României 15:00, la Piața Satului vor fi implementate noi sarcini. Detalii despre acestea vor fi oferite curând."

  Imi plac aceste sarcini!!
   
  Modificat ultima dată: 26 Sep 2023
  hereea, ani.vajai, paulici_01 și alți 10 apreciază asta.
 3. aida59

  aida59 Mogul forum

  va rog frumos sa imi spuneti cum sa fac sa deblochez la nivel 22 parcela de la arbori, Am insignele necesare am ni vel 22 dar cand pun mausul pe el lacatel nu imi arata doar necesarul fara sa imi permita sa deblochez, Multumesc mult
   
  ani.vajai, paulici_01, -katnik- și alți 7 apreciază asta.
 4. in.the.rain

  in.the.rain Conte forum

  Dai clik pe lacatul care sta tigrul si , daca ai tot ce-ti trebuie , poti sa-l deblochezi!
   
  paulici_01, -katnik-, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
 5. marcela_f69

  marcela_f69 Conte forum

  buna ziua tuturor Fermierilor ,desi am niv 26 spre 27 aproape ,din totdeauna duc o lipsa acuta de drop lopatica de gradina plantez de toate intercalat sau doar un fel de seminte si sunt zile intregi ca nu primesc nici o bucata ,in acest caz nu am cum sa onorez comanda la piata satului unde mi se cere sa plantez 12 seminte de papucul doamnei , poate ar fi bine venit un fel de oferta cu diferite Diverse sa ai posibilitatea de a le achizitiona cu MM sau la banca cu ce-a ce iti lipseste ,mie imi lipsesc lopatica altuia poate i lipseste foarfece de gradina sau altceva ! Are cineva o alta sugestie pentru a mari dropul ? multumesc anticipat .
   
  paulici_01, in.the.rain, Adynicolae și alți 6 apreciază asta.
 6. PauL_MC

  PauL_MC Scriitor în devenire

  @marcela_f69 . Am avut această problemă la nivelul 18-19 cu Colegător de fructe, ca să am acum o lună mai târziu 60. Am ajuns la acest număr prin folosirea în jur de o mie de Mugur de copac în 3-4 săptămâni.

  Dacă știe cineva să verifice alte forumuri, poate apar cerințele viitoare de la clienți. Ultima dată a trebuit să aștept o lună ca să ajung la upgrade de un depozit.
   
  paulici_01, in.the.rain, Adynicolae și alți 7 apreciază asta.
 7. marcela_f69

  marcela_f69 Conte forum

  multumesc de sfat dar nu se aplica metoda in cazul meu , Eu folosesc mugur de copaci si Multime de fructe la fiecare recoltare foarte rar cand nu folosesc !
   
  paulici_01, in.the.rain, Adynicolae și alți 6 apreciază asta.
 8. PauL_MC

  PauL_MC Scriitor în devenire

  Sper să nu te superi, dar jocul are același drop pentru toți. Deci dacă nu irosești ceva abuziv, ar trebui să aduni suficiente pentru viitoarele producții. Adica asta este concluzia mea momentană. În timp am adunat resurse de construcție, iar fructele le folosesc doar la clienți, pentru insigne folosesc copacii bazici de la început, cais alpin și vișin.
   
  paulici_01, in.the.rain, Adynicolae și alți 6 apreciază asta.
 9. ani.vajai

  ani.vajai Scriitor activ

  Dropul nu a fost acelasi ptr toti niciodata , de cind joc eu, de 12 ani nici in ferma nici baha, nici in valea....... . Eu am probleme f mari cu chihlimbarul si cu cosuletul de ciuperci. De multe ori nu am finalizat comenzile in timpul acordat din cauza lipsei acestor doua tipuri de drop, in cantitatile cerute.Pina si la ferma am amarant instant cu randament de 75%, deci nu 1\1 iar in baha e jale maxim 60%.
   
