Anunț Ziua recoltei

Discuție în 'Blogul dezvoltatorilor' creată de nikolae28, 22 Noi 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. nikolae28

  nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  După cum sunteți obișnuiți, eventul tip Ziua recoltei are loc în această perioadă a fiecărui an. În acest an suntem confruntați cu decizia de amâna începerea acestui event până pe data de 30 noiembrie 2021, în loc de 24, din cauza unor probleme apărute la testele efectuate și care ar fi împiedicat desfășurarea acestuia în cele mai bune condiții.

  Pentru a compensa un pic această așteptare, v-am pregătit un mic Cod bonus: SRYHRVST21 care oferă: 40 Super compost, 40 Compost special a la Suzi, 12 Super hrană, 10 Creițari, 1 ladă de bonusuri și 4 Lăzi de animale vesele. Codul este valabil de acum până pe data de 25 noiembrie 2021 ora serverului 23:59.

  Echipa voastră Farmerama !
   
  tolicuturicu, jupanu89, adriane45 și alți 20 apreciază asta.
 2. k0

  k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Vă prezentăm mai jos mesajul dezvoltatorului legat de acest event:

  Regretăm să vă informăm că trebuie să amânăm evenimentul Ziua Recoltei din acest an (din nou). Și ne pare și mai rău de faptul că trebuie să amânăm lansarea pentru ianuarie 2022.
  Există mai multe motive, pentru a-l numi pe cel mai important: ne-am confruntat cu probleme tehnice grave care nu numai că au întârziat masiv implementarea, ci au dus și la diferite efecte secundare care apoi ar provoca probleme tehnice pentru voi și ar oferi o experiență foarte neplăcută. În ultimele zile am încercat totul pentru a scăpa de aceste probleme, dar nu am reușit.

  După cum vă puteți imagina, aceasta este o experiență dezamăgitoare, dar am decis că meritați un eveniment funcțional și distractiv. Și sincer: nu putem oferi un eveniment funcțional și distractiv în situația actuală.

  De ce mutăm evenimentul în ianuarie? Nu dorim ca evenimentul să se desfășoare în perioada sărbătorilor și sperăm că puteți înțelege. Nu vom putea remedia toate problemele înainte de sfârșitul lunii decembrie, așa că evenimentul „de anul acesta” va avea loc în ianuarie. Și da, se simte ciudat - și pentru noi. Oricum, sperăm că puteți înțelege decizia noastră și vom face tot posibilul să oferim un eveniment grozav. Nu in noiembrie, ci in ianuarie... Încă se simte ciudat.

  Săptămâna viitoare vom distribui din nou un cod bonus pentru a compensa puțin.

  Vă mulțumim pentru răbdare, loialitate și înțelegere.
  Echipa voastră Farmerama
   
  florinidm, Crocodilul, goldhe și alți 37 apreciază asta.
 3. nikolae28

  nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

  Salutare fermieri,

  Începând cu data de 1 decembrie 2021, ora României 15:00, va fi disponibil un pachet ce conține următoarele:

  - 5 x Upgrade siloz
  - 5 x Tichet de petrecere
  - 1 x Ladă de bonusuri
  - 1.190 Puncte recompensă pentru Sezon
  - 2 x Token de sezon
  - 1 x Cupon Ajutor agricol 3 ore

  Acest pachet va putea fi revendicat din fereastra News până la data de 5 decembrie 2021, ora României 23:00.

  Echipa voastră Farmerama !
   
  nicayuki, florinidm, love_cakes și alți 36 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.