Feedback Înfiorătoarea petrecere de seară

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 1 Mar 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 11 Mar 2018.
  1. Îmi place

17,6%
  2. Mi-e indiferent

2,1%
  3. Nu-mi place

80,2%
  1. amy46

amy46 Maniac forum

Linie de vrej activata si la mine....bafta tuturor..

robert-adila, cp58, mara62 și alți 20 apreciază asta.
  2. usordetinutminte

usordetinutminte Talent de excepţie

Bravo, felicitari - nu ne dai si noua "reteta"? Parca nu as sari peste acest event.

robert-adila, cp58, mara62 și alți 16 apreciază asta.
  3. amy46

amy46 Maniac forum

Iti dau cu drag reteta ..:)...am avut noroc de bonus la roata,asa ca plantele pt event au fost gata repede,apoi am plantat numai ciuperca luminoasa,am ambele terenuri deblocate,pe parcele mici,cu tot ce trebuie..(apa,ingrasamant,SC si buchet oribil)am reusit sa scot in jur de 60-70 drop de pe ambele terenuri....multa bafta iti doresc si tie sa inchei eventul :inlove:

robert-adila, cp58, donnadmn și alți 20 apreciază asta.
  4. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Eu mai am o gramada de tras; mai am nevoie de 3.700 plante si 285 drop.
    Somn usor, fermieri

cp58, donnadmn, malagambafane și alți 12 apreciază asta.
  5. cerbul

cerbul Locuitor permanent

Event finalizat.Succes tuturor!!!

robert-adila, cp58, donnadmn și alți 18 apreciază asta.
  6. Claudia

Claudia Duce forum

Am terminat si eu eventul. Plantele au avut dropul slab, pomii si mai slab, dar adaposturile au dat un drop constant bun si au facut diferenta. Din momentul in care le-am pus pe toate 32, cate am in total din cele 3 tipuri, nu am mai avut probleme cu dropul.

Spor tuturor!

robert-adila, cp58, dadan și alți 18 apreciază asta.
  7. pinok86

pinok86 Împărat forum

Event finalizat. Concluzia, daca nu foloseam SC terminam eventul asta seara. Deci prelungirea eventului cu o zi este binevenita pentru cei care nu au resurse de SC. Eu pentru drop am pus floare de amurg si imi dadea intre 44 si 50 drop la recoltare.
    Bafta la drop celor care inca se lupta pentru terminarea eventului!

robert-adila, cp58, dadan și alți 15 apreciază asta.
  8. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Eventul e gata si la mine. Spor tuturor!

robert-adila, cp58, doro090767 și alți 16 apreciază asta.
  9. maxxy

maxxy Rutinat

Salut am terminat si eu aseara acest event in sfarsit, multumesc herei pentru pont, puneti dragilor pentru drop parcele mari si cultivati plante care dau cele mai multe PE. Am votat negativ din cauza dropului dar pana la urma a fost un event care m-a pus putin in "miscare" si pe care l-am terminat. Bafta si voua.
    P.S Speram ca nu se va mai cere la un alt event de genu un asa nr mare de drop.

robert-adila, cp58, doro090767 și alți 15 apreciază asta.
  10. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Vot negativ, am rezerve de SC dar prefer să le păstrez, am luat itemele pe care le voi pune pe terenul conacul bântuit, liniei de vrej îi spun pas, probabil cândva o voi putea achiziționa cu moneda reală, dacă nu ma pot lipsi de cât oferă☹.
    Zi cu spor să avem ❤

robert-adila, cp58, doro090767 și alți 19 apreciază asta.
  11. doinitza1

doinitza1 Junior Expert

Un event de groaza! Pacat ca l-am inceput. Mai bine completam zonele de pe terenul padurea cu ciuperci. Vot negativ pentru linia de vrej.

robert-adila, cp58, doro090767 și alți 16 apreciază asta.
  12. mara62

mara62 Supervizor forum

Event finalizat. Votul meu este negativ :(

robert-adila, cp58, geckofeet666 și alți 12 apreciază asta.
  13. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

buna ziua event finalizat si la mine, si eu dau un vot negativ

iarina56, robert-adila, cp58 și alți 12 apreciază asta.
  14. -katnik-

-katnik- Baron forum

Event finalizat !
    Spor tuturor fermierilor !
    Ferma - lvl.137, Bahamarama - lvl.381
    Brutar - lvl.5, Confiturier - lvl.5

Spa Bahami - lvl.5, Florar - lvl.5
    Alchimist - lvl.5

robert-adila, cp58, malagambafane și alți 12 apreciază asta.
  15. Steluta72

Steluta72 Novice forum

event finalizat. reteta de la serul vampiric unde de unde se poate obtine?

robert-adila, cp58, malagambafane și alți 7 apreciază asta.
  16. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

robert-adila, cp58, malagambafane și alți 6 apreciază asta.
  17. dadan

dadan Oracol omniscient

Abia am terminat si eu eventul...Obositor! La un viitor event de acest gen voi zice pas din start.Initial am zis sa iau doar itemii insa am avut parte de un bonus plus unu la moara si m-am incumetat.Acum imi pare rau ca puteam debloca Arboretum-ul sinistru si padurea de ciuperci,dar acum asta este ...Cu siguranta data viitoare mai pun o caramida la deblocarea lorxD .Multa bafta tuturor in continuare!

petra2172, llyillyi, iarina56 și alți 19 apreciază asta.
  18. Criselt

Criselt Legendă vie

Eu am optat pentru deblocarea Padurii de ciuperci, si nu regret. Am deblocat trei zone, pana maine e gata si a patra, imi mai ramane cea cu zane-pisici, pentru care mi-am umplut sura cu necesarul de plante, deci sper sa o finalizez cat de curand posibil, in urmatoarele 2-3 nopti cu luna plina.

petra2172, llyillyi, iarina56 și alți 20 apreciază asta.
  19. doro090767

doro090767 Avansat

Event finalizat si Arboretum-ul deblocat!! :D Felicitari celor care au terminat si mult succes celor care se mai incumeta sa-l termine!! :)

petra2172, iarina56, -ciocollate- și alți 15 apreciază asta.
  20. luciana1949

luciana1949 Locuitor permanent

Eu inca ma lupt cu eventul acesta ciudat.Spun ciudat pentru ca nu inteleg dece la 3 recoltari de floare de amurg succesive,de pe un teren de 190 de parcele mici am cules prima data 43 de polonice,apoi 36 si acum 2 minute 26 de polonice.Am aruncat in lupta toate resursele de SC ca sa pot face asta si sa pot termina eventul dar nu ma pot lupta si cu aleatoriul.Deci,cred ca nu ma mai apuc niciodata de asemenea experiente pentru ca nu mai am nici timpul si nici rabdarea pentru asemenea surprize.Am cam imbatranit si-mi doresc ceva mai relax,ce sa fac.....

petra2172, mara62, Chrisstina87 și alți 18 apreciază asta.