  paulici_01, in.the.rain, Adynicolae și alți 7 apreciază asta.
 10. marcela_f69

  marcela_f69 Conte forum

  nu ma supar deloc ,chiar nu stiu la ce te referi cand spui ca folosesc abuziv ? in contestul in care onorez comenzile clientilor de obicei odata ,cate odata mai onorez comenzi cu schimb dulce de maxim 2 ori ,cerintele sunt mari si la clienti si la produs cherestea deci produc multe fructe pentru ca am nevoie de trunchiuri de copaci si de insigne de niv 3 pentru reciclare ,am deblocati toti pomi plus toate plantele posibile si up grdeurile lor ,pentru restul dropului am surplusuri mari de multe ori sunt nevoita sa arunc la cos cu zecile de bucati ,insa lopatica imi da de furca !EXEMPLU de Comanda azi la piata satului :Alice 18,,, pune pe camp 10 larice european si 10 copac cais Manciuria
   
  Modificat ultima dată: 27 Sep 2023
  paulici_01, Adynicolae, MicuNicu și alți 8 apreciază asta.
 11. PauL_MC

  PauL_MC Scriitor în devenire

  În acest moment am pe contul meu, 111 key (și toate elementele de conversie deschise), 111Chihlimbar, 2 coș de ciupierci, 220 creangă înflorită, 20culegător de fructe, 56 foarfecă de grădină și 13 ghirlandă din flori. Nu știu să pun poză online, dar pun link la poză, https://prnt.sc/TTcxOC6tvjrN
  Acestea sunt fructele https://prnt.sc/f6p51w6z5_tV
  Ce e drept am nivel 19, deci îmi lipsesc un produs din și anume lopățica.
  Iar acum 2 săptămâni eram pe aproape zero la trunchi, scânduri, insigne.

  Când am zis că dropul este acela, mă refer că în linii mari toți primim aceleași număr de produse la același număr de acțiuni pe joc. La misiuni spre exemplu, fac 2 pe zi de la Feodor, dar folosesc ghirlandă doar dacă recompensa finală e schimb dulce. Phil, e clar cel mai slab din comenzi că coșul nu are drop mare la Trandafir de munte sau la Boletus (iar firuță și colț alpin am doar câte 300 pentru misiuni, fac doar câte 6 semințe). Cel mai bun client rămâne pe departe Scarlett, mereu am crenguță și chihlimbar pentru ea, tot aici folosind mereu și dulcele pentru resetare.

  Cât despre misiunile tocmai adăugate, e imposibil chiar și cu bani să le faci într-o zi, și sincer care ar fi rostul? Ce faci o lună de zile sau chiar 2 până la următoarele ? Mă bucur că recompensele sunt mari, 5 schimb dulce la prima misiune și 250 xp.

  Nu jucăm un joc care cere ca totul să fie făcut zilnic și mereu, practic free to play, adica gratuit nici nu poți, misiunile sunt în așa fel în care ori ai răbdare și le faci în timp ori bagi bani. Eu am încercat acum 2-3 ani în urmă să fac evenimentele cu alarmă din 4 în 4 ore, și tot nu se puteau termina. Am văzut că au fost de-a lungul timpului o grămadă de vrejuri care oferă și bonusuri reale de dublaj și cred că cei care sunt vechi pot face evenimentele fără să bage bani, dar fără e foarte greu.

  Singura problemă pe care prevăd este Capacitatea de stocare a fructelor de arbori, 2000 e prea puțină în condiții în care se nimerește să dai 120 Cais ansu, 100 con de larice alpin și 400 de cais alpin într-o zi, iar următoarea aproape 200 con de larice european și 80 nucă de fag roșu. Și asta la nivel 19, am observat că la fiecare nivel sau poate la 2 nivele crește cu 10-30 de produse cerința comenzi, și 1-3 produsele diverse, ceea ce înseamnă că la nivel 35 s-ar putea să trebuiască 600 de cais ansu și 200 larice alpin în aceeași zi.
   
  paulici_01, raisa2005, Adynicolae și alți 6 apreciază asta.
 12. fabian201070

  fabian201070 Junior Expert

  misiunile noi adaugate le faci daca ai noroc cam peste 2 ani totul tine de faimoasa lopatica care iese o data cam la 2 luni si iti trebuie 12 seminte..
   
  paulici_01, raisa2005, malagambafane și alți 6 apreciază asta.
 13. DW..

