În jurul lumii - Discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 31 Mar 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ardentlove

ardentlove Talent de excepţie

Buna,

In primul rind, scuze de dublu-post, te rog: Eu ma refeream ca am profit mai mare, sa las parcelele unde pot scoate si cultiva plante, si nu sa le scot pentru a pune niste iteme, care oricum le am cistigate in Linia de Vrej. La acest profit ma refer eu, ca in ultima vreme, se cer si plante diverse, din Sura, si nu imi convine sa le cumpar ca altii, care prefera sa puna iteme in locul parcelutelor, pentru a le cultiva singurei. Altfel, eu una sunt multumina pe deplin de itemele cistigate doar o data, si nu de doua ori. Parerea mea, personala, este ca asa cum era mai in trecut, cu iteme doar pentru Vrej, adica doar odata, este foarte OK.
    Seara faina tuturor
    Ciao

Ursoaica apreciază asta.
  2. -doru71-

-doru71- Novice forum

Aveti dreptate toti, fiecare in felul sau. Solutii pentru descongestionarea inventarului exista (vanzarea itemelor vechi cu PE putine la D&C, mutarea lor pe o linie de vrej din cele luate cu stelute de la arborele intelepciunii sau din cele cumparate cu MM (extinderi). Binenteles ca si dezvoltatorii pot oferi solutii in timp - introducerea de noi linii la Arbore sau cresterea numarului extinderilor care acum sunt 12. Sau solutia radicala - modificarea inventarului in genul unor rafturi sau cutii organzatoare cum avem multi acasa prin debarale sau magazii, in care sa punem itemurile nefolosite dupa categorii (decoratii, iteme cu valori mici, cu valori mari). Pe alte forumuri circula zvonuri ca s-ar putea proceda la o astfel de reorganizare pentru adaposturi - simple, colorate, ateliere simple, colorate. Ar fi o surpriza placuta a se intample asta odata si pentru adaposturi si pentru decoratii.

donnadmn, adria2, -elenaion49- și alți 4 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.