Feedback Întâmpină primăvara

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 21 Mar 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

1. Îmi place

227 vot(uri)
    79,4%
  2. Mi-e indiferent

18 vot(uri)
    6,3%
  3. Nu-mi place

41 vot(uri)
    14,3%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în acest topic pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la evenimentul Întâmpină primăvara. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul.

Spor!

alinlazar123, t_ina_e, -katnik- și alți 11 apreciază asta.
  2. craniulalb

craniulalb Scriitor în devenire

multe sarcini si drop, dar interesant event, , oricum nota mea e maxima, sa ne bucuram ca a venit totusi primavara si sa avem spor la munca din ferma.

alinlazar123, Amy3, t_ina_e și alți 12 apreciază asta.
  3. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Eu sunt sceptica in privinta dropului,care nu e de neglijat cantitatea necesara de potiuni mai exact numarul de 1074.
    150 de sarcini sunt multe dar cerintele lor foarte mici,nu stiu sigur dar cred ca spun pas acestui event datorita recompenselor,,doar 4 adaposturi misterioase,un cupon combina,8 arbori,25 sh,6 rotatii,3 banane,1 adapost roz si unul rosu,
    foarte putin,eu iubesc enorm primavara dar prefer sa nu votez acum ,mai am timp sa ma gandesc daca particip la acest event.

1bebelusa, mioara70, rusu.luci și alți 31 apreciază asta.
  4. dadan

dadan Oracol omniscient

Si eu sunt de aceeasi parere cu vecina:e un event destul de complicat cu premii subtirele.2 tipuri de plante de event cu timpi de maturare diferiti,drop de baza destul de mult plus inca 2 tipuri de drop,in plus mai e si de macinat la moara pentru ghivece.Nu voi da o nota deoarece inclin sa nu fac eventul.Bafta!

stoiantudorel, gabone02, Amy3 și alți 23 apreciază asta.
  5. Razor19910612

Razor19910612 Scriitor în devenire

Salut!
    "Pe parcursul eventului, pe lângă cele 650 PE, Arborele fermecat va oferi și 1 x Poțiune de germinare."
    care e "Arborele fermecat"? de unde il iau?

alinlazar123, Amy3, t_ina_e și alți 8 apreciază asta.
  6. k0

Acum, doar așa poate fi obținut:

matusam, alinlazar123, Amy3 și alți 8 apreciază asta.
  7. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Probabil ca am sa plang un pic dupa drop dar mie mi se pare ca va fi ok eventul asta.

Nu avem sansa sa primim adapost roz la orice event.

Si la norocul meu (care e undeva sub zero%) in ceea ce priveste adaposturile si arborii misteriosi (nu primesc aproape niciodata ceva mai special din ei)... prefer sa mi se dea ceva concret.Ca acum.

8. Razor19910612

Voi ce ziceti ca ar fi mai bine: >sa pun pomi pe toate terenurile (pt drop);
    >sa pun adaposturi pe 3 terenuri, dintre care 1 e pe insula si Luminisu cu pomi (pt ingrasamant si drop)?

9. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Nu putem sti ce da drop mai bun pana nu culegem...

alinlazar123, Amy3, t_ina_e și alți 7 apreciază asta.
  10. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Sa citesti tutorialul :D si sa vezi cum este cu insula.

matusam, alinlazar123, Amy3 și alți 10 apreciază asta.
  11. Razor19910612

MS
    dar vad ca nu prea poti sa faci mare lucru cu el, si nici nu am craitari de ajuns;
    daca il ai, scoti cel mult 12 potiuni; daca avea timpul de productie de 12h era mai bine,
    ca cele 650 de pct experienta nu prea m ajuta cu nimic;
    eu la-si lua mai mult pt frumusete.

L-am citit.
    pe insula am zis ca pun adaposturi pt a obtine ingrasamant pt plantele de event.
    ca la eventul trecut s-a folosit toata cantitatea de ingrasamant de la piata si nu imi convine sa dau 15000GG pe 100 ingrasamant.

