Feedback În așteptarea lui Moș Crăciun

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 18 Dec 2024.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Acest sondaj se va închide pe 12 Ian 2025 la 06:40.
  1. Îmi place

76,4%
  2. Mi-e indiferent

2,2%
  3. Nu-mi place

21,4%
  1. Bastet

Bastet Începător forum

Update!
    Mi-am schimbat votul de la "nu-mi place" la "imi place". Vreau sa-mi cer scuze pentru parerea de mai sus: cred ca eram prea obosita. Pana la urma evenimentul a fost, este inca pentru ca mai am un pic pana la finalizare, SIMPATIC. Cadourile, super! An nou fericit tuturor!

daneu, cp58, oni2012 și alți 10 apreciază asta.
  2. .Raluca06.

.Raluca06. Comisar forum

Felicitari vinfiert pentru finalizarea eventului si iti multumesc pentru postarea rezolvarilor. Fara ele nu mi-ar fi usor si mai mult ca sigur as gresi combinatiile si as irosi cutiile. Esti super fermier! Meriti un premiu pentru ajutorul dat! Din partea mea...sigur va fi la urmatorul DC!
    Un an bun, cu sanatate, forta de munca, sa fii inconjurat de prietenii tai din viata reala dar si de fermierii vechi si noi care te aprecieaza!
    La multi ani!

3. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Eu nu am pachetele cu mos craciun la articole de sezon...am abtipilduri

malagambafane, daneu, cp58 și alți 10 apreciază asta.
  4. kameliana59

kameliana59 Comandant forum

Le gasesti in zilele de :02 ianuarie 2025 ora României 01:00 - 04 ianuarie 2025 ora serverului 23:59

5. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Multumesc frumos

malagambafane, paulici_01, daneu și alți 9 apreciază asta.
  6. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

Cred ca am facut o greseala:( ! Am terminat tot eventul si acum am refacut primul nivel dar nu mi-a mai dat stelute ! Mai pot sa fac ceva sa mai iau Monezi Stea?

7. -katnik-

-katnik- Duce forum

Event finalizat,vot pozitiv,spor tuturor fermierilor !

paulici_01, victorashi, oni2012 și alți 11 apreciază asta.
  8. SelenaX...

SelenaX... Novice forum

Chiar daca nu-l terminai, tot nu faceai monezi stea, am incercat eu. Da, poti sa le cumperi cu MM. Nu inteleg de ce au mai pus atatea premii daca nu le poti lua, ma rog...

Razvy78, malagambafane, paulici_01 și alți 9 apreciază asta.
  9. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

Mersi mult! Deci nu are rost sa mai strang cutii de ornamente:(!

10. SelenaX...

SelenaX... Novice forum

Eu zic sa le strangi totusi, poate se schimba ceva pe parcurs, sa nu-ti para rau. Sunt prea multe premii pe care nu le poti lua, ceva nu e in regula...

11. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Te înșeli și induci în eroare alți jucători!
    Am spus mai sus, nu termini jocul și pur și simplu îl închizi!
    Primești premiul de consolare, 15 stelute!

Dacă ai făcut toate jocurile, steluțe nu mai ai de unde lua, dar primesti puncte si gologani din cutii, de la Haos colorat + întradevăr doar ornamente!

Modificat ultima dată de către moderator: 1 Ian 2025
  12. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

Mersi mult! Sunt bune si 15 stelute!
    P.S. Am jucat 3 jocuri! Am inchis jocul , m-a anuntat ca voi primi doar o recompensa partiala dar nu am primi nimc!:(

Modificat ultima dată: 2 Ian 2025 la 09:09
  13. Razvy78

Razvy78 Pretendent

inca putin si gata eventul,multumim vinfiert pt rezolvari
    [​IMG][​IMG][​IMG]

14. cp58

cp58 Ambasador forum

Event finalizat. Mii de multumiri Vinfiert pentru ajutor. La multi ani tuturor!
    [​IMG] [​IMG]

Razvy78, malagambafane, paulici_01 și alți 8 apreciază asta.
  15. oni2012

oni2012 Cunoscător forum

Bună!
    MicuNicu a explicat mai sus - primești premiul de consolare de 15 steluțe doar dacă NU AI TERMINAT cele 21 de nivele. Eu folosesc metoda cu succes la nivelul 19 și primesc în mod repetat 15 steluțe (consider că era in avantajul nostru dacă primeam cutii la 4 ore și boluri cu prăjituri la 23 de ore). Eu personal țin să le mulțumesc lui MicuNicu și Vinfiert că au împărtășit cu noi această metodă de a obține mai multe monede stea și schemele care sunt de un real ajutor la nivele mai mari!

Razvy78, malagambafane, paulici_01 și alți 9 apreciază asta.
  16. coboduza

coboduza Scriitor activ

Primeai 15 stelute per joc, daca inchideai inainte de a termina tot sirul . Eu sunt la nivelul 20 ,l-am terminat si pana in data de 8 o sa joc nivelul 21 si dupa 10 -15 sec inchid jocul si o sa primesc 15 stelute.6 zile x 2 =12 x 15 stelute , mai fac 180 de stelute

17. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

Ase este! Nu am citi bine! Mersi mult!
    Cred totusi ca trebuia specificat in tutorial:

Se pot anula maxim 8 mutări / joc.
    Premiul de consolare în cazul închiderii ferestrei va fi de 15 x Monedă stea.

Pentru a începe un joculeț este necesară 1 x Cutie cu ornamente.

Sunt 21 de sarcini ale căror recompense suplimentare se găsesc în tabelul de mai jos (dacă jocul este terminat înainte de timpul alocat), pe lângă cele 20 25 x Monedă stea oferite pentru terminarea jocului.

Razvy78, malagambafane, paulici_01 și alți 7 apreciază asta.
  18. -vladutz98-

-vladutz98- Junior Expert

Final de event! Spor celor ce mai au de munca! Multumesc vinfiert!

Razvy78, malagambafane, paulici_01 și alți 8 apreciază asta.
  19. cm33

cm33 Novice forum

Buna,
    Imi cer scuze ca ma bag, dar eu nu am primit nimic, desi imi apare mesaj ca primesc recompensa partiala... Cele 21 de sarcini nu le-am incheiat, am facut exact cum spun jucatorii de mai sus, am "testat" multe variante, am inchis inainte de terminarea timpului alocat, am inchis in timpul alocat, am resetat mutarile/nu am resetat mutarile... am consumat Cutii cu ornamente degeaba. Pacat de premii ...

20. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Pai cred că faci o confuzie între a termina în timp si a închide jocul!
    Ca să primesti premiul de consolare (15 monede stea, ca în tutorial) nu termini de loc, pur și simplu închizi jocul după ce ai făcut câteva mutări! Dacă îți apare că primești recompensa parțială, înseamnă că jocul respectiv l-ai mai jucat dar nu te-ai incadrat în timp.
    Treci la următorul joc nejucat, și pe acela închide-l din x fără să-l termini (nici în timp nici în afara timpului) și atunci primești recompensa de consolare, cu următoarea cutie de ornamente ți se deschide același joc!
    Și eu tot la 21 închid de 2 zile, jocul 21 e chiar simplu, s-ar face fără probleme în timpul alocat și fără resetare!