Feedback În așteptarea lui Moș Crăciun

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 18 Dec 2024.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Acest sondaj se va închide pe 12 Ian 2025 la 06:40.
  1. Îmi place

76,4%
  2. Mi-e indiferent

2,2%
  3. Nu-mi place

21,4%
  1. mishakrmen

mishakrmen Novice forum

si ma gandeam ca doar la mine a disparut plantele donate.....

fabian201070, oni2012, paulici_01 și alți 10 apreciază asta.
  2. cp58

cp58 Ambasador forum

[​IMG][​IMG][​IMG]

Modificat ultima dată: 21 Dec 2024
    petrilia10, fabian201070, tudor1966 și alți 16 apreciază asta.
  3. gicahrean

gicahrean Scriitor în devenire

Si la mine la fel.

fabian201070, -iulia1992-, oni2012 și alți 8 apreciază asta.
  4. emma1257

emma1257 Scriitor în devenire

si la mine au disparut

fabian201070, -iulia1992-, oni2012 și alți 8 apreciază asta.
  5. kipriani

kipriani Începător forum

la mine plantele si dropul, am donat partial dar nu mai am nimic donat si nici in inventar

kameliana59, -iulia1992-, oni2012 și alți 8 apreciază asta.
  6. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Se vede treaba ca nu era Mosul. Era Grinch! :)
    Stiu pe cineva care la fiecare event rade de mine ca intai strang plantele si la urma donez. Pai? :)

7. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Eroarea care a cauzat dispariția donațiilor parțiale este acum corectată. Se caută o soluție pentru a returna articolele donate jucătorilor afectați.

kameliana59, maimutica, -iulia1992- și alți 17 apreciază asta.
  8. .coanamare.

.coanamare. Scriitor în devenire

Buna seara! A fost o creditare cont cu 5 monede norocoase pe care nu le gasesc. Cineva le-a primit?

9. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Le-ai cautat la chioscul cu abtibilduri?

10. Bastet

Bastet Începător forum

Cam incurcat eventul asta. Uneori nu inteleg de ce dezvoltatorul face chestii asa complicate. Poate ca gresesc dar eu cred ca sunt mai multi jucatori de virsta a doua cel putin si am vrea sa ne jucam, sa ne relaxam, nu sa citim tutorialele de 5 ori ca sa intelegem ce e de facut. Uneori am senzatia ca pierd si timp si bani. Mai multa agitatie nu inseamna mai bine. Pacat de atita munca si de o parte si de cealalta! Am terminat "Ciorapul", dar nu pricep cum se obtine luminarea si la cel de-al treilea joc, "Lana Yule" e chiar plictisitor. De-a lungul timpului ati avut evenimente asa frumoase. Uneori le-ati putea repeta si atit.

Agoma, Daciana_36, Eveline65 și alți 32 apreciază asta.
  11. PauL_MC

PauL_MC Avansat

Voiam și eu să spun asta dar m-a lovit inspirația când scriam mesajul.

Evenimentul constă în împodobirea bradului. Pentru el este necesar în linii mari plante de eveniment și alte chestii de la celelalte evenimente.

1. Primul eveniment este Ciorapul de Crăciun. Este doar de donat. Nu TREBUIE făcut, dar oferă o cutie Piccolo și 1 Ou de ren.

2. Puzzle vesel. Evenimentul are o Ladă de boluri cu prăjituri ce poate fi colectată la 4 ore și oferă 6 piese. De la acest eveniment se colectează 2 Lumânare fără flacără și Haos colorat (+). Necesită 240 de piese. Care se află câte 6 în fiecare Ladă de boluri cu prăjituri sau Skateboarding cu ravagii (+) care produce Bol cu prăjituri.

3. Lână Yule. 21 de stagii de mutat prăjiturele. (525 Monedă stea= 2 lumânări din magazin). Stagiu 13 trebuie terminat în timp pentru bonus deoarece oferă Skateboarding cu ravagii (+) care produce Bol cu prăjituri.

Concluzie. Evenimentul Puzzle vesel pe la jumătatea lui oferă Haos colorat (+) care produce Cutie cu ornamente. Iar evenimentul Lână Yule oferă la jumătatea sa, Skateboarding cu ravagii (+), care produce Bol cu prăjituri. Deci de la un eveniment produce pentru celălalt.

Agoma, Daciana_36, fabian201070 și alți 29 apreciază asta.
  12. kameliana59

kameliana59 Comandant forum

Mie imi place stilul asta de event dar mi se pare exagerat timpul mare pt. a primi recompensele necesare. Pina sa ajungi sa ai 180 de piese de Puzzle ca sa iei *Haos colorat* trebuie sa recoltezi cam de 5 ori pe zi si si asa ai nevoie de 6 zile( 5x6=30; 30x6=180). In acest timp reusesti sa faci doar 6 (cel mult) stagii la *Lână Yale* pt. ca primesti doar 1 cutie cu ornament la 23 ore, deci 1/zi. Ca sa ajungi la stagiul 13 tot mai ai nevoie de 4 zile timp in care primesti 2 cutii cu ornamente/zi (una la 23 de ore si cealalta la 20 de ore), deci cam 10 zile sa ajung la stagiul 13; pe urma Dumnezeu cu mila, ca nu am mai socotit pt. ca este misiune imposibila pt. mine sa pun ceasul ca sa adun bolurile cu prajituri.

Agoma, Daciana_36, dydyana97 și alți 31 apreciază asta.
  13. Bastet

Bastet Începător forum

Multumesc frumos pentru lămuriri! Sa avem sarbatori frumoase si sa nu ne pierdem speranta, in asteptarea Mosului!

Daciana_36, fabian201070, cp58 și alți 17 apreciază asta.
  14. .coanamare.

.coanamare. Scriitor în devenire

Imi poate spune cineva daca s-au primit plantele donate inapoi?

fabian201070, paulici_01, victorashi și alți 7 apreciază asta.
  15. geta57

geta57 Analist forum

Încă nu.....poate pe luni.

fabian201070, paulici_01, victorashi și alți 8 apreciază asta.
  16. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Cred că doar ce le-am primit, 3000 plante si 600 drop, am văzut că au crescut cantitățile!
    Probabil că atât donasem!

fabian201070, paulici_01, victorashi și alți 9 apreciază asta.
  17. _sorina_elena_

_sorina_elena_ Novice forum

Da

fabian201070, paulici_01, victorashi și alți 9 apreciază asta.
  18. leutzu61

leutzu61 Locuitor permanent

am primit lumanarea nr 3. spor la ferme.

fabian201070, paulici_01, victorashi și alți 7 apreciază asta.
  19. jeni1952

jeni1952 Pretendent

de unde?

fabian201070, paulici_01, victorashi și alți 4 apreciază asta.
  20. SkumpikaNina

SkumpikaNina Maestru forum

Sunt 2 lumanari la mini jocul "puzzle vesel" (cadoul nr.3 si nr.5)
    iar celelalte 2 sunt la shop-ul mini jocului "Lana Yule"(140 monede stea):)

fabian201070, paulici_01, victorashi și alți 5 apreciază asta.