Tutorial Ziua Îndrăgostiților

Discuție în 'Arhiva FAQ' creată de k0, 9 Feb 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  0.jpg

  Evenimentul se va desfășura în perioada 10 februarie, ora României 15:00 - 17 februarie, aceeași oră. Va fi accesibil din secțiunea News, de la cronometrul de event sau de la clădirea de event de pe teren:

  1.jpg
  --------------------------------------------------------------------------------------
  Plantă de event


  2.jpg

  Fiecare jucător va primi 10 plante de event la început. Jucătorii care vor rămâne cu stoc 0 în cazul plantei eventului vor primi alte 5 semințe după 5 ore, pentru a putea continua producția.

  O veţi putea cultiva în Pajiștea principală.


  Fiecare plantă de event rămasă în Șură după încheierea eventului va fi transformată în 10 PE și 7 GG.
  --------------------------------------------------------------------------------------
  Drop de event

  3.png
  Lacătul dragostei

  Acesta va apărea, aleatoriu, în urma recoltării din plante și pomi din Pajiștea principală și Pășunea sălbatică. Îl veţi regăsi în secţiunea "Articole de sezon" din lista de cadouri.

  Aveți posibilitatea de a le achiziționa de la Complexul Comercial:

  Cantitate150100200
  Preţ2 MD 85 MD 150 MD 270 MD


  Pe parcursul eventului Arborele fermecat va oferi, pe lângă cele 650 PE, și 1 drop de event.

  Fiecare drop de event rămas în Șură după încheierea eventului va fi transformat în 29 PE și 20 GG.
  ---------------------------------------------------------------------------
  Produs de event

  4.png
  Pachet de cărți de Ziua Îndrăgostiților

  Poate fi produs la Moara din fermă și din insulă din următoarele ingrediente: 155 Cărți variabile și 20 Lacăte ale dragostei / 15 secunde

  Fiecare jucător va primi 1 Pachet de cărți de Ziua Îndrăgostiților la prima accesare a evenimentului.


  Fiecare produs de event rămas în Șură după încheierea eventului va fi transformat în 1.032 PE, 1.032 PET și 1.376 GG.
  ---------------------------------------------------------------------------
  5.jpg

  Coșul mic oferă: 30 Cărți variabile, 15 Lacăte ale dragostei. Preț standard 1,99 euro.
  Coșul mediu oferă: 110 Cărți variabile, 55 Lacăte ale dragostei, 30 Compost special a la Suzi, 20 Super compost. Preț standard 9,99 euro.
  Coșul mare oferă: 260 Cărți variabile, 120 Lacăte ale dragostei, 75 Compost special a la Suzi, 45 Super compost. Preț standard 12,99 euro.
  Coșul uriaș oferă: 315 Cărți variabile, 160 Lacăte ale dragostei, 45 Compost special a la Suzi, 80 Super compost, 1 Pachet de cărți de Ziua Îndrăgostiților. Preț standard 15,99 euro.

  Coșurile de mai sus pot fi achiziționate de câte ori doriți!

  Coșul de îndrăgostit oferă: 40 Lacăte ale dragostei, 3 Pachete de cărți de Ziua Îndrăgostiților. Preț standard 5,99 euro.
  Coșul de lux oferă: 570 Cărți variabile, 265 Lacăte ale dragostei, 130 Compost special a la Suzi, 175 Super compost, 4 Pachete de cărți de Ziua Îndrăgostiților. Preț standard 15,99 euro.
  ---------------------------------------------------------------------------
  Accesând eventul vi se va deschide următoarea fereastră:

  6.png

  Din cadrul acestei ferestre de event veți avea acces la Mini - joc.

  Fiecărui personaj din cele 3 prezente în fereastra de joc îi corespunde câte un set de 2 segmente de tablă. Pentru primele două jocuri va fi disponibil doar setul Polul nord. După finalizarea celor 2 segmente, celelalte 2 personaje, respectiv hărți/table, devin disponibile putând fi jucate oricare dintre cele 6 hărți de oricâte ori se dorește, cu precizarea că recompensele pot fi schimbate la a doua accesare.

  Segmentul al doilea al a unei hărți poate fi jucată doar după finalizarea segmentului 1 iar segmentul 1 poate fi rejucat doar după finalizarea segmentului 2 de pe aceeași hartă.

  Pentru a consulta planșele de joc (segmentele) trebuie selectat personajul cu click (cu excepția primului joc), apoi cu click pe una din planșele de pe masa din centrul ferestrei de event. Pe fiecare segment există 2 sau 3 trasee posibile a câte 10 pași (”câmpuri”).

  Un mini-joc va începe doar la click pe butonul pe care este reprezentat Pachetul de cărți de iarnă. La începerea jocului apar 4 cărți ”de deplasare” ca în imaginea de mai jos. Suma valorilor celor 4 cărți va fi întotdeauna 10, fiind creditate aleatoriu una din combinațiile 1+2+2+5, 1+2+3+4 sau 1+1+3+5. În cadrul unui mini-joc trebuie mutat ”pionul” în funcție de valorile cărților de deplasare de la punctul de plecare din stânga pâna la finalul din dreapta segmentului pe unul dintre traseele posibile.