  DW.. Scriitor activ

  Buna!Si eu am tot nivelul tau si am vreo 100 de lopeti pana acum iar din celelalte,foarfece si culegator, am in exces,arunc din ele constant..Nu stiu daca merge si la tine dar iti spun ce cultiv eu :incepand de sus,de langa statia de productie ,pe randurile 2,4 si 6 pun ciuperci si nu le mai culeg decat daca e absoluta nevoie.Pe celelalte randuri ,1,3,5 pun de obicei trandafir de munte ,uneori si urechea ursului (noaptea de obicei, pe timpul zilei numai daca imi cer clientii ,si incerc sa pastrez constant in jur de 400 buc in magazie)Din trandafiri fac insigne...
  P.S.Eu am o lipsa constanta de cos cu ciuperci si dupa ce am incercat de cateva ori sa cultiv numai ciuperci toata ziua si nu primeam decat 1-2 cosuri la toata tarlaua ,am adoptat strategia care am descris-o mai sus si dropul a ramas la fel dar am scurtat timpul(cu trandafirii)si economie la lemne(de la fabricarea semintelor de boletus).Oricum mi se pare aiurea sa primesc drop din trandafiri dar asta e pe piata mea!
   
  Modificat ultima dată: 28 Sep 2023
  paulici_01, raisa2005, malagambafane și alți 8 apreciază asta.
 14. cp58

  cp58 Supervizor forum

  Avand in vedere rata de aparitie a lopetii (eu reusesc max 1-2 lopeti pe saptamana) mi se pare cam mult sa ai asemenea cerinte
  [​IMG]

  [​IMG]
   
  paulici_01, raisa2005, malagambafane și alți 7 apreciază asta.
 15. in.the.rain

  in.the.rain Conte forum

  Stie cineva cerintele clientilor pana la lvl 10?
  Eu stau rau la cosuri si la ghirlande:
  [​IMG]
   
  ani.vajai, paulici_01, Tudy și alți 8 apreciază asta.
 16. PauL_MC

  PauL_MC Scriitor în devenire

  Recompense ok, poate un pic mai mult AEP, mai ales că spre final nu se mai oferă!
   
  paulici_01, Tudy, malagambafane și alți 6 apreciază asta.
 17. z.zoita

  z.zoita Junior Expert

  am facut 3 insigne de horticultor nivel 1 pentru misiunea lui IAN GRAY campul de joc gradini alpine l-am deblocat si misiune nu o pot termina nu primeste insignele si am facut 6 insigne horticultor una dupa alta nu stiu de ce nu le primeste daca ma poate ajuta cineva , va multumesc sunt la nivelul 23
   
  ani.vajai, paulici_01, Tudy și alți 6 apreciază asta.
 18. MicuNicu

  MicuNicu Maniac forum

  Păi Ian Gray cere 2 insigne pomicultor nivel I. Nu de plante! Și nu ți le ia, îți rămân și faci tu ce vrei cu ele, important e să le produci!
   
  paulici_01, Tudy, malagambafane și alți 6 apreciază asta.
 19. z.zoita

  z.zoita Junior Expert

  de pomi am facut nu plante trebuie acuma sa refac stocul de fructe la mine pe joc scrie produce 3x insigna de horticultor nivelu 1 asa tot am incercat sa fac insigne pana am ajuns la 7 ma gandeam ca e gresita intrebarea de aceea am cerut un ajutor
   
  Modificat ultima dată: 28 Sep 2023
  ani.vajai, paulici_01, Tudy și alți 5 apreciază asta.
 20. nikolae28

  nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

  Cerintele se pot consulta de acum in tabele.
   
  Modificat ultima dată: 29 Sep 2023
  ani.vajai, paulici_01, -katnik- și alți 5 apreciază asta.