Feedback Înapoi în trecut

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 30 Aug 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 5 Sep 2017.
  1. Îmi place

87,1%
  2. Îmi este indiferent

4,7%
  3. Nu-mi place

8,2%
  1. Criselt

Criselt Legendă vie

Sfarsitul primei zile: 4 etape construite la prima cladire, 5 la a treia, 56 papura, 223 papyrus, 95 calcar si 90 steatit. Pentru animale, am facut shopping, si sigur voi mai face si maine, dar asta e... arta (constructiei) cere sacrificii! O seara frumoasa tuturor si spor la cladit!

-ciocollate-, roliana57, sile_mony și alți 21 apreciază asta.
  2. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Imi place eventul si il voi face !Avem multe PE, PET, GG si alte premii importante !Cupoanele ma intereseaza mai putin pentru ca imi satisfac singurul moft pe joc , de un an imi cumpar lunar abonamentul la combina( din 2010 am tot recoltat manual si mi-a ajuns ) .Pentru inceput dropul e bun ,vom vedea ce va fi pe parcurs !Spor tuturor si drop cat mai bun!

3. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Am inceput si eu constructia. Grafica e deosebita, felicitari BP pentru asta :)

4. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

Event terminat in totalitate ! am avut bonus de 200% la recolta + scompost ,dropul aproape l-am facut la prima recolta din floare de colt Si pepene galben ,,,Succes tuturor va doresc !

-ciocollate-, Jettatura, mariuta48 și alți 40 apreciază asta.
  5. crissram

crissram Scriitor în devenire

Event finalizat 100%! Am avut noroc cu un bonus de 200% la recoltat/12 ore, am completat cu supercompost, si asta a fost. Premii f bune, linia de vrej atractiva, dau un vot pozitiv, cu mare drag! Succes tuturor in continuare, cu siguranta este un event de terminat, nr de plante cerute, mai mult decat rezonabil, iar dropul este bun si fara Howie, trebuie doar putina strategie. Recomand pt drop/insula Abanos(ieftin de achizitionat, si PE multe), iar pe ferma Garoafa,Trandafir, etc....Spor s-aveti!

mariuta48, roliana57, sile_mony și alți 25 apreciază asta.
  6. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Event foarte frumos si destul de darnic. Am votat deja cu nota maxima. Grafica e deosebita ca de alt fel la foarte multe eventuri. Daca dropul m-ajuta azi termin cladirile laterale. Mult spor la construit!

-ciocollate-, Jettatura, mariuta48 și alți 18 apreciază asta.
  7. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Felicitari marcela_f69 esti o harnicuta si o darnicuta.;)
    Pana acum eu la capitolul construire stau cam asa.
    Cladirea din stanga am facut 7 sarcini.
    Cladirea din dreapta 10 sarcini.
    Si la cladirea din centru nici o sarcina.
    Usurel asa nu vreau sa epuizez oitele.
    Multa bafta tuturor la drop si mult spor la construit.

-ciocollate-, roliana57, sile_mony și alți 19 apreciază asta.
  8. Floryn_rLz

Floryn_rLz Novice forum

M-am razgandit si vreau sa incep si eu eventul,am sanse sa il termin daca incep azi,sau ar fi mai bine sa ii spun pas?

-ciocollate-, roliana57, sile_mony și alți 9 apreciază asta.
  9. jenel74

jenel74 Novice forum

Ai timp.

Floryn_rLz, Jettatura, sile_mony și alți 10 apreciază asta.
  10. solange20101990

solange20101990 Novice forum

o mica curiozitate..fiecare avem un animale anume de donat sau toti pe acelasi??:oops:pt ca eu.o fi ghinionul meu, din toate animalele care le am,mi-au picat fix magarii de care am fff putini:cry:

11. Shepherd

Shepherd Guest

12. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Pana acum am facut cate 9 sarcini la cladirile din dreapta si din stanga, 2 la cea din mijloc. Peste noapte facem drop ;).

Modificat ultima dată: 1 Sep 2017
    mariuta48, miaandrei59, roliana57 și alți 14 apreciază asta.
  13. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Eu pina acum am facut 9 sarcini la cladirea din stinga,2 sarcini la cea din mijloc iar la cea din dreapta am terminat toate sarcinile( azi nu am putut culege decit dimineata la ora 5 si acum )

mariuta48, miaandrei59, roliana57 și alți 17 apreciază asta.
  14. amy46

amy46 Maniac forum

Si eu am terminat sarcinile din dreapta....in stanga doar 9 sarcini,iar in mijloc 3...

mariuta48, miaandrei59, roliana57 și alți 15 apreciază asta.
  15. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Inchei seara cu cladirea din partea dreapta finalizata,cea din stanga mai am o sarcina si cea de la centru am facut doar 3 sarcini,voi continua maine,acum oitele s-au dus la culcare.
    Spor mult tuturor si o noapte frumoasa..

mariuta48, miaandrei59, roliana57 și alți 19 apreciază asta.
  16. pinok86

pinok86 Împărat forum

Sa va spun si eu cum sta treaba pe santierul meu: cladirea stanga si dreapta - gata, la cea din centru am facut doar 3 sarcini. Am avut noroc de un bonus de 100% recolta si am terminat ambele plante. Acum ne ocupam de drop. Am dat deja vot pozitiv.
    Bafta la toata lumea!

mariuta48, roliana57, sile_mony și alți 17 apreciază asta.
  17. Criselt

Criselt Legendă vie

Si eu am terminat cladirile laterale, iar la cea din centru am indeplinit 4 sarcini. Am cam ramas in pana de calcar, asa ca oitele se vor odihni pana mai vine un transport de la cariera. Oricum, timp e suficient. Succes si voua!

Modificat ultima dată: 2 Sep 2017
  18. jymmy1986

jymmy1986 Începător forum

conteaza nivelu la baharama ca sa primesti si papirus aurit?

Jettatura, -iulia1992-, marcela_f69 și alți 2 apreciază asta.
  19. Shepherd

Shepherd Guest

Trebuie să ai minim nivelul 14, şi să ai deblocat accesul la insulă.

Modificat ultima dată de către moderator: 2 Sep 2017
    rusu.luci, mara62, Jettatura și alți 6 apreciază asta.
  20. jymmy1986

jymmy1986 Începător forum

pai am dar nu pot sa plantez adica nu le gasesc

rusu.luci, mara62, Jettatura și alți 5 apreciază asta.