Feedback Înfiorătoarea petrecere de seară

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 1 Mar 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 11 Mar 2018.
  1. Îmi place

17,6%
  2. Mi-e indiferent

2,1%
  3. Nu-mi place

80,2%
  1. marianvaly6767

marianvaly6767 Mogul forum

Vot negativ.Cauza:cerinta mare de plante si dropul slab.

krista_ion, t_ina_e, Criselt și alți 13 apreciază asta.
  2. dadan

dadan Oracol omniscient

Vot negativ si din partea mea.Cred ca si cu toata padurea de ciuperci activata e ft greu de obtinut.Chiar nu inteleg rostul unor astfel de eventuri la care majoritatea renunta.Pacat pentru cei care s-au chinuit sa ,,il compuna,,.

3. jagarella

jagarella Supervizor forum

Da, cred ca a gresit calculul la drop BP. NU prea cred ca o sa-l termin. Dupa cum spuneam ma intereseaza SH. Pe urma potopul

4. miracol31

miracol31 Profesionist forum

Si eu spun pas acestui event :mad: din doua ture de ciuperca luminoasa si doua de floare de amurg am strans doar 157 drop>:(

gaboneza61, t_ina_e, doro090767 și alți 15 apreciază asta.
  5. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

eu am ajuns la faimosul nr de drop 500 polonice ,azi noapte am avut ciuperci luminoase si adaposturi pe un teren au iesit 49 celalalt 40 rest drop de facut 355 ,plante mai am de facut 80 buc , am avut bonus de 100 % la tot ,am gresit calculul un pic , pe urma am sa merg pe diferite plante experimentez care cat drop dau in functie de timpul de coacere , sper sa termin complect ,fara a cumpara cosuri /drop ! Spor la cat mai mult drop tuturor !

-ciocollate-, goldhe, t_ina_e și alți 17 apreciază asta.
  6. ancadoina

ancadoina Avansat

si eu am renuntat

-Abramburica-, gaboneza61, t_ina_e și alți 15 apreciază asta.
  7. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Vot negativ si din partea mea. Premiile sunt cat de cat bune, dar linia de vrej lasa de dorit. Voi incerca sa iau itemii (dau 10500 PE la 22 h, mult mai mult cu bonusuri) pentru ca linia da mai putin PE la 15 h.

8. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Cu toate ca nu e usor si dropul e slabut,las vot pozitiv.

Nu am mai avut de mult timp 60 unitati superhrana la un event ca recompensa.

E adevarat ca m-ar fi incantat si o casuta de zane pisici sau un fag chihlimbariu (pt ca nu am nici unul :((() sau alt pom rar printre recompense dar nu e rau nici asa.
    Sper sa fie pe viitor.

PS: Nu inteleg de ce va grabiti sa dati vot negativ cand mai avem inca 64 de ore la dispozitie...

marcela_f69, t_ina_e, doro090767 și alți 14 apreciază asta.
  9. maxxy

maxxy Rutinat

228 drop pentru mine pana in acest moment, nici vb de terminat :oops:, a da votul meu ca si al majoritatii cred este negativ, de mult n-am mai votat asa..

p.s sa speram ca va creste dropul, mai ales ca doar o parcela mai am acum de deblocat.

Modificat ultima dată: 3 Mar 2018
    marcela_f69, t_ina_e, doro090767 și alți 13 apreciază asta.
  10. ancadoina

ancadoina Avansat

trebuia sa ne lasati sa deblocam padurea de ciuperci si dupa aceea sa facem un event mai pretentios / asta e parerea mea

gaboneza61, marcela_f69, t_ina_e și alți 14 apreciază asta.
  11. Claudia

Claudia Duce forum

Aveam padurea deblocata, dar am obtinut doar 304 drop pana acum, cu ceva efort, si mai sunt doar vreo 2 zile si jumatate din event. Cred ca se poate finaliza doar cu SC, asa ca in ferma mea nu se poate finaliza :). Evident, nu-mi convine si nu-mi place acest aspect.

