Vila Premium - implementare functie suplimentara

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de Fabinica, 5 Mai 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti introducerea unei functii suplimentare la Vila Premium?

Sondaj închis pe 12 Mai 2015.
  1. Da, imi este utila aceasta implementare

16 vot(uri)
    55,2%
  2. Nu imi este utila implementarea

4 vot(uri)
    13,8%
  3. Nu ma intereseaza

4 vot(uri)
    13,8%
  4. Da, dar cu urmatoarele modificari (spuneti care)

5 vot(uri)
    17,2%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Fabinica

Fabinica Locuitor permanent

Buna ziua,
    Vin si eu cu o propunere pentru Vila Premium.
    Propun ca sa se implementeze o functie suplimentara in cadrul Vilei Premium.
    Functia sa se numeasca - "Blocheaza culesul pomilor"
    Mai exact daca se bifeaza aceasta functie sa nu mai putem culege pomii deloc (nici manual nici cu combina).
    Functiile premium (aur,argint si diamant) vor functiona in continuare si isi vor pastra toate avantajele doar culegerea pomilor se va putea face doar dupa debifarea acestei optiuni.
    Avantajele jucatorilor :
    - nu mai risca sa culeaga pomii din greseala cu combina (pentru ca in cazul culegerii cu combina se pierd produsele si PE aferente daca pomii sunt in "asteptare" de cateva zile) sau manual daca dau click din greseala pe acestia.
    Avantajele dezvoltatorului:
    - fiind o functie care se achitioneza cu moneda reala va oferi o functie suplimentara care va convinge si alti jucatori sa o achizitioneze.

Butonul de activare/dezactivare poate fi de forma:
    Cu respect ...

t_ina_e, andrew1997, ionutelu20011 și alți 10 apreciază asta.
  2. kameliana59

kameliana59 Comandant forum

Buna;daca nu s-a schimbat ceva cit timp am lipsit eu din joc,atunci,din ce stiam era faptul ca,daca ai achizitionat Premium,arborii vor fi culesi in momentul cind intri in joc,cind te loghezi,daca acestia bineinteles sunt la maturare.Daca este tot asa,pot spune ca este inconvenientul care m-a facut sa nu cumpar niciodata acest pachet.Dar,nu as fi de acord nici cum ai propus tu,mai interesant mi s-ar parea sa fie culesi cind ajung la maturare chiar daca nu intru in joc.

"Pentru a beneficia de aceasta cumulare virtuala trebuie folosit tot butonul de culegere automata de la vila.
    Aici intervine propunerea mea.
    Dau un exemplu: daca nu ai cules sa spunem un migdal XXL 10 zile si il culegi cu functia automata de la vila obtii:
    - 10 zile x 2 (12x2ore=24 ore)x 4 fructe = 80 de fructe.
    - 10 zile x 2 x 200 PE = 4000 PE.
    Daca culegi manual sau cu combina pomul dupa 10 zile pierzi aceasta acumulare virtuala si obtii doar 4 fructe si 200 PE."

Mersi ptr informatii,nu stiam ca este asa cum ai explicat si am ceva ani de cind joc.In cazul acesta pot spune ca ai dreptate,voi vota in favoarea propunerii tale.Pe mine insa tot nu m-a cucerit acest Premium,mi se pare complicat,prea multe butoane,prea mult de gindit...sa nu uit aia...sa nu uit sa fac aia...nu,nu.Cind se va simplifica o voi folosi-o si eu.Succes.

Modificat ultima dată: 11 Mai 2015
    t_ina_e și andrew1997 apreciază asta.
  3. Fabinica

Fabinica Locuitor permanent

Buna seara.
    Nu este chiar asa.
    In partea de sus stanga se afla butonul "Activeaza culesul automat al pomilor".
    Daca lasi acel buton bifat atunci pomi se culeg "automat" cand intrii pe terenul unde sunt pomi.
    Daca debifezi optiunea "Activeaza culesul automat al pomilor" atunci fructele si PE se vor cumula "virtual" pana hotarasti tu sa-i culegi.
    Pentru a beneficia de aceasta cumulare virtuala trebuie folosit tot butonul de culegere automata de la vila.
    Aici intervine propunerea mea.
    Dau un exemplu: daca nu ai cules sa spunem un migdal XXL 10 zile si il culegi cu functia automata de la vila obtii:
    - 10 zile x 2 (12x2ore=24 ore)x 4 fructe = 80 de fructe.
    - 10 zile x 2 x 200 PE = 4000 PE.
    Daca culegi manual sau cu combina pomul dupa 10 zile pierzi aceasta acumulare virtuala si obtii doar 4 fructe si 200 PE.
    Eu propun sa mai avem un buton (cel propus de mine se afla in partea stanga jos)cu care sa prevenim aceasta culegere "acidentala" cu combina sau manuala a pomilor.
    In plus daca pe un teren avem si pomi si plante nu mai putem folosi combina pentru ca la recoltare cu combina se recolteaza si pomii si se pierde timpul cumulat castigat.
    Sper ca am reusit sa explic cat de cat cum functioneaza aceasta functie premium.
    O seara placuta.

malagambafane, -elenaion49-, t_ina_e și alți 5 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.