Modificat ultima dată de către moderator: 21 Mar 2017
    alinlazar123, Amy3, t_ina_e și alți 10 apreciază asta.
  12. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Un eveniment frumos, unde cerintele nu sunt prea mari pentru plante, fructe de la ferma sau de pe insula( le puteti verifica daca le aveti in inventar, inainte de eveniment), de asemenea la produse: doar 6 lapte de vaca. Iar florile de mar si de cires le vom obtine lejer din 7 meri si 8 ciresi plantati pe un teren recoltati de 5 ori, o data dupa inceperea evenimentului, sau direct din 32 de meri si 37 de ciresi, recoltati dupa inceperea evenimentului. Plantele ma gandesc ca nu vor fi o problema de obtinut, mai intai de pe parcele mari cu compost, supercompost, apa si ingrasamant, va trebui sa obtinem cel mult 400 de branduse roz, pentru 2 terenuri de la ferma si 200 de crini de primavara pentru al treilea teren, iar pe urma cu chutnety de mere si morcovi si apa pe parcele mici vom obtine in 2-4 zile cele 6000 de plante din ambele timpuri. In rest am putea folosi pentru drop arbori care au cel putin 120 de PE la 20 de ore, in mod special arbori de soc, inainte de eveniment si dupa ce vom obtine plantele necesare evenimentului. Spor la lucru fiecaruia, recompensa liniei de vrej este multumitoare pentru acest eveniment.

Modificat ultima dată: 21 Mar 2017
    matusam, alinlazar123, GOTHIC68 și alți 17 apreciază asta.
  13. victorashi

victorashi Junior Expert

Un event frumos,de primavara.Sa ne bucuram de el,bafta la drop si spor la munca.

alinlazar123, alexsilviu11, Amy3 și alți 10 apreciază asta.
  14. roliana57

roliana57 Legendă vie

Un eveniment atractiv cu o Linie de vrej destul de generoasa.
    In concluzie, pentru finalizarea evenimentului, exceptand necesarul de produse pe care multi dintre noi le avem in stoc (partea extrem de usoara), avem nevoie de 1074 drop, 6000 branduse roz si 6400 crini de primavara. Vom vedea care va fi surpriza dropulului obtinut la cele 3 categorii/plante de event si nu numai, adaposturi, pomi.
    Totusi...este incurajator ca putem activa linia de vrej prin încheierea a 120 (dintr-un total de 150) de sarcini (indiferent din ce set fac parte).
    Ne vom face o strategie mai precisa dupa prima recoltare...si ulterior dupa recoltarea plantelor de event.
    Cu siguranta ca vom avea nevoie de SC si alte produse. Va doresc succes!:)

matusam, alinlazar123, GOTHIC68 și alți 23 apreciază asta.
  15. jagarella

jagarella Supervizor forum

Cine va sta mai slab cu dropul poate il ajuta sa stie ca misiunea din partea stanga, dupa cerinta 60 necesita 160 potiuni iar in partea dreapta 140 potiuni, oricum este destul de echilibrata asezarea cerintelor in cele 2 misiuni. SPOR

matusam, alinlazar123, GOTHIC68 și alți 12 apreciază asta.
  16. Razor19910612

Cine stie ce produse mestesugaresti sunt bune pt drop pt a finaliza eventu asta cat mai usor.
    (eu folosesc decat Chutney de morcovi si mere pt parcelele de 1x1)

victorashi, alinlazar123, Amy3 și alți 6 apreciază asta.
  17. roliana57

roliana57 Legendă vie

Niciun produs mestesugaresc nu-ti influenteaza dropul. Chutney te ajuta doar la nr de plante; SC, aranjamentul puritate sau cozonacul la scurtarea timpului si implicit la obtinerea de drop mai mult/unitate de timp.
    Te poate ajuta nivelul cupelor din legenda vie, howie, alegerea plantelor/pomilor si adaposturilor cu timp mare de maturare si cu un nivel mai mare de PE..

victorashi, matusam, jagarella și alți 18 apreciază asta.
  18. raisa2005

raisa2005 Analist forum

Iar ladita minune, iar rotatii ce se pot pierde sau ingrasamant ce nu poate fi regasit in gramada limitata de joc?
    Se va face ceva in aceasta privinta?

19. k0

Un fermier destoinic are grijă să nu insiste până se revarsă grămada ;)

victorashi, alinlazar123, lucapadu1 și alți 8 apreciază asta.
  20. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

M-ar interesa doar bananele aurii ca premiu dar fiind doua plante,nu ma tenteaza eventul...alte premii importante nu vad...din stolere misterioase mie imi ies doar papagali si maimute,am inventarul plin,din arbori nu am luat nici la lilieci ceva interesant deci nu voi lua nici acum...+ca sc l-am terminat...deci imi iau pauza de la eventul asta...Succes celor care se incumeta sa il faca...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.