  La finalul fiecărui segment de tablă se primesc câte 4 monede-stea.

  La selectarea cărților de deplasare se vor ”aprinde” câmpurile pe care personajul pion poate fi mutat, ca în imaginea de mai sus. Prin click pe un câmp selectat pionul va fi deplasat pe acesta, cartea de deplasare utilizată va dispărea iar recompensa corespunzătoare câmpului va fi creditată.

  Pe anumite câmpuri de pe table există Jocul trivia care oferă Puncte Trivia.

  La acest joc va fi afișată o întrebare cu un răspuns corect din până la 4 răspunsuri posibile. Dacă veți răspunde corect la întrebare, veți primi 4 Puncte trivia față de 2 Puncte trivia în cazul unui răspuns greșit. Întrebările de acest tip sunt legate de istoricul Farmerama, caracterisiticile de joc și altele legate de tematica eventului.

  Notă: Nu vă putem oferi răspunsurile la aceste întrebări.


  Important: Toate recompensele câmpurilor, cu excepția abțibildurilor, câmpurilor cu jocurile și câmpurilor cu numărul 10, sunt valabile doar pentru prima accesare. La prima accesare, premiile vor fi din lista următoare, ca în imaginile de mai jos: 600 PE x Nivelul de joc, 8 Compost special a la Suzi, 4 Compost turbo a la Suzi, 12 SC, 2 SH, 2 Rotații gratuite, 4 Tichete petrecere, 16 Parfumuri, 2 Parfumuri de lux, 3 Steluțe, 5 Banane aurite, 1 Banană aurită, 2 Creițari, 1 Chutney de morcovi și mere, 1 Aranjament ”Puritate”, 1 Turtă dulce, 1 Bonus de PE/PET L, 1 Bonus de PET S, 1 Cutie de scule XL, 1 Ladă de animale obraznice, 1 Ladă de provizii pentru fermă III, 1 Ladă de bonusuri, 1 Ladă de animale vesele, 3 Adăposturi misterioase „Mozaic”, 6 Arbori minune Tiki „Fiji”, 5 Mamudele și alte surprize.
  La a doua accesare a unei căsuțe, va oferi 200 PE x Nivelul de joc, 200 PET x Nivelul tropical, 100 GG x Nivelul de joc sau 1 Ladă cu romantism I!

  Recompensele posibile sunt următoarele:


  Tabla
  Oraș - segment 1:

  M1.1.jpg

  Tabla
  Oraș - segment 2:

  M1.2.jpg

  Tabla
  Tropicală - segment 1:

  M2.1.jpg

  Tabla
  Tropicală - segment 2:

  M2.2.jpg

  Tabla
  Clar de lună - segment 1:

  M3.1.jpg

  Tabla
  Clar de lună - segment 2:

  M3.2.jpg

  ---------------------------------------------------------------------------
  Shop de event


  S1.jpg

  S2.jpg

  Monedele-stea și punctele trivia rămase în Șură după încheierea eventului vor fi transformate în 200 PE, 200 PET și 200 GG.
  ---------------------------------------------------------------------------

  L1.png
  Lada cu romantism I oferă la deschiderea din inventarul de consumabile, aleatoriu, una din următoarele: Lada cu romantism II, Lada cu romantism III sau Lada cu romantism IV.

  L2.png
  Lada cu romantism II oferă la deschiderea din inventarul de consumabile, aleatoriu, una din următoarele: 5 SC, 2 Compost special a la Suzi, 2 SH, 2 Compost turbo a la Suzi, 2 Parfumuri de lux, 2 Creițari.

  L3.png
  Lada cu romantism III oferă la deschiderea din inventarul de consumabile, aleatoriu, una din următoarele: 1 Tichet petrecere, 20 SC, 8 Compost special a la Suzi, 8 SH, 1 Ladă de bonusuri.

  L4.png
  Lada cu romantism IV oferă la deschiderea din inventarul de consumabile, aleatoriu, una din următoarele: 1 Adăpost misterios „Agger”, 1 Adăpost misterios „Mozaic”, 1 Arbore minune „Song Gao”, 1 Arbore minune Tiki „Fiji”, 1 Cutie magică „Piccolo”


  A.png
  Abțibilduri

  I1.jpg

  I2.jpg

  I3.jpg

  LV.png
  Linie de Vrej Ziua Îndrăgostiților 2021
  Oferă: 2.500 PE x Nivelul de joc, +250% PE/PET din ateliere pentru 10h, +250% PE/PET din reproduceri pentru 10h / 80 ore

  NOTĂ: Pentru că jocul se află într-o continuă dezvoltare și are parte mereu de transformări, vă rugăm să aveți în vedere faptul că tutorialele de forum din secțiunea FAQ reprezintă mijloace de ajutor complementare puse la dispoziție de moderatori. Compania Bigpoint își rezervă dreptul de a modifica ulterior datele prezentate, fără a anunța în prealabil acest lucru.
  Pentru informațiile cele mai recente, urmăriţi în permanență secțiunea //Anunțuri oficiale//.
   
  -katnik-, florinidm, trancesound și alți 12 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.