12. Norocellys

Norocellys Scriitor activ

Buna, eventul a fost prelungit cu 24 de ore. Cred ca se poate finaliza. Spor!

marcela_f69, t_ina_e, doro090767 și alți 9 apreciază asta.
  13. pinok86

pinok86 Împărat forum

Ieri am folosit SC la 4 culturi de planta de event, noroc ca aveam ceva SC strans. Acum mai am nevoie doar de 200 buc plante si 485 drop.
    Chiar daca s-a prelungit eventul si sunt sanse sa-l finalizam, votul ramane negativ.

gaboneza61, marcela_f69, t_ina_e și alți 15 apreciază asta.
  14. Criselt

Criselt Legendă vie

Ma bucur ca s-a prelungit cu o zi. Din punctul meu de vedere, indiferent daca finalizam eventul sau nu, beneficiem de terenul Clar de luna deschis. Ori, in 24 de ore suplimentare se mai pot face muuuulte!

gaboneza61, marcela_f69, petra2172 și alți 12 apreciază asta.
  15. Steluta72

Steluta72 Novice forum

am si eu o nelamurire, bulbi oculari si linia de vrej care reduc timpul de crestere 20 si 10 % la plante nocturne, au efect si la plantade event? la mine planta de event creste creste ca o planta normala, 3,12h in loc de 2h cum ar fi normal. planta+apa20% +bulbi20% +vrej10% =planta-50%.

-elenaion49-, marcela_f69, petra2172 și alți 7 apreciază asta.
  16. amy46

amy46 Maniac forum

nu au nici un efect asupra plantei de event,pentru reducerea timpului poti folosi doar ingrasamant,apa si SC..

17. iarina56

iarina56 Mogul forum

Buna ! Incerc sa fiu optimista insa realitatea nu prea ma lasa. De la un timp, eventurile se succed unul dupa altul, chiar se suprapun si sansele sunt din ce in ce mai mici in a le termina, nu mai spun sa faci stocuri in ferma pentru cooperativa. Alerg de pe un teren pe altul, cu alte plante, alt drop, cu alte cerinte. Cred ca ar trebui rarite eventurile sau sa se mai scada cerintele acestora. Dupa o luna de eventuri succesive raman fara SC, combine, etc si am totusi nivelul 122. O sa mi se raspunda ca daca nu pot, sa nu fac acel event. Este adevarat insa imi doresc sa joc si este frustrant sa ai astfel de impedimente.
    Cu mari eforturi si stres am reusit sa fac jumatate din sarcini dar ma impiedic de drop care este mic, mic, mic. Cu speranta ca nu am suparat pe nimeni o zi frumoasa va doresc !

gaboneza61, aniraf, rubarbu și alți 17 apreciază asta.
  18. maxxy

maxxy Rutinat

La mine e din ce in ce mai prost dropul dupa cele doua terenuri plantate cu planta de event am luat numai 27 drop, precizez ca mai am de deblocat doar o parcela din terenul 2, chiar nu stiu ce sa mai fac, ma las pagubas cred o sa fac cat se poate din event.
    P.S Nici daca s-ar prelungi o saptamana eventul nu am cum sa termin din cauza dropului >:(

-mamaleone, florinik22, gaboneza61 și alți 12 apreciază asta.
  19. Din pacate nu pot termina eventul... am terminat doar primele 4 misiuni din 12... si la momentul actual am 3 drop
    Dropul e infernal orice as pune:oops:Deci de aici zic pas si ma opresc:(n-am mai patit asa ceva...

20. deea1221

deea1221 Scriitor în devenire

Mai am nevoie de 313 drop .Estimez ca maine seara este gata ,fara stres.
    Am tot terenul deblocat.Spor.

robert-adila, -elenaion49-, cerbul și alți 13 apreciază asta.