Anunț Viitorul Farmerama

Discuție în 'Blogul dezvoltatorilor' creată de k0, 6 Iun 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Dezvoltatorul dorește să vă mulțumească din nou pentru loialitate, mai ales în această perioadă.

  În plus, vă aducem noi informații privind viitorul jocului: după cum știți, proiectul Unity este cea mai mare provocare și fiecare membru al echipei a depus eforturi suplimentare în ultimele luni pentru noua variantă de joc. Au fost realizate teste în ultimele săptămâni și se lucrează în continuare pentru a corecta și îmbunătăți totul înainte de testarea publică. Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere!

  Ca o mică atenție: dacă veți utiliza codul bonus FUTURE în meniul de joc veți primi 25 Compost turbo a la Suzi și 2 Cutii de scule XXL. Va fi valabil până în 8 iunie, ora serverului 23:59.

  Echipa voastră Farmerama
   
  -katnik-, paulici_01, florinidm și alți 43 apreciază asta.
 2. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Ultimele luni au adus noi provocări pentru orice locuitor al planetei. Dezvoltatorul dorește să vă felicite pentru modul în care v-ați adaptat la acestea.

  Din nou vă încurajăm să urmăriți și să urmați informațiile oficiale!

  Legat de proiectul Unity: în următoarele săptămâni, membrii echipelor de moderare vor avea din nou ocazia de a testa noul client în versiune Closed Beta, iar atunci când rezultatele vor fi satisfăcătoare, vom trece la etapa de testare deschisă tuturor jucătorilor, cât mai curând posibil.

  Ca o nouă mică atenție: dacă veți utiliza codul bonus CHALLENGE în meniul de joc veți primi 5 Tichete petrecere și 50 Super compost. Va fi valabil până în 1 august, ora serverului 23:59.

  Echipa voastră Farmerama
   
  florinidm, misu_mama, valecorina și alți 29 apreciază asta.
 3. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri!

  Vă anunțăm pe această cale că ne apropiem de momentul în care veți putea testa clientul Unity Open Beta. Ca de obicei, veți afla detaliile necesare la momentul potrivit.

  Deja a fost lansat un test ”Silent Open Beta” pentru a afla cum se comportă clientul pe serverele live, la acest test participând moderatorii, angajații Bigpoint și parteneri asociați cu Farmerama și Bigpoint.

  Avem însă știri legate de browserul Internet Explorer. Acesta a provocat mai multe erori în ultimul timp, pagina de plăți nu funcționează corespunzător iar jocul devine inaccesibil de multe ori. Echipa tehnică a corectat o parte din probleme ieri, dar s-a luat decizia de a nu mai lucra la corecții în cazul acestui browser de acum înainte. Motivul principal este faptul că varianta Unity nu va funcționa pentru browserul Internet Explorer, numărul de jucători care îl utilizează fiind oricum foarte redus.
  Prin urmare, pentru a juca Farmerama în viitor sunt recomandate browserele Google Chrome sau Mozilla Firefox.

  În încheiere, dacă veți utiliza codul bonus BYEIE în meniul de joc, veți primi 25 Compost turbo a la Suzi și 2 Cutii de scule XXL. Codul va fi valabil până în 19 septembrie 2020, ora serverului 23:59.

  Echipa voastră Farmerama
   
  goldhe, florinidm, vyoryk și alți 17 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.