Anunț Viitorul Farmerama

Discuție în 'Blogul dezvoltatorilor' creată de k0, 31 Iul 2020 la 08:00.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Dezvoltatorul dorește să vă mulțumească din nou pentru loialitate, mai ales în această perioadă.

  În plus, vă aducem noi informații privind viitorul jocului: după cum știți, proiectul Unity este cea mai mare provocare și fiecare membru al echipei a depus eforturi suplimentare în ultimele luni pentru noua variantă de joc. Au fost realizate teste în ultimele săptămâni și se lucrează în continuare pentru a corecta și îmbunătăți totul înainte de testarea publică. Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere!

  Ca o mică atenție: dacă veți utiliza codul bonus FUTURE în meniul de joc veți primi 25 Compost turbo a la Suzi și 2 Cutii de scule XXL. Va fi valabil până în 8 iunie, ora serverului 23:59.

  Echipa voastră Farmerama
   
  -katnik-, paulici_01, florinidm și alți 43 apreciază asta.
 2. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Ultimele luni au adus noi provocări pentru orice locuitor al planetei. Dezvoltatorul dorește să vă felicite pentru modul în care v-ați adaptat la acestea.

  Din nou vă încurajăm să urmăriți și să urmați informațiile oficiale!

  Legat de proiectul Unity: în următoarele săptămâni, membrii echipelor de moderare vor avea din nou ocazia de a testa noul client în versiune Closed Beta, iar atunci când rezultatele vor fi satisfăcătoare, vom trece la etapa de testare deschisă tuturor jucătorilor, cât mai curând posibil.

  Ca o nouă mică atenție: dacă veți utiliza codul bonus CHALLENGE în meniul de joc veți primi 5 Tichete petrecere și 50 Super compost. Va fi valabil până în 1 august, ora serverului 23:59.

  Echipa voastră Farmerama
   
  valecorina, -katnik-, cadina și alți 